sjokket!

83 6 0
                                    

Vanessa's P.O.V

det har gått 5 dager siden jeg fikk beskjeden fra mamma og pappa. jeg har enda ikke hørt noe fra dem. Tante Bea er nesten aldri her for hun liker meg ikke. Bruce har ikke vært innom og han har ignorert meg på skolen. jeg tror det er for det beste, men det er en liten del av meg som savner han. hvis han bestemmer seg for å ta en tur innom har jeg vinduet mitt åpent.

jeg savner mamma og pappa kjempe mye. jeg gråter hver natt, men på skolen prøver jeg å ikke vise det til noen. Bella, Sara og Luke er de eneste som vet om det.

Liam ligger fortsatt i koma på sykehuset. meg og Luke har besøkt han 2 ganger siden sist vi var der. Sara har vært hos han hver dag. hun savner han så mye at hun "leker" at han er på skolen.

I dag har jeg på meg en grå crop top med et hvitt knust hjerte og svarte jeans med et stort hull ved kneet.

det er ganske kaldt ute i dag. det er mye vind og en liten sol som du så vidt kan se.

jeg går ned på kjøkkenet men bestemmer meg for å droppe frokosten.
så jeg går bort til ganger for å ta på skoene og jakken. klokken er bare halv 8 så jeg tar en omvei gjennom skogen. etter at jeg har gått 15 minutter kommer jeg til en åpning.
jeg går til kanten og ser ned. under meg er det vann og mange store steiner. det er ca. 50 meter ned så jeg hadde sikkert dødd om jeg hadde falt ned.

                                    *

jeg setter meg ned i kantina sammen med de andre. skolen begynner om 10 minutter så vi snakker litt om hva vi skal gjøre etter skolen. Luke skulle bare være hjemme å slappe av, Sara skal på tennis og Bella skulle på tur med foreldrene sine.

det ringer inn til første time, jeg satt stille å tenkte bare på mamma og pappa. Luke tar tak i armen min å drar meg med inn i klasserommet. vi har spansk med lærer Tilly. jeg ser takknemmelig på Luke for at han ikke gikk uten meg.

"hva tenkte du på? du var i din egen verden. jeg ropte på deg 8 ganger." Luke ser bekymret ut.

" jeg bare tenkte på mamma og pappa." jeg prøvde å smile men det så sikkert bare rart ut.

døra til klasserommet åpnet seg og inn kom Bruce, Dylan og Kendrick. de satte seg ned ved siden av Luke. vi satt bakerst i klasserommet. Dylan satt seg ved siden av meg å så stygt på meg.
Jeg så på Bruce som så ut vinduet.

                                  *

Bruce's P.O.V

jeg kom hjem fra skolen for noen minutter siden. jeg tok av meg genseren å falt ned på senga og sovnet.
jeg våknet brått av et skrik som kom fra Vanessa's rom. jeg hørte ting ble knust. det ble helt stille, jeg kunne høre henne gråte. vinduet hennes var åpent og før jeg rakk å tenke hopper jeg inn på rommet hennes.

en vase var knust og noen bilder. Vanessa så ikke opp på meg, hun bare satt på senga med hodet i hendene å gråt. hun var så søt der hun satt. jeg gikk bort til henne å satt meg ved siden av henne.

"hva har skjedd? går det bra?" hun sitter helt stille å gråter. plutselig legger hun hodet på skulderen min å gråter videre.
jeg tar armene mine rundt henne og klemmer henne inntil meg.

hun stopper å gråte, jeg har ikke noe på overkroppen så tårene hennes bare rant ned på musklene mine. jeg ser ned på Vanessa, hun har sovnet. jeg kysser henne på pannen hennes. jeg fortsetter å klemme henne. jeg sovnet litt etterpå.

Vanessa's P.O.V

da jeg våknet lå jeg fortsatt i armene til Bruce. han hadde også sovnet. han var kjempe søt når han sov. Gud i himmelen har skapt en gud på jord.
jeg reiser meg opp å ser ned på gulvet. det var knust glass over hele gulvet.

jeg kommer på hva som hadde skjedd før jeg sovnet. jeg begynner å gråte bare når jeg tenker på samtalen jeg hadde med tante Bea tidligere i dag.

telefonen ringte, Tante Bea hva er det hun vil?

"hallo? hva er det du vil Bea?"

"jeg har en dårlig nyhet kjære lille Vanessa." Tante Bea hadde en trist stemme. jeg ble redd når hun sa det.

"hva har skjedd? trenger du hjelp?" jeg tror jeg vet hva som har skjedd. jeg har gåsehud over hele meg.

"Vanessa, det er foreldrene dine, de ble funnet døde i går." jeg mistet telefonen på bakken. jeg klarte ikke og si noe.

jeg gikk tilbake til Bruce som fortsatt sov. jeg krøp inn i armene hans, han åpnet armene og dro meg tett inntil han. han klemte meg veldig hardt. jeg så opp og han så ned på meg å smilte verdens nydeligste smil. jeg gråt ikke lengre, armene hans roet meg ned 'Bruce roet meg ned'.

------

Hallo.... jeg lagde et nytt kapittel i dag for jeg kom tidligere hjem enn jeg hadde trodd.

dette kapittelet ble veldig kort men jeg følte at dette var den perfekte plassen å stoppe på.

plis vote og comment det hadde jeg satt kjempe stor pris på

stay foreverWhere stories live. Discover now