Bölüm 25

1.2K 46 23
                                    

Kaç gündür dediğim pararlel evrenle gerçek evren karışımı hayal etim. Okullar açılmadan yazayım dedim. Ve okurken sizi etiketledim (isteyenlenleri) onlar kendilerinin başından geçiyormuş gibi okuyabilirler -zaten öyleksms-yazmasında biraz zorlandım çünkü anlatımı çok değişik gibi geldi bana ilk yazınca. Beğenmemiş olabilirsiniz. En doğal hakkınız. O yüzden bunu da farklı bir deneme diye bırakıyorum buraya .İsteyen kişiler bu bölümde olduğu için istemeyenler okumak zorunda değil. Tabii siz bilirsiniz.
*
Kaç gündür heyecanla beklediğin buluşma bugündü. Bugün wattpade marvel ile ilgili ya da başka bir şeyle ilgili ya kitap ya da hayal et yazanlarla buluşacaktınız.

Buluşacağınız kafeye gittiğinde hepsi oturmuştu. Yanlarına gittiğinde "Merhaba" diyerek oturdun ve çok geçmeden aranızda koyu bir muhabbet başladı. mrspadfoot4 "Seb'in şu an buraya geldiğini hayal etsenize" dediğinde expelliarmus10 "Anca biz onu kitabımıza bölüm olarak yazarız." Demesiyle zeynepmaster "Haklı" diyerek diğerlerini de onaylamıştı.Mrsslytherin_6-kendimi bu bölüme eklemesem olmazdıksks-

"Seb Türkiye'ye gelecekte bizi bulacakta." Diye söylenmesiyle diğerleri ona baktı.

zeynepmaster "Hayalimi bozduğunun farkında mısın?" Dediğinde Mrsslytherin_6 kafa sallayarak cevap verdi.

expelliarmus10 "seb gelse ne yaparız acaba?"

Dediğinde arkada bir sesler geldiğini duydunuz ve hepiniz arkanıza baktınız. Kamera sesleriydi bunlar. mrspadfoot4 "Ne var orada?"

Çok geçmeden olanları anlamıştınız. Mrsslytherin_6"Galiba ölüyorum. O-o"

expelliarmus10"EVET O SEBASTİAN STAN!"

dediğinde zeynepmaster"Yanındakilerde Chris Evansve Tom Holland mı? Dediğinde dördünüzde birbirinize baktınız. Hepiniz olayı kavramaya çalışırken yanınıza gelen Seb'in sesi ile irkildiniz. "Merhaba!" Dedi ve masanıza oturdu. Çok geçmeden Tom ve Chris de gelince siz şokun etkisiyle haraket edemez olmuştunuz. Daha olanları idarak edememişken zeynepmaster"şu an yanımda Chris oturuyor" dediğinde

expelliarmus10"Teknik olarak benim yanım da da oturuyor." Dediğinde sessizliği bozan mrspadfoot4 "Fotoğraf çekinelim." Demesiyle onayladınız. Yavaş yavaş şoku atlattığınız için konuşmaya da başlamıştınız.

mrspadfoot4 konuşmayı bozarak bağırdı ve "Seb!" Diye bağırdığında kimsenin onu tamadığını gördü. expelliarmus10 ve zeynepmaster chrisin anlattığı bir şeye gülerken Mrsslytherin_6 ise Tom'la hangi spider-man daha iyi kavgası yapıyorlardı.

                        *
Günün sonunda siz olanların gerçek olup olmadığı konusunda konuşurken bir yandan da Infinity War part 2'nin galasına seb,chris ve Tom tarafından davet edilmenin şaşkınlığını yaşıyordunuz.

------------

Herkesi eşit olarak eklemeye çalıştım. İnşallah beğenmişsinizdir. Değişik bir denemeydi. Denemiş görmüş olduk.

Bölüm hakkında ki fikirlerinizi yorum olarak atmayı unutmayın.

Sebastian Stan İle Hayal EtHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin