"19"

246 25 2
                                    

Dominic: Turbez. Unde naiba a dispărut Damian? Azi trebuia să se întâlnească cu Mello să facă nu ştiu ce proiect. Asta a zis că a stat o oră în fata bibliotecii şi a încercat să-l sune, dar fără nici un răspuns. După o oră a intrat în bibliotecă şi l-a căutat, tot fără rezultate. Apoi a pornit să îl caute, poate o să îl găsească pe drum, şi a ajuns aici şi de Dominic tot nu a dat. Asta înseamnă că au trecut 3 ore de când a ieşit pe uşa asta. Mai bine nu îl lăsăm să plece. O să o iau razna.

...

Deja au trecut 10 ore de când nu mai ştiu nimic de el. Am încercat să îl găsesc şi am căutat toată ziua cu Mello, orice urmă de-a lui. Am vorbit şi cu Kaname, şi a zis că cu prima ocazie mă va spânzura şi a zis să-l dau la dispăruţi, dar la cum ştiu eu că se mişcă poliţia, am şanse mai mari să-l găsesc pe cont propriu. Nu am timp de pierdut ca să stau într-o cameră şi să dau declaraţii peste declaraţii.

Parcă ar fi intrat în pământ. Casa arată că la nebuni Mello face ture, ture prin sufragerie, soră-sa sună şi pe X şi pe Y şi urlă la toată lumea. Iar eu stau ca un dobitoc pe un fotoliu şi încerc să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Singurele indicii sunt: faptul că de ieri de când a venit de la şcoală, părea că ceva îl frământă şi de la Mello am aflat că ieri s-a întâlnit cu o persoană şi că a rămas şocat de ceea ce s-a întâmplat şi că trebuia să îi zică azi despre cine e vorba şi de ce a rămas marcat.

...

Au trecut aproape 12 ore. Kaname deja e în drum spre casă, şi aş vrea să dispar atunci când va ajunge, deoarece cât am vorbit cu el la telefon, după fiecare două cuvinte îmi tot reamintea cum o să mă omoare. Telefonul meu iar sună ca disperatul, dacă e domnul director iar o să îmi iau o ploaie de înjurături şi ameninţări, de pare că este un număr nou.

- Bună dragul meu frăţior.

- Tu ce mai vrei. Îi răspund scârbit.

- Hmm, ai ceva tupeu să îmi răspunzi aşa. Oare nu îţi mai trebuie mica jucărie?!

- Ha?!

- Aww deci îmi dai voie să mă distrez cu el. Cu frumuseţea asta de băiat?

- Dute-n p*la mea de nenorocit! Dacă te atingi de el o să te omor.

- Vai! Aşa vorbeşti cu frăţiorul tău mai mare?

- Ţi-am zis de atâtea ori că nu mi-a fost frate şi nici nu îmi vei fi, iar asta nu se va schimba. Acum spune unde dracului eşti.

- Mă mai gândesc. Poate după ce mă joc puţin, sau puţin mai mult. Băiatul chiar are o frumuseţe aparte şi mult potenţial. Mă încântă şi ideea să nu ţi-l mai dau.

- Jur pe ce am mai scump ca o să te găsesc şi o să te omor.

- Of, of, of. Micul Dominic nu vrea să împartă jucăria şi s-a supărat.

Povestea unui pusti [ FINALIZAT]Where stories live. Discover now