❤3❤

75 9 3
                                    

Pov Jin

Namjoon en ik liepen samen naar de locatie die Yoongi aan mij had gegeven. "Zijn we er bijna?"vroeg Namjoon. Ik knikte. "Maar je wou in het ijssalon iets zeggen maar je werd onderbroken. Wat wou je zeggen." Vroeg ik en keek hem aan. Ik zach aan zijn gezicht dat hij aan het denken was en dan weer blosen naar beneden keek. "Niks." Dus hij heeft geen gevoelens voor mij. Goed gedaan Jin je hebt weer iemand bang gemaakt. "We zij er volgens mij." Hij knikte. Ik klopte op de deur en Yoongi deed open. "Ah, jullie zijn er. Ik dacht dat jullie niet meer gingen kommen." zei Yoongi. "Sorry dat we later zijn waar we waren een beetje de weg kwijt." zei Namjoon. "Is niet erg kan iederen voorkommen. Kom binnen." zei hij.
We gingen binnen en zagen Hobi en 3  andere jongens zitten met hun slaapzak. "Hallo" zeiden ze allemaal tegelijkertijd. "H-Halloo allemaal" zeiden Namjoon en ik. We lopen rustig aan binnen. Hoseok springt uit zij slaapzak en loopt op ons af. "NAMJOOOONN.... JINNNNN... IK HEB JULLIE GEMIST." Riep hij blij... " Gast.. het is letterlijk een half uur geleden dat jullie elkaar hebben gezien.. serieus gast." Zei Yoongi. "Sorry hoor maar ik mis ze gewoon rap." Zei hij en sloeg zijn handen over elkaar. "Hallo mijn naam is Jimin." Zei een kleine jongen en stak zijn kleine hand uit. We schudde zijn hand en glimlachen lief naar hem. "Oh ja en dat zijn Jungkook en Taehyung." Zei Jimin en wees naar de twee jongens. Namjoon en ik schudden hun handen. "Wat gaan we vanavond eten. Ik kan goed koken dus wat willen jullie als ik mag koken" vroeg ik. "Van mij mag je koken als je wilt. Vind de rest het ook goed?"zei Yoongi. De rest knikte overtuigend. "Okayy is goed. Wat willen jullie eten" zei ik. Na lang discussiëren waren we er allemaal mee eens wat we gingen eten. 
Ik ging boodschappen doen voor het gerief dat ik moest hebben voor het eten. Terug van boodschappen doen begon ik met het eten al wat te maken.  Het eten was klaar en de rest hadden de tafel al gedekt. Ik zet het eten op tafel en iedereen kwam aan tafel zitten. Na 20 minuten was het eten op. "Jin, wat kan jij goed koken zeg" zei Jungkook. Hij lachte lief naar hem en Namjoon en ik ruimde af en waste af. "Dankje dat je me helpte Joonie." Zei ik. "Geen dank ik vond het leuk." Zei hij. Hij gaf mij een kus op mijn wang en liep weg. Ik werd zo rood als een tomaat. Dus hij heeft wel gevoelens voor mij. Ik lachte en liep terug naar de rest. "Hey Jin we gaan een film kijken. Kijk je mee." Zei Taehyung die de tv aan zette. Ik knikte en ging in mijn slaapzak liggen. Namjoon lag naast me. We maakte oogcontacht en we blooste bijde. Ik zach Jimin naar ons grijnsde naar ons. Ik keek met grote ogen naar hem." Het wordd....HORRORRR." riep Taehyung. Ik deed mijn ogen wijd open. Ik kroop in mijn slaapzak. "Wat is er Jin ben je bang." Zei Taehyung lachent. Ik kroop omhoog. Ik schudde mijn hoofd en keek naar beneden. "Je mag bij le liggen en mijn hand vasthouden als je het eng vind." Fluisterde Namjoon in mijn oor. Ik kreeg rillingen over mijn rug. Ik keek hem lief aan en knikte. Ik kroop dichter bij hem en pakte zijn hand vast. De film was nog niet zo lang bezig en er was al een jumpscare. Ik verstopte mijn gezicht in de schouder van Namjoon. Ik gilde en hoorde iemand anders ook gillen. "HAHA HOBI EN JIN ZIJN BANG.." hoorde ik Taehyung lachent roepen. "TAEHYUNG NIET COOL BEZIG GAST." Riep Namjoon. "Kom effe mee naar de badkamer je ziet helemaal wit." Zei Namjoon. Hij trok mij recht en liepen samen naar de badkamer. Ik liep naar binnen. Hij deed de deur achter zich op slot. Ik keek hem bang aan. "Ik doe hem opslot voordat die sukkels ons laten verschieten." Zei hij op een kwade toon. Ik lachte als een bedankje naar hem. Ik deed de kraan aan en deed wat water in mijn gezicht. Ik kreeg een handdoek van Namjoon." Dankje Jooni." Zei ik en veegde mijn gezich af. Ik keek Namjoon aan en zach dat hem iets dwars zat. "Hey is er iets." Vroeg ik bezorgt. "Weetje nog dat ik iets wou zeggen bij het ijssalon." Vroeg Namjoon. Ik knikte en kwam naar hem toe.

"Nou dit wou ik zeggen........."

= Heyy. Sorry voor het niet uploaden maar ik heb het druk de laatste tijd en ik vertrek bijna op vakantie maar en school begint bijna weer. Maar ik ga proberen om nog te uploaden.❤❤❤=

The start of everything ~ a BTS storyWhere stories live. Discover now