Bölüm 28

1.2K 63 27
                                    


"Kim o kız?" Diye içeri giriğinde Chris gülmemeye çalışarak "Ben değil ya tabikide-" dediğinde seb hemen chrisin ağzını kapatarak  "Jane" diye bağırdı. Sen ona bakarken o da sana bakıyordu.

Sen kendi adını duymayı beklerken başka birinin adını duymak kalbini acıtmıştı. Niyeydi ki bu kadar acı? Her zaman kendini buna hazırlıyordun,ondan başka birinin adını duymaya. Gözünün dolduğunu hissetmen ve ağlamadan önceki boğazındaki yumru senin konumşmanı zorlaştırıken,ne düşüneceğini bilmiyordun. Belki aklından tonlarca şey geçsede hiçbirine anlam veremiyordun. Gözyaşlarını hala tutmaya çalışıyordun ama bu gözlerinin kıpkızarık olmasını değiştirmiyordu. Akmamayan gözyaşlarınla gülümsedin. "Sevindim." Sesn fısıldarcasına çıkmıştı.

Hemen kapıdan çıkmak için bir hamle yapacakken Chrisin sesi odayı doldurdu.

"Tanrım! Ben olmasam bunlar ne yapacak?"diye söylenerek seni kolundan tuttu ve koltuğa oturtturdu. "Gideceğim Chris" diye söylendiğinde "Bir dakika" dedi ve yüzünü cama dönmüş Seb'i çevirdi. Gözleri kızarıkmıydı yoksa ben mi heryeri kırmızı görüyorum diye geçirdin içinden.

"Y/N Jane diye birini tanıyor musun?" Chrisin sorduğu soruyla başını 'evet' anlamında salladın. "Kim?"
"Thor'un eski sevgilisi Jane."
Dediğinde Chris sana gözlerini devirerek "Birincisi o eski sevgilisi,ikincisi yakından tanıdığın arkadaş olarak." Diye bir uyarıda bulunduğunda düşündün. "Yok" Chris zaferle gülümsedi.

"Neden ki?" Chrisin sırıtması hemen sönerken,
"Jane diye biri yok demek istiyorum." Dedi

Ona anlamayan gözlerle bakarken Chris uzun bir soluk alarak anlatmaya başladı. "Sen kapıdan içeri daldığında-"
"Chris!" Diye bağırdı Seb.

"Bu yanlış anlaşılmanın uzamasını istemiyorum. Ve sizi barıştırdıktan sonra ondan beni kuzeniyle tanıştırmasını isteyeceğim. Çok güzel biri. -Kuzeni olmayanlar istediği kişiyi düşümebilir.-

"Her neyse Y/N sen kapıdan girdiğinde biz seni konuşuyorduk. Ben tam zamanında söyleyecekken Seb ağzımı kapattı ki gördün bunu. Sonra aklına gelen ilk ismi söyledi. Yani seb o 'Thor'un eski sevgilisini değil' senden hoşlanıyor."

Gülümsedin. Seb ise tepkini merak ederek sana bakıyordu. Gülümsediğini görünce gülümsedi.

"Eee o çok güzel kuzeninle ne zaman tanışıyorum?" Dediğinde "Kuzenim daha çok Seb hayranı. Sana bakar mı bilmiyorum?" Diyip güldüğünde "E seble tanıştır o zaman." Sırıtması bu sefer gerçekten zaferle doluydu.

"Tamam ben hallederim. Yani seni de seviyor azcık."

"Hey ben Chris Evans'ım" dediğinde hepiniz gülüyordunuz.

-------------

İnsanın kuzeni olmazsa olmaz gerçi bana sekizinden bir tanesi yeter. Diğerlerini sevmiyorum kzmdndndnnxz.
Ama biri önemli o olsun djdns

Evet biliyoruz ki yarın okul zili bizler için çalıyor haydi okula fln snsn
Neyse şaka bir yana. Okul yarın ve bende okullar açıılmadan önce yyazarolmayanyazar'a bunun devamını getiririm dediğim için getirdim. Bence güzel oldu. Ama bu bölümden sonra kaç ayda kaç haftada belki yılda ksksms bölüm atarım bilmiyorum.

Herkese güzel bir yıl diliyorum.

Sebastian Stan İle Hayal Etजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें