part 11

52 1 2
                                    


Harry's POV:

,,Harry, som na teba nesmierne pyšný, kámo. Vybral si si veľmi dobre a dúfam, že sa o ňu budeš starať a budeš sa ku nej chovať ako k bábike" na menšom pódiu bol postavený Louis, ktorý bol opitý a prenášal svoj príhovor. Pozrel som sa na Darcy, ktorá mu s perami naznačila 'ďakujem' a usmievala sa. Viem, že aspoň tento úsmev bol úprimný. Mala chalanov rada. Aspoň niekoho.

,,A teraz by sme poprosili ženícha, aby predniesol prípitok" s úsmevom som sa postavil a s pohárom, v ktorom som mal šampanské, som sa presunul na pódium rovno pred mikrofón a v dave ľudí som vyhľadal pohľad, ktorý som v tejto chvíli tak veľmi potreboval. ,,Dobrý deň, som veľmi rád, že môžem predniesť prípitok" pozeral som sa na všetkých s úprimným pohľadom a úsmevom na perách. ,,Rozhodol som sa oženiť za jednu úžasnú a nádhernú ženu, ktorú mám veľmi rád a budem si ju ctiť do konca svojho života" pozeral som sa do jej očí, v ktorých sa objavili slzy. Viem, že je to len lož, ktorú musím povedať každému kto tu sedí, ale inak to nejde.. ,,Budeme žiť po boku toho druhého v obklopení našich detí. A preto som si pripravil pre svoju ženu pesničku, na ktorú budeme ešte dlho spomínať, ale to až neskôr. Tak nazdravie!" všetci sa napili šampanského a ja som išiel za svojou ženou.

Je to strašne divné už nebyť slobodný a mať ženu. Ale krásnu ženu..Nad čím to tu premýšľam!? Nemal by som na ňu tak myslieť.

Neprospeje mi to.

Nemôžem..

,,Poprosím ženícha a nevestu, aby sa premiestnili do stredu parketu. Zatancujú si ich prvý mladomanželský tanec" nastavil som Darcy ruku, ktorú s váhaním prijala a spolu sme sa premiestnili na parket. Chytil som ju okolo pása a ona mňa okolo krku. Boli sme na seba nalepení až tak, že by sa medzi nás nezmestil ani papier. Muselo to byť až veľmi presvedčivé pre hostí. Keď sa rozoznela pomalá hudba, tak som sa s ňou začal hýbať v rytme. Položila si hlavu na moje rameno a vydýchla na moju pokožku na krku, kde sa mi objavili zimomriavky. Keď to čo najmenej čakala, za pás som ju vyzdvihol do vzduchu načo sa silno chytila mojich ramien a zatočil som ju. Keď sa jej nohy dotkli drevenej podlahy, tak som ju zatočil a s menším buchnutím našich tiel som si ju pritiahol k sebe. Môj mentolový dych sa odrazil od jej pokožky a jej oči blúdili po mojej tvári. Keď hudba skončila, tak som jej dal pusu na čelo a so sprievodom potlesku som ju za ruku ťahal pod pódium, kde som ju pustil a sám vyšiel na to pódiu.

Keď sa rozozneli prvé tóny pesničky, chytil som mikrofón do rúk a začal spievať svoju vlastnú pesničku.

Just stop your crying    
It's a sing of the times   
Welcome to the final show    
Hope you wearing your best clothes
You can't bribe the door on your way to the sky
You look pretty good down here
But you ain't really good
We never learn, we been here before
Why are we always stuck and running from
The bullet's? The bullet's?

Spieval som pesničku, ktorá patrila len jej. Hľadel som jej do jej orieškových očí, v ktorých sa leskli slzy. Keď už pesnička bola pri konci, tak sa za Darcy objavil Niall s Louisom a obidvaja ju chytili za ruku a jej útly pás, vyšvihli ju hore na pódium a jej krehké telo sa stretlo s tým mojim. Chytil som ju za pás a natlačil som sa na ňu čo najviac to šlo. Keď zazneli posledné tóny pesničky, tak som sa na ňu pozrel a chytil ju za krk. ,,Prepáč" s posledným slovom som sa prilepil na jej pery. Nechcene so mnou spolupracovala a chytila ma za pás. V pozadí zaznel potlesk a Darcy sa odo mňa rýchlo odlepila. Usmiala sa na hostí a odišla dole z pódia a ja som jej čin zopakoval.

,,Darcy.." zastala, ale neotočila sa. ,,Harry.." po chvíle sa otočila dívajúc do mojich očí. ,,Ja.." zastavila so zdvihnutou rukou a zakrútila hlavou na náznak toho, aby som nerozprával. ,,To čo si urobil bolo.." hľadala tie správne slová, ktoré by mohla použiť. ,,Bolo nádherné..Veľmi sa mi to páčilo, tvoj hlas bol úžasný" prekvapene som sa na ňu pozeral netušiac, čo povedať. ,,Ja..ďakujem" na nič iné som sa zmohol, ani som sa o to nepokúsil. ,,Idem si sadnúť" povedala a už mi zmizla v dave tancujúcich hostí na parkete.

Sometimes you do not wish destinyWhere stories live. Discover now