3

486 18 0
                                    

Ráno mě probudil svit do obličeje. Rozhlédla jsem se kolem a uvědomila si co se včera stalo. Byl to dokonalý sex s ještě dokonalejším mužem, který tu ovšem už nebyl. Polovina postele kde spal byla už chladná a tak jsem usoudila, že asi musel někam jít. Vzala jsem si jeho triko ze skříně a šla si dát ranní sprchu. 

Cestou do kuchyně jsem se rozhlížela zda tu nebude a nebyl. Naštěstí byl tak hodný, že mi tu nechal vzkaz s jeho číslem ať zavolám. Neváhala jsem a vytočila jeho číslo.

,,Ano?"

,,Owene?"

,,Everest, ahoj. Omlouvám se, ale měl jsem naléhavě něco na práci. Budu doma do oběda. Nešla by si na oběd? "

,,Ráda, ale nemám tu nic na převlečení."

,,Neboj, o to se postarám. Vyzvednu tě kolem 1 doma, dobře?"

,,Dobře, tak pa"

,,Ahoj"

S úsměvem na rtech jsem se vydala do lednice a hledala něco k jídlu, bezúspěšně. Podívala jsem se teda do mrazáku a našla jsem zmrzlinu. Vzala jsem si lžíci a šla si sednout do obýváku k televizi.

***

Den ubíhal strašně pomalu a já se začala neskutečně nudit. Procházela jsem se po domě a prozkoumávala pokoje. Našla jsem tam nespočet ložnic, koupelen, hernu, kino a dvoje zamčené dveře. Trochu mi to vrtalo hlavou, ale když jsem se podívala na ten venkovní bazén všechny myšlenky mě opustily a jediné na co jsem myslela byl ten bazén. 

Svlékla jsem ze sebe tričko a nahá skočila do bazénu. Naštěstí byl bazén vyhřívaný takže jsem tam strávila celý zbytek dopoledne. 

Splývala jsem a dívala se na krásné nebe s pár mraky. Přemýšlela jsem jako co každý mrak vypadá. Z přemýšlení mě vyrušilo odkašlání. Podívala jsem se vedle bazén a uviděla siluetu Owena v obleku. Musím uznat že oblek mu vážně slušel. 

,,Nahá si opravdu nádherná, ale jdeme na oběd."

,,Nojo, už jdu ven."

,,Tady máš ručník a šaty. Snad jsem odhadl velikost."

Vzala jsem si od něj osušku do které jsem se zabalila a bílý vak na ramínku.

Jemně jsem se nalíčila a vlasy si svázala do culíku. S doufáním v trefenou velikost a styl jsem otevřela vak a našla v něm celokrajkové šaty v meruňkové barvě. Byly překrásné a k mému štěstí mi padly jak ušité. Doplnila jsem je přiloženými lodičky v krémové barvě. 

Když jsem scházela schody viděla jsem jen jeho užaslý výraz.

,,Copak?"

,,Jsi překrásná, asi si tě tu ještě chvíli nechám."

,,S tím nebudu mít problém."

Kdo by taky měl? Být v nádherné vile se sexy mužem, který mi koupil tak překrásné šaty a dokázal mi přivodit nejšílenější orgasmy. 

Zahákla jsem se mu do ruky a společně jsme kráčeli k jeho autu a jeli vstříc restauraci. 

***

Restaurace nebyla nikterak luxusní jak jsem si vzhledem k jeho poměrům představovala, ale rozhodně to nebyla žádná jak se říká čtvrtá cenová. 

Jídlo bylo od pohledu italské a já si objednala těstoviny s rajčatovo-smetanovou omáčkou. Owen si objednal gnocchi se smetanovou omáčkou, špenátem. Musím uznat, že lepší jídlo jsem dlouho nejedla. 

Po obědě jsem se ještě nějakou dobu procházeli po městě dokud mu někdo nezavolal. Sice jsem neslyšela vše, ale Owen očividně zuřil a já zaslechla jen pár slov. Slovo které mě ale dost udivilo bylo drogy. Opravdu drogy. Pochybuji, že jsem se přeslechla a tak jsem zůstala stát na místě jako opařená.

Omyl II.Where stories live. Discover now