Bölüm 30

1.3K 63 3
                                    

Bucky sana tam hislerini açıklayacakken size çıkmanız için görev gelir. Tony bu duruma katıla katıla gülerken Bucky sinirden kıpkırmızı olmuştur.

Bütün yenilmezlerle hazırlanıp yola koyulduğunuzda sen hiçbir şey anlamasanda yol boyunca herkes Bucky ile dalga geçmiştir.

Clint ve Nat yol boyunca katıla katıla gülselerde sen hiçbir şey anlamazcasına onlara bakıyordun.
                            *
Görevin olduğu yere indiğinizde çok geçmeden başlayan olaylar kaşısında sakin ve planlıydınız.

Nat birini dövmekle uğraşırken konuştu. "Bucky açıkla hadi bak burası tam yeri." Dediğinde sen araya girip

"Neyi?" Diye sorduğunda kimse seni takmamıştı.

Tony "Evet demir kollu seni bekleyecek değiliz."

"Biri bana-açıklayabilirmi hani konuştuğunuzu bende duyuyorum ya hani?" Dedin önüne gelenleri kolayca atlatırken.

Clint"Hadi Bucky. Onlar haklı. Çocuklarıma anlatacağım bir anınız olmalı." Dediğinde Nat bunu onayladı.

Bucky konuşulanlar üstüne bir küfür savurduğunda sen dahil hepiniz bir ağızdan "language!" Dediğinizde bucky "Hey! Ben steve değilim bana 'language' demenize gerek yok hem şimdi olmaz" dedi ve Tony "Sen stevein arkadaşısın sizi ayıramayız.Her neyse.Tamam o zaman ben söylüy-"

"Bunu yapmanı tavsiye etmem Stark" dediğinde sen iyice sinirlenmiştin.

Dişlerini sıkarak konuşmaya başladın. "Çocuklar-kim-kime-neyi-açıklayacak?" Sonuna doğru sesin yükselerek söylemişti bunu.

"Sen söyleyene kadar karşıma çıkan bi 30 kişiyi vurdun Bucky ama sen hala söyleyemedin." Diye bağırdı clint.

Bucky ise o sırada sessizlikten yararlanıp "Y/N senden hoşlanıyorum." Dediğinde diğerlerinden bir sevinme nidaları yüklselsede sen şaşkınlıktan öylece kalmıştın. Hiçbir şey yapamıyordun.

"Y/N dikkat et."

"Y/N arkana bak."

Diye gelen sesleri farkedememiştin bile. Öylece dikiliyordun. O sırada Bucky gelip seni aldı ve sana saldırmaya çalışan kişileri çok geçmeden dövdü.

Sakin bir yere geçtiğinizde " Y/N iyi misin?" Dedi sesindeki telaşı anlayabiliyordun. "Demin dedikleriniz şakaydı dimi?" Dediğinde Bucky 'hayır'anlamında kafa salladı. "Hepsi doğru. Senden hoşlanıyorum." Dediğinde alkış sesleri koptu. Sıra sıra dizilmiş Nat,Clint,steve ve Tony sizi gülümseyerek alkışlıyordu. "Sonunda söyledi." Diye oradan ayrılınca bir patlama sesi daha duyuldu.

Tony"Hadi ama şu savaşı ertelesek." Demesi hiçbir şeyi durdurmamıştı .

--------------

Chrisin attığı tweet hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben cidden ağlamamalıyım diye evde dolaşıyordum. Hala kendimi Cap in ölme ihtimaline pek hazırlamadım. Galiba bu gidişle de bu fikre alışamayacağım. Aklımda olan 928292 teori sayesinde hepsi o hüzünlü sona çıkıyor. Bilmiyorum

--
30. Bölüme özel ve açıklamama özel chris yada steve li bölüm atacaktım ama pek yetişmedi. Dedim o zaman neden Buckyli bölüm atmıyorum.

Nice 30 bölümlere o zaman. Bu zamana kadar okuyan herkese teşekkürler.

Sebastian Stan İle Hayal EtМесто, где живут истории. Откройте их для себя