6.bölüm (2.perde)

2.1K 43 39
                                    

(Medya: Uraz ve Gülcem)

Hatırlatma;

Sonra Mustafa "Size komik şeyler anlatacağım başlıyorum gülmeye hazır mısınız??" Yazdi.

Herkes "Evet hadi bakalım" Dedi.

6.bölüm (2.perde)

(Kumsal'ın ağzından)

Mustafa anlatmaya başladı;

"Şimdi bir tane adam varmış bu adamın üç günlük ömrü kalmış. Oğlu yanina gelmis oğluna demis ki 'Oglum ben öbür dünyaya bu şekilde gidemem benim malum yer çok günahkâr mutlaka oranın kesilmesi lazım bu sana vasiyetim olsun' demiş. Oğlu da babasina 'Tamam' diyip söz vermiş sonra babası ölmüş malum yeri kestirmeyi unutmuş oğlu neyse imama felan 'babamın malum yeri çok günahkârmis mutlaka orayı kestirmemiz lazimmiş' diye anlatmış olayı imamın izniyle mezar açılıp babasının malum yeri kesilmiş sonra bir gün babası oğlunun ruyasina girmiş demis ki 'Oğlum ben cennetteyim ama burda herkes beni beceriyor mutlaka benim malum yeri geri gondermen lazım' demis oglu da 'Nasıl gonderebilirim tekrar baba' diye sormuş babası da 'bir hafta sonra dayın ölecek onun götüne tıkarsın' demis. Aşdöşdpasdfpasdkaksokğaşdpaksok" Yazdı.

Herkes bir an sustu sonra Mustafa sinirlenip "Yaa komik bir şey anlattım gülünsenize lan!" Deyince herkes random atmaya başladı.

Tugceyle sohbet açmam lazım kim olup neden Mehmetle bu kadar yakın olduklarını merak ediyorum. Off umarım arkadaştan daha fazlası değillerdir.

Olsa bile banane? Ama merak ediyorum.

Tuğçe'ye fisildadama komutundan yazdım yine "Ee sen ne zamandır oynuyorsun?"

"Ya biz Erenle Üniversiteden arkadaşız ama ben sadece bir senesini okudum gerisine açıktan devam ediyor gibi bir şeyim karışık oralar Erenle baya yakın arkadaşız ailelerimiz felan tanışıyor hep" yazdı.

Eren kim lan bir soruyum Eren diye birini hiç duymadım.

"Anladım da Eren kim?" Yazdım.

"İşte Mehmet diye mi biliyorsun sen adını Mehmet Eren aslinda ama Eren'i kullanıyor ve Eren ismini daha çok seviyor iki ismi var" yazdı.

"Aa öyle mi? Anladım ben Üniversite okumuyorum yani tanımıyorum burdaki kimseyi lise sonda okuyorum ben öyle yalnizdim sıkılıyordum tanismak istedim seninle" yazdım ki kimliğim aciklanmasin Kumsal olduğum anlaşılırsa boku yerim.

"Anladım off ya ağlayacağım!" Yazdi.

"Neden?" Diye sordum.

"Damla diye arkadaşım vardı bu oyunda kalbe eklemistik birbirimizi falan sonra ben bir süre ara vermiştim oyuna silmiş >:(" yazdı.

"Vay hain!!" Yazdım.

Sonra 'Doğa' nickli bir kız geldi.

Oha bu kiz kesin benim Uraz'i ararken 'Uraz diye birini gördünüz mü?' diye sorduğumda 'O okula geliyor muydu ya?' felan diyen kiz.

Doğa "Merhaba Tuğçe sana da merhaba!" yazdı bana ve Tuğce'ye.

"Merhaba :)" yazdım bende.

Öylece durduk bir süre sonra "Neyse ben çıkıyorum kızlar görüşürüz!" deyip asıl hesabıma geçtim.

Ecem onlineydi hemen yanına gittim.

Ona "Knk, naber?" Yazdım.

"Kes Kumsal! Sinirliyim sana Ayşen'e neden oyle şeyler söyledin?" Yazdı.

Ya of! Ayşen yüzünden kavga edeceğiz kesin bu Ayşen doldurdu bana karşı Ecem'i kesin zaten hiç gözüm tutmadı o kızı.

"Ama oyle demeseydim o kiz kandirilacakti! Emirhan'in kıza söylediği yalanları duymadin mi? Defneyle dün ayrıldılar ama diyor ki 'biz Defneyle ayrılalı 3 ay oldu' :D? " yazdım bende.

Arkana Bak Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ