Bölüm 27

1.3K 60 16
                                    

Sebastianla çok yakın arkadaşsındır. Onun bir fanı olarak onun da gittiği bir etkinliğe katıldığında ondan imza isterken konuşmuş ve sebastian sana telefon numarısını vermiştir. Tabii sen o sırada onun fanı olduğu için heyecandan saçmalamış ve seb'in diline düşmüştün.

Ama sebastian ise senden çok hoşlanıyordur ve bir türlü bunu söyleyemiyordur. Bu durumu ise sadece Chris'e anlatmıştır. Birgün Sebastianla Chris konuşurken onları duyarsın.

"Bilmiyorum. Ona nasıl açıklasam bilmiyorum." Dediğinde Chris "Sen Sebastian Stansın dostum." Dediğinde Sebastian buna göz devirmişti. Bunu gören Chris"Tamam be" diyerek konuyu kapatmıştır.Ama sen birçok şeyi duymuşsundur. Merakın ise buna yenik düşüp kapıyı kırarcasına açıp içeri girersin.

"Kim o kız?" Diye bağırdığında Chris gülmemek için arkasını döner. Sebastian ise sadece sana bakıyordur.

------------

30. Bölüme az kaldı ya.

Seb aşkım açıklama derdine girme sen direk söyle ksmsms

Chrisle hayal et fln yazasım var demiştim geçen bölümde belki çıkarırım demiştim. Sadece öylesine bir fikirdi gitti lsmsms. Çünkü özel bölümleride söz verdiğim için atıyorum. Zaten bunu DUYURU bölümümde de söylediğim gibi aklıma pek chrisle ilgili bir şey gelmiyor. Yani bu kocaman paragrafta demek istediğim, söyleyip ya yazmamış gibi bir görüntü olsun istemedim. Beni anlayacağınızı düşünüyorum. Ay ne yazdım skskks

Bu bölümü yazarke bayadır Bucky bölümü atmadığım aklıma geldi. En yakın zamanda Bucky bölümü atmaluyım. -Atamadı çünkü okul açılıyor-

Sebastian Stan İle Hayal EtWhere stories live. Discover now