kostymeballet

59 3 0
                                    

Vanessa's P.O.V

alle hadde gått hjem til seg selv utenom Bruce som var på badet og gjorde seg klar til ballet. jeg hadde allerede dusjet og sminket meg så nå satt jeg på sengen med klærne på og så på netflix. det var en halv time til vi skulle være der. vi hadde planlagt å møte gjengen utenfor skolen.

"hvor mye er klokka?" Bruce hadde hodet ut av døren å så spørrende på meg.

"halv 10, så få ræva i gir." jeg lukket pc-en og gikk bort til han.

"skal du gå i det?" han studerte meg fra topp til tå. han fikk et lite smil på munnen.

"ja, skal du gå i det?" spurte jeg tilbake.

"ja er det noe galt med dette?" han dro meg nærmere magen hans og kysset meg lett på pannen.

"nei da." svarte jeg og kysset han på munnen.

Bruce så ned på smykket jeg hadde fått av han tidligere i dag.

"jeg er glad du liker det." sa han med et søtt smil. jeg smilte bare til han og ga han en klem.

"er du klar til å gå?" jeg så opp på han. han smilte og tok hånden min, så gikk vi ned trappen og ut til gangen for å ta på sko.


*

"der er dere! wow så fine dere er!" Bella og Sara kommer løpende mot oss

"tusen takk! dere er nydelige." svarte jeg. Sara har en kort svart kjole og svarte vinger, hun skal forestille the back angel. Bella skal være superwoman. kjolen hun har på seg er ekstremt kort.

Liam og Luke stod bak og gapte. det var en annen fyr der som jeg antar er Tyson. daten til Sara. ved siden av Liam var det en jente. jeg tror det var hun Liam snakket om for en uke siden.

Luke var kledd som Superman, Luke Superman og Bella Superman. Liam var kledd som en brannmann og dama hans var kledd som Catwoman. Tyson var kledd som en politimann.

vi gikk bort til alle sammen og vi gikk samlet inn i salen. det var mange folk inne med mange forskjellige kostymer. det var en som jeg la spesielt merke til. jeg tror hun skulle være black dalhia. hun gikk forbi oss og smilte til meg. jeg smilte tilbake og gikk bort til et bord og satte meg ned.

musikken var høy og jeg kunne kjenne lukten av alkohol. jeg hadde selv drukket noen glass cider. men jeg var fortsatt meg selv, tror jeg.

etter en time danset jeg sammen med Bruce og vi kan vel si at jeg ikke var edru lenger.

"har du det gøy?" ropte Bruce til meg.

"kunne ikke hatt det bedre" svarte jeg. det kom på en rolig sang og vi gikk nærmere hverandre. jeg tok armene mine rundt halsen hans og han tok armene rundt midjen min.

" jeg elsker deg Vanessa." han hvisket inn i øret mitt. jeg kysset han på kinnet før jeg sa.

"jeg elsker deg mer Bruce."

han kysset meg kjapt på munnen og jeg lente hodet mitt på brystet hans. jeg åpnet øynene og kunne se at Bella og Luke danset tett sammen og til slutt kysset de hverandre. jeg smilte og klemte Bruce litt hardere.


*

klokken var 1:00 og Bruce hadde gått for å hente drikke. han har vært borte i 10 minutter så jeg gikk bort for å sjekke om det gikk bra med han. der stod han og kysset Valor. hjertet mitt sank og jeg følte jeg måtte spy. jeg løp hjem så fort jeg kunne å begynte å gråte. hvorfor trodde jeg han hadde forandret seg. selvfølgelig var han jo skolens fuckboy. jeg rev av meg smykket og la det i smykkeskrinet.


*

det har gått en uke og jeg har ikke vært på skolen en dag. Bruce har ringt meg ca. 100 ganger men jeg har ikke krefter til å svare. Sara, Liam, Luke og Bella har også ringt mange ganger men jeg har bare svart at jeg er syk.

jeg har ikke sluttet å gråte. jeg er helt knust å jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

-------

kort kapittel... sorry...

grunnen til jeg ikke skrev noe sist uke var for pc-en var ødelagt. så jeg fikk endelig fikset den i dag og jeg skrev et kapittel så fort jeg kunne.

jeg håper dere likte dette kapittelet ( selv om det var veldig kort). plis vote og comment da blir jeg kjempe glad

bye bye (:

stay foreverNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ