Bölüm 4

2.1K 87 10
                                    

Chris Evans ve Sebastian Stan'ın katılacağı bir etkinliğe en yakın arkadaşınla giderin. Gitmeden önce ise arkadaşınla iddiaya girmişsindir. İkisinden birinden bile imza alabilen bi hafta boyunca onun istediğini yapacaktır. Ama senin için önemli olan iddia değil onları göremektir.

Heyecanla onların konuşmalarını izlerken arkadaşının olmadığını görürsün. Buna pek takılmaz ve onları dinlemeye devam edersin.  Alanın geçilmemesi için konulan o demir gibi olan yerden bir elini sarkıtmış kalabalık alan içerinde yerini kimseye kaptırmamaya çalışıyorsundur.

O sırada kalabalığı zorla geçerek gelen arkadaşın "Aldım! Sebastian konuşmaya başlamadan önce ondan imza alabildim.İddiayı kaybettin." Dediğinde ofladın ve boşver dercesine elini salladın.

O sırada konuşma bitmiştir ve sen bir elini demirden atıp kafanı koymuş umudun tükenirken tam arabasına binecekken sebastian geri döner ve yanına gelir. Senin elinde tuttuğun fotoğrafı imzalar.

"Hiçbir fanımı üzecek değilim" der ve arabasına geri döner.

----------------
Ayayay Allah'ım feelsten yazarken ölecektim

Soranlar öldü dersiniz slslls

Şu fotoğraf favorim. -Bütün fotoğraflar favorim ama olsun kskdkdk-

 -Bütün fotoğraflar favorim ama olsun kskdkdk-

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Sebastian Stan İle Hayal EtWhere stories live. Discover now