2

462 17 1
                                    

Dojeli jsme před nádhernou vilu, před kterou se rozléhal krásný venkovní bazén. Celá vila byla obložena bílým dřevem a rámy obrovských oken byly temně hnědé. Celé okolí včetně vily bylo osvíceno. 

Z úst mi uniklo jemné wow. Myslela jsem si, že jediné uši které to uslyší jsou ty mé, pletla jsem se. Owen se lehce uchechtl a pokračoval dál v cestě a já jemu hned v patách. Byla to nádherná stavba a věřím že taky dost drahá. Je pravda že my máme taky docela luxusní dům, ale je spíše rodinný a menší. Rozhodně se s něčím takovým nemůže rovnat. 

V celém prostředí vily jsem si přišla jako mravenec. Vše mi přišlo tak velké a rozlehlé. Při vstupu do hlavní chodby jsem ke straně odkopla své podpatky a pokračovala dál až k obývacímu pokoji propojeným s kuchyní.

,,Dáš si něco k pití?"

,,Vodu prosím."

Nemohla jsem z té krásy spustit oči. Neustále jsem se otáčela a prozkoumávala každičký detail.

,,Tady máš. Líbí se ti?" 

Při otázce ukázal na prostor.

,,Děkuju, strašně moc. Co vlastně děláš že si žiješ v takovém přepychu? Pokud to tedy není moc osobní či tajné."

,,Asi to bude znít hloupě, ale řekněme že je to dost osobní a tajné. Jediné co ti tak řeknu je že jsem podnikatel. Řekněme." 

,,Takže vlastně děláš něco úplně jiného, chápu."

Jen jsem se usmála a položila už prázdnou sklenici na kuchyňskou linku.

,,Kde je tady koupelna?"

,,Je jich tu několik."

Hodila jsem na něj výraz to jako vážně? a on se jen zasmál.

,,Nahoru vlevo a třetí dveře vpravo."

,,Hele a nechceš mi ji jít rovnou ukázat?" 

Asi pochopil kam tímhle směřuji a tak mě chytl za stehna a zvedl. Nesl mě po kovových schodech až k jedné místnosti s šedými dveřmi. Pokynul mi abych otevřela a my se ocitly v obrovské ložnici. 

,,Tohle ale není koupelna"

Ušklíbla jsem se a začala ho dravě líbat. Jeho rty byly jemné a dech voněl po mentolu a doutníku. 

Jeho ruce se z mých boků přesunuly na lem mých šatů a rychlým pohybem mi je sundal. Zůstala jsem před ním stát celá nahá kromě mých bílých krajkových brazilek. Rozhodla jsem se nezůstat moc pozadu a začala ho svlékat dokud nezůstal skoro celý nahý kromě bílých boxerek. Zahákla jsem se mu prstem za boxerky a hodlala je stáhnou také, ale než jsem to stihla udělat chytl mou ruku do své a hodil mě na svou postel. Klekl si nade mě a začal mě líbat na krku. Pomalu se přesouval od krku přes klíční kost k bradavce. Jazykem ji obkroužil a jemně skousl. Nezmohla jsem se na nic víc než na hlasité vzdechnutí.Pomalu se přesouval polibky prokládané jazykem níže a než se dostal tam jsem se překulila nad  něj. Neřešila jsem nějakou předehru a rovnou mu sundala boxerky. 

Ležel celý nahý se vztyčeným penisem a já si pohled na něj užívala. Vždy jsem si pohledy na nahé muže užívala. 

,,Lež a zůstaň tam."

Stáhla jsem si své kalhotky a sedla si naproti němu. Roztáhla jsem nohy a začala jsem masturbovat. Jeho pohled spočinul na mém klíně. Jeho ruka spočinula na jeho penisu a začala se také ukájet. Oba jsme si takhle užívali ještě nějakou dobu dokud to nevydržel a nevrhl se na mě. Na nic nečekal a přirazil. Nebyl nijak velký, ale za to dost šikovný. 

Tu noc jsem měla nespočet orgasmů a pak padla společně s jeho polibkem do říše snů. 

Omyl II.Where stories live. Discover now