part 7

77 1 0
                                    

Harry:

Ráno som sa zobudil v posteli s nejakým dievčaťom, ktoré som hneď vyhnal preč z domu. Postavil som sa z postele a vybral sa do kúpeľne, pretože môj zápach z úst nebol najpríjemnejší a moje vlasy boli mastné, že by z nich mohla byť masť. Ach, fuj.

Osprchoval som sa, umyl som si zuby a svet bol hneď krajší. S obmotaným uterákom okolo pásu som vošiel do izby a pred skriňou som zo seba zhodil uterák a natiahol na seba čierne CK boxerky. Dal som si na seba ešte sivé tepláky a ponožky.

Išiel som dole pozrieť sa na tú hrôzu. Keď som zišiel dole schodmi tak tam nebolo nič. Všade bolo čisto, veci boli na mieste, žiadny ľudia. S údivom som vošiel do kuchyne kde za sporákom stálo dievča a niečo tam kuchtilo. Až veľmi povedomé dievča.

Zrazu sa otočila a ja som jej mohol vidieť do tváre.

,, Heh, Sel? Čo ty tu robíš?" Poškriabal som sa na brade a sadol si za linku.
,, Dobré ráno, Harry. Prišla som sem asi okolo deviatej ráno kvôli jednej veci. No keď som ťa videla, že spíš a tvoj dom je hore nohami tak som sa rozhodla urobiť dobrý skutok a trochu tu poupratovať. A keďže viem, že ty keď sa opiješ tak si žrút, navarila som ti a bola som aj v obchode pretože si v chladničke nič nemal." Pobehovala po kuchyni zatiaľ čo ja som na ňu pozeral ako na boží obrázok.

,, To si vôbec nemusela robiť, Sel. Ale aj tak ti ďakujem." Milo som sa na ňu usmial.
,, To vôbec nestojí za reč. Som tvoja kamarátka a kamaráti si pomáhajú. Urobil by si snáď to isté kebyže ide o mňa, no nie?" Prikývol som na súhlas a ďalej ju pozoroval.

,, Taak nech sa páči. Dobrú chuť." Položila predo mňa plný tanier so špagetami a ja som sa pekne poďakoval. Bolo to úžasné. Všetko som zjedol a tanier som dal do myčky, ktorú som následne zatvoril a zapol.

Išiel som do obývačky kde sedela Selena s pohárom čaju v ruke. Prisadol som si ku nej a ešte raz sa slušne poďakoval.

,, Tak o čom si so mnou chcela hovoriť?" Položila pohár na stôl a natočila sa na mňa.
,, Ja...neviem ako ti to povedať." Bola nervózna a to naznačí nič dobré.
,, Vieš, že mne môžeš povedať všetko. Tak hovor." Chytil som ju za ruku a povzbudivo sa na ňu usmial. No ona veľmi nadšene nevyzerala.
,, Ja..vieš čo? Nechajme to tak. Nie je to nič dôležité." Falošne sa usmiala a napila sa z čaju. No keď si brala hrnček tak sa jej triasla ruka.

,, Sel, okamžite mi povedz čo sa deje." Pozerala sa všade no nie na mňa.
,, Neriešme to, dobre? Nechcem sa o tom rozprávať." Skrčila obočie a postavila sa na odchod. Okamžite som sa postavil a išiel som za ňou. Niečo nie je v poriadku.

,, Sel?" Keď začula môj hlas tak si rýchlo utierala tvár.
,, Sel, prosím povedz mi čo sa deje. Prečo plačeš?" Prišiel som ku nej a otočil si ju čelom ku sebe.
,, Ja...Ty...Som tehotná, Harry." Keď to dopovedala zrazu ako keby sa nič nechýbalo. Ako keby zastal čas a sľubujem, že vo väčšom šoku som nebol.
,, Čože si?" Pozeral som sa na dvere, ktoré boli za Sel, ale periférne som videl, že Sel plače.
,, Som s tebou tehotná."  ,, Ja..neviem čo na to povedať. Nejak to vyriešime, dobre? Len to potrebujem rozdýchať." prikývla a bez slova odišla.

Čo sa to deje? Selena je tehotná so mnou a ja nemám ani poňatia čo mám robiť. Prechádzal som sa sem a tam a rozmýšľal čo sa stane ak to zistia rodičia. Bože oni sa zbláznia keď to zistia! Možno, že sa nebudem musieť oženiť s Darcy. To by bolo veľké plus, ale ak ma donútia, aby som sa oženil so Selenou.. Och, bože. Prečo sa takéto veci stávajú stále len a len mne?

Už viem za kým pôjdem.

Obul som sa, zobral kľúče od auta a od domu a vybehol som von. Rovno som nastúpil do auta, naštartoval a vyrazil. Dúfam, že to výjde.

Sometimes you do not wish destinyWhere stories live. Discover now