part 10

48 1 0
                                    


O 2 mesiace neskôr:

,,Zlatko, máš necelé 3 hodiny do začiatku svadby a ty nie si ešte osprchovaná!" prekrútila som očami a pozerala sa na nervóznu mamu, ktorá tu pobehovala po izbe. ,,Mami, ja to zvládnem. Všetko stihnem, neboj sa" povedala som otrávene a postavila sa za účelom sa ísť osprchovať. Zobrala som si z malej taštičky čierne spodné prádlo, ktoré mi kúpila Gemma, Harryho sestra, ako darček na privítanie. Vyžiadala si, aby som ho mala na svojej svadbe a svadobnej ceste.

Zaliezla som do kúpeľne, kde som zo seba doslova zhodila všetok oblečenia a vošla do sprchy. Keďže je to svadba a bude aj svadobná noc, tak som sa pre istotu oholila všade kde bolo potreba a osprchovala sa. Navliekla som na seba to sexy prádielko a oprela sa o umývadlo. Zhlboka som dýchala a pozrela sa na seba do zrkadla. Predo mnou bolo zbabelé dievča, ktoré sa dneska vydáva a vyzerá ako troska. Opláchla som si tvár studenou vodou a umyla si zuby. Vyšla som z izby, kde ma čakalo milé prekvapenie.

,,No konečne, už som si myslela, že si tam zaspala. Sadni si, musím ťa nalíčiť a urobiť ti vlasy" na mojej posteli sedela Gemma a pred sebou mala celkom veľkú tašku s ktorou sa postavila a išla s ňou k dverám od izby. ,,No čo tam tak stojíš! Poďme, musím ťa pripraviť. Nemáš toľko času, aby si sa flákala" zasmiala som sa a iba v spodnom prádle sa vydala za ňou. Nemám tušenie kde ideme, keďže sme u Harryho doma a ešte poriadne neviem kde všetko je. Išli sme dole schodmi do obývačky, kde bol Harry v obleku a jeho košeľa mala rozopnuté horné gombíky. On sa na mňa pozeral ako na svätý obrázok zatiaľ čo som si sadla na prichystanú stoličku pred stolíkom, na ktorom bola žehlička, fén na vlasy, kulma, veci do vlasov a kufríky s make-upom.

Sadla som si na tú stoličku a Gemma mi hneď začala niečo robiť s vlasmi. Ani som si nevšimla kedy odišiel Harry a aby som bola úprimná, vôbec ma to nezaujíma. ,,Tak fajn dievča, dáme ťa dokopy" zamrmlala si Gemma pod nosom a začala mi fénovať vlasy.

**** o 2 hodiny neskôr ****

Pozerala som sa na seba do zrkadla a videla som zbabelé dievča, ktoré sa vydáva za neznámeho muža, s ktorým má žiť po zbytok svojho života. Má sa doňho zamilovať a neskôr budú mať šťastnú rodinku o ktorej tak snívala. Ešte pred troma mesiacmi som bola so svojim priateľom, ktorého som milovala celým svojim srdcom a bola som pri ňom slobodná. Ešte pred troma mesiacmi som chodila na svoju vysnívanú vysokú školu a žila svoj život. Ale po mojom 'áno', ktoré poviem pred oltárom na svadbe sa všetko zmení. Celý môj život bude úplne iný. Až nato, že mi dovolili, aby som chodila do školy, kde nebudem nosiť svoj svadobný prsteň. Aspoň tam sa budem ešte cítiť slobodná.

Môj make-up a vlasy boli nádherné a dokonalo sa ladili k šatám.

Môj make-up a vlasy boli nádherné a dokonalo sa ladili k šatám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sometimes you do not wish destinyWhere stories live. Discover now