Bölüm 26

1.3K 66 22
                                    

Chris' le özel bölüm

Chrisle evlisinizdir.-yazar burada öldğnsks- ve 4  yaşında biz kızınız vardır.-yazar iyi değil. 1-1-2-

Saat sabahın yedisiyken evden Chrisin bağıran sesi duyulur.
"Hadi kalkın." Dediğinde Dodger'da bu uyandırma şeklini sevmediği için evde koşmaya başlar. Chris yanına gelir ve yanağından öper "Hayatım Günaydın." Dediğinde ona sinirle bakarsın. "Günaymadın Chris. Saat daha sabahın bilmem kaçı. Yarın zaten iş günü bırakta uyuyalım." Diye bağırdığında Chris'in yüzündeki pişmanlığı sezdiğin için kızmadan sorarsın

"Ne oldu?" Diyip güldüğünde
O da gülmüştür.

"Hergün iş iş sıkılmışsınızdır diye bugün bir şeyler yapalım dedim." Dediğinde ona anlmayan gözlerle bakarsın.

"Normalde kahvaltımızı 11 gibi yapıyorduk. Bugün farklılık olsun diye daha erken saatte mi yapacağız ne yapacağız?" Diye sorduğunda

"Hayır tabiki Y/N. Bugün Disneyland'a gideceğiz. "Dedi neşeyle.

Sen ise kuralcı ve katı bir şekilde "Haftanın 3 günü oradasın zaten Chris. Ne bu mutluluk?" Diye sorduğunda "Disneyland'a gidiyoruz." Diye tekrarlardı. Ve kızınızın odasına yürümeye başladı. "Prensesim" diye kapıdan girdiğinde çok güzel bir şekilde uyuduğunu fark etti.

Onu her zamanki uyandırmaya kıyamadığı için yatağının yanına çöktü. Sen ise sessizce gelmiş ve onları izlerken yüzünde kocaman bir gülümseme  yayılmıştı.Chris kızına tebessümle bakarken seni görünce gülümsemesi genişledi.

"Y/N?"

"Efendim Chris"

"Sen uyandırsana" dedi.

"Chris sen uyandırsan diyorum artık. "

"Tamam söz son. Ama baksana ne güzel uyuyor. " dedikten sonra ekledi. "Senin gibi" dediğinde gülümsedin.

"-Kızınızın adı- kızım hadi uyan" dediğinde kızınız mırıldanarak "5 dakika daha" dediğinde Chris kızınıza sarılarak "Hadi ama" dediğinde -kızınızın adı-  kalkmaya başlamıştı. "Baba" "Efendim"

"Lütfen uyuyalım" dediğinde Chris "Biz Disneyland'a gidelim demiştik." Dediğinde kızınız kalkarak Chris'in boynuna atladığında "Cidden mi?" Diye heyecanla sormuştu. Chris ise bağırarak "Evet" dediğinde Kızınızı sırtına almıştı. "Uçuyoruz" diye bağırarak gidiyorlardı. Sen ise "Baban Captain America" diye arkalarından seslenmiştin.

                           *
"Baba?"

"Efendim kızım?"

"Ben kim olsam?"

Sabah saat şu an sekiz buçuktur ve siz sabah yediden beri Disneyland' a giderken hangi karakter olacağım diye tartışıyordunuz.

"Ben spider-man olacağım." Diyen kızınıza Chris'le aynı anda "Sen bilirsin" dediniz.

"Ben kim olacağım?" Diyen Chirse "Asıl ben kim olacağım?"diye karşılık vermiştin. "Buldum!"
Diyen kızınıza karşı ona heyecanla bakarken o ise bağırarak "İnanılmaz aile"
Diye karşılık verdiğinde Chris'le aynı anda kızınıza sarıldınız. "İşte bu!"diyerek alkışlamaya başladığınızda kahkha atmaya başlamıştı. Siz de onun bu güzel hallerini gülümseyerek izliyordunuz.

"Ben Violet'im"

"Ben de Lastik kızım"

"Ee bende Bay inanılmaz'ım"

                            * "Baba lütfen korku tüneline binelim

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

                            *
"Baba lütfen korku tüneline binelim."

"İzin vermiyorum -kızınızın adı-"
Diye sert bir şekilde söylediğinde Chris "Hadi ama hayatım. İstiyorsa binelim." Kızınız el çırptığında ona sinirle baktın. Hemen sessiz bir şeklide yerinde durmaya başladı.
"Onu şımartıyorsun Chris!Hem korku tünelinde bu yaştaki birinin ne işi var? Sonra korkacak." Diye söylendiğinde Chris "Korkarsa ona ders olur." Diye seni yatıştırdığında seni zorlada olsa korku tüneline getirtmişlerdi. "Siz baba kız beni delirtiyorsunuz."diye söylenerek bindiğinde Chrisinde o sırada kızınıza göz kırptığından habersizdin.

Kızınızı ortaya alıp trenin bir vagonuna oturduğunuzda Chris kızının kulağına eğilerek "Annen bence birazcık korkuyor. Onun korkusunu almaya çalışalım" dediğinde kızınız kıkırdadığında sende kıkırdadın .

                              *

Saat akşamın 10'u olurken herkes tek tek azalmıştı.

"Benim uykum geldi. Yarın iş günü  Ve de küçük prensesin uyku saatti de çoktan geçiyor."diye kızına baktığında Chris "Hadi ama biraz daha duralım" dediğinde ona baktın "Chris bir saat sonra kapanıyor zaten. Başka zaman bir daha geliriz. " dediğinde Chris "Haklısın. Yarın iş günü" diyerek onayladı ve çıktınız.

Eve vardığınızda herkes üstünü değiştirdikten sonra yataklarına yattı. O sırada kapınız çalındı "Anne ve baba gelebilir miyim?" Kızınızın sorusuna karşı "Tabii" diye seslendiğinizde içeri girdi ve "Bugün sizinle uyuyabilir miyim?"diye sorduğunda "Çok mu karanlık" diye korku tünelini imada bulundun ve güldün. O da kafasını sallayararak güldü ve yanınıza geldi.

Çok geçmeden uykuya daldığınızda gece boyu Chris sizi izledi. Ve dünyanın en şanslı adamı olduğunu düşündü.

------------------

Şu sıralar o kadar çok Chris'li bölüm atmak istiyorum ki. Okul açılmasa bi chrisle hayal et kitabı çıkarırım.

Bu bölüm aşırı tatlıydı bence.

Chris  Disneyland'a gitmek fln sksnns neler oluyor sksjjs

Sebastian Stan İle Hayal EtМесто, где живут истории. Откройте их для себя