part 13

47 2 0
                                    


Darcy's POV:

Zobudila som sa na hádku, ktorá bola počuť zdola. Opatrne som vstala a s bolesťami sa vydala omrknúť situáciu. Schod po schode, noha k nohe. Čím bližšie som bola, tým lepšie som počula hádku medzi Haroldom a Liamom? Preboha, čo tu ten robí? S vystrašeným pohľadom som pomaličky vošla do kuchyne, kde na seba kričali a dobre že sa nepobili. Keď ma zbadali, tak obidvaja prestali a svoj zrak upriamili na mňa. Pozrela som sa do Liamových očí, v ktorých bola vidieť ľútosť a súcit. Na Harolda som sa za celú tu dobu nepozrela. Prečo by som aj mala?

Zneužil ma, zbil ma a ešte sa mu mám po tom všetkom pozrieť do oči? Tak to v žiadnom prípade. ,,Ahoj" prišiel ku mne a silno ma objal. Uvoľnila som sa a obmotala okolo jeho krku svoje ruky. Aspoň raz som sa cítila bezpečne. ,,Urobil ti niečo?" pošepkal mi do ucha počas objímania. V mojej mysli sa mi odohralo všetko, čo sa včera stalo a moje srdce vynechalo úder. Zakývala som hlavou na súhlas a silnejšie si ho k sebe pritiskla.

Jeho celé telo sa naplo a hneď uvoľnilo. Odtiahla som sa od neho, aj keď by som v jeho objatí vydržala celý svoj život, a konečne zodvihla zrak k tomu netvorovi. Tak ako ja ho neznášam ešte nikto nikdy nikoho neznášal. Nedá sa to ani popísať slovami. Jeho pohľad bol zamračený a ostrý, čo spôsobilo, že som svoj zrak upriamila na Liama, ktorý sa na mňa pozeral. ,,Liam, vieš kde sú dvere" moje srdce začalo zbesilo biť, keď som si uvedomila, že budem v tomto dome s ním úplne sama. Moje oči naplnil strach a obavy. Pozrela som sa do Liamových oči a prosila ho, aby ostal, aby ma s ním nenechával samú.

Smutne sa na mňa usmial a zmizol za vchodovými dverami. Bola som mu otočená chrbtom a cítila jeho prepaľujúci pohľad na svojom chrbte. Panovalo tu hrobové ticho, ktoré sa ani jeden z nás nesnažil prekaziť. Nechystala som sa tu vystáť dieru v podlahe, a tak som rýchlo vybehla schodami hore a zamkla sa v izbe. Oprela som sa o dvere a zhlboka dýchala. Rozhodla som sa, že dneska z tejto izby nevyjdem a tak som sa prezliekla do čistého spodného prádla, čiernych legín, veľkého bieleho trička a na nohy som si dala moje obľúbené biele huňaté ponožky.

Urobila som si neposlušnú koňťu a s notebookom v ruke si sadla na posteľ. Pustila som si nejakú komédiu a ľahla si. Počas filmu mi začalo škvŕkať v bruchu a to ma donútilo stopnúť ho a rýchlo a potichu ísť do kuchyne a niečo si urobiť. Na tácku som si dala tanier so štyrmi chlebami, dva poháre džúsu, tanier so sušienkami a misku s chipsami. Zobrala som tácku a potichu, no aspoň som sa o to snažila, s ňou išla hore schodami.

Už som bola pred svojou izbou, keď som započula ako sa otvárajú Haroldove dvere od izby. Celá som stuhla a zhlboka dýchala. Moje telo sa začalo triasť spolu s táckou v ruke. Rýchlo som ju položila na zem, otvorila dvere, chytila tácku, vošla do izby, kde som tácku položila na stolík a išla zatvoriť dvere, v ktorých stál vysmiatý Harold s rukami prekríženými na hrudi. Prehltla som guču slín a išla zatvoriť dvere, keď ma v tom zastavila jeho ruka na dverách.

,,Chcem sa porozprávať" jeho hlboký chrapľavý hlas sa dostal do mojich uší a moje telo sa zachvelo. ,,Ale ja nie, tak ak dovolíš-" vetu som nechala visieť vo vzduchu a jeho ruku som dala dole z dverí, ktoré som následne zatvorila a zamkla. Wau, tak teraz by som mala začať tancovať, pretože som ho odbila a vôbec som nemyslela na to, že mi kedykoľvek môže ublížiť. Usmiala som sa a vrátila sa naspäť na posteľ s účelom dopozerať film a zasýtiť žalúdok s dobrotami, ktoré som si sama urobila.

Film sa skončil a tak som notebook vypla a tácku s dojedeným jedlom odniesla dole do kuchyne. Na moje nie milé prekvapenie v kuchyni za pultom sedel Harold a niečo robil na mobile. Keď ma zaregistroval, tak telefón položil na stôl a so zamračeným pohľadom ma pozoroval. Nevšímala som si ho a odniesla tácku so špinavým riadom do myčky. Keď som všetko poukladala, tak som sa zvrtla na päte a išla do svojej izby. Lenže ako som prechádzala okolo Harolda, tak ma chytil za zápästie a tým ma zastavil.

Otočil ma čelom k nemu a pritiahol si ma čo najviac to išlo. Stála som medzi jeho nohami s rukami na jeho hrudi, celá vystrašená a nervózna. Prezeral si ma a mne jeho pohľad zrazu prišiel veľmi nepríjemný.

,,Prečo ma ignoruješ, Darcy?" jeho chrapľavý hlas bol strašne nízky, čo ho robilo ešte viac desivejším. Ironicky som sa zasmiala a pokrútila hlavou. ,,Ty sa ešte pýtaš?" zamračila som sa a moje vnútro vrelo od hnevu. Ako sa to môže ešte po tom všetkom spýtať? Je až tak bezcitný hajzel?!

,,Dostala si to, čo si si zaslúžila. Nemala si robiť niečo, čo si nemala. Môžeš si zato sama" mykol plecami a tváril sa, že som mu ukradnutá. Do očí sa mi nahrnuli slzy a moje ruky sa skĺzli z jeho hrudi k môjmu telu. ,,Ako môžeš byť tak bezcitný?" zašepkala som a bolestne sa mu pozerala do tváre. Jeho pohľad ma sekundu zmäkol, no ako keby si to uvedomil a jeho pohľad bol opäť chladný a tvrdý. ,,Nevieš aký som. Nepoznáš ma, tak nevypúšťaj z úst niečo, o čom vieš kus hovna!" zasyčal mi do tváre a jeho oči stmavli.

,,Presne tak, Harry. Nepoznám ťa. Neviem s akým človekom žijem pod jednou strechou. Neviem kto si. Ale jedno viem-" odmlčala som sa a zamrkala, aby som odohnala slzy ,,Nikdy ťa neprestanem nenávidieť" chladne som mu pozerala do očí a skúsila sa od neho odtrhnúť, no spevnil stisk a tak ma trhlo ešte bližšie k nemu. ,,Ty vieš presne kto som, len sa to bojíš povedať nahlas. Ale ja ťa nechám, aby si nad tým porozmýšľala, Darcy. A ak to budeš vedieť alebo aspoň tušiť, tak mi to povieš" nechápala som o čom rozpráva, ale veľmi ma lákalo zistiť kto je.

Kto je to vlastne Harry Styles...

********

Viem, dneska je to oveľa kratšie ako inokedy 🙄 Písala som tuto časť narýchlo, tak dúfam, že sa vám bude páčiť 🙂 Síce je taká o ničom, ale tak aspoň niečo 😌

Čo hovoríte na Harryho? 🤔

Ďakujem za všetkých čitateľov, votes a komentáre ✌🏻❤️

          *Sima 💞💫

Sometimes you do not wish destinyOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz