40. To je konec 1/3 ✅

2.2K 98 1
                                    

Brunetka, která ještě před chvílí kráčela noční ulicí New Yorku se probudila na tvrdé zemi v zatuchlé místnosti. Chvilku se rozhlížela po místnosti, ale nenašla nic co by ji bylo známé. Myslela si, že když usne a znovu se probudí bude u svého otce ve vile a po celém domě bude cítit vůně livanců. Zavřela tedy oči a po chvilce upadla do říše snů.

Dívku znovu probudilo, až zaskřípění dveří. Do nich vstoupila žena, měla krátké černé vlasy a na sobě mě podivnou zelenou uniformu. Na opasku byl jasně vidět znak organizace, která si rozhodně nehodlala s dívkou jen popovídat.

Dívka sjela ženu pohledem od černých bot, přes černé kožené kalhoty a taky přes nazelenalí kabátek chvilku se pozastavila u jejího opasku

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.

Dívka sjela ženu pohledem od černých bot, přes černé kožené kalhoty a taky přes nazelenalí kabátek chvilku se pozastavila u jejího opasku. Přemýšlela, kde už ten znak viděla. Nechala být znak znakem a pohledem putovala dál. Zastavila se až u obličeje. Vzduch se jí zadrhl v plicích. Jediné co že sebe dostala bylo překvapené povzdechnutí. "Mami?,, zašeptala nejistě. Žena pokynula vojákům a ti Dívku popadli a šli za ženou, která je vedla až k laboratořím. "Mami, kde to jsem?,, zeptala se vylekaně brunetka. "Pro tebe madame Hydra,, řekla a otočila se k ní. "A jsme doma,, řekla a připoutala dívku k lehátku. "Co po mně chcete?,, začala vzlykat Dívka. "Máš v sobě něco velkého a toho se musí využít,, řekla černovláska a do injekční stříkačky nabrala sitě žlutou tekutinu. Vyhrnula dívce tílko a injekci zapíchla do míst vaječníků. Dívka bolestně zasičí, ale jinou emoci na sobě nedává znát. "Ale nejdřív si tě pojistíme,, řekla žena a pomalu vpíchla látku do těla dívky. Ta znovu, ale už bolestněji zasičí. "I nemoc je pryč,, řekla madame a vytáhla jehlu.

Když si Dívka myslela, že je to všechno její matka pokynula doktorům a odešla. Doktoři dívce zavedli do žil kanylu v jejímž sáčku byla sitě fialová tekutina. Dívce došlo, že je v pořádné kaši, ale už s Tim nemohla nic dělat. Tekutina se k ní dostala a začala jí působit ohromný tlak na všechny kosti v těle. Dívka si chvilku kousala ret, aby nevykřikla bolestí, ale za chvíli si ho prokousla, zakřičela bolestí a prohla se v zádech.

Trhnutím jsem se probrala. Rozhlédla jsem se po místnosti. První věc čeho jsem si všimla byla ta že jsem přivázáná k židli pouty, které mi blokují schopnosti. Když jsem z nich snažila vykroutit pouta se ještě víc utáhla.

TONY'S POV.

Když jsem se konečně probral, všiml jsem si že tu není Bella. "Sakra,, bouchnul jsem pěstí do stolu, až se někteří co byly vzhůru lekli. "Musíme jí najít,, rozhodl pevným hlasem Loki, ale Já viděl jak se snaží nesesypat se. Všichni to odsouhlasili.

BELLA'S POV.

Seděla jsem tu už půl hodiny, když se rozrazili dveře a dovnitř vešla matka spolu s Britney a jejími poskoky. Počkat...?! Britney?! To musí být každá holka mých lásek od Hydry? Pane bože. Takže mě unesla Britney. Skvělý. "Já ti dala na výběr,, řekla matka a o kousek ke mně popošla. "Mohla jsi být se mnou a vládnout se mnou vesmíru,, řekla a popošla ještě blíž. "Já už jsem si vybrala, nevím co po mně chceš? Nestarala si se o mě 18 let,, prskla jsem po ní. "Uvidíme, ale teď mi odpovíš na pár otázek,, řekla a odněkud vyndala stativ a na něj postavila kameru. Já se začala obávat nejhoršího.

TONY'S POV.

Všichni jsme zdrceně seděli v obýváku, mezitím co Jarvis hledal. Najednou se zapla televize a my jsme uviděly Alexu. Ihned jsem chtěl říct Jarvisovi, aby vyhledal odkud se přenáší signál, ale Alexa mě předběhla.

"Kdyby jste chtěli vědět, kde máte Bellu, nepovede se vám to, protože jsme na skryté lince,, ušklíbla se. "Kde je Bell?,, křikl Loki na kameru. Alexa jen ustoupila a my jsme měli skvělý výhled na Bell přivázanou k nějaké židli. "Co po ní Sakra chceš, už takhle si jí zničila život,, křikl jsem na ní. "Klídek, chci od ní jen pár odpovědí,, řekla a přistoupila k ní.

BELLA'S POV.
Zapla kameru a chvíli se dohadovala s tátou a Lokim. Matka ustoupila a všichni Avengers měli úžasný pohled na mě. "Co po ní Sakra chceš, už takhle si jí zničila život,, křikl na ní táta. "Klídek, chci po ní jen pár odpovědí,, řekla a přistoupila ke mně.

"Tak, tedy začneme,, řekla. "Kdo je Steven Rogers?,, zeptala se. "Nejlepší kamarád,, řekla jsem. "Ne, hnusnej grázl,, opravila mě.

"Thor Odinson?,, ptala se dál. "Nevlastní bratr,, odpověděla jsem. "Ne, namyšlenej Slaboch,, znovu mě opravila.

"Natasha Romanoff?,,
"Nejlepší kamarádka,, řekla jsem. "Ne, Ruská děvka,, křikla po mně.

"Johan Smith?,, zeptala se už v klidu. Uviděla jsem, jak se Bucky se Stevem za kamerou napjlali. "Náckovskej grázl,, řekla jsem klidně a v ní to začalo vřít. Viděla jsem, že má co dělat, aby mi nevrazila. "Ne byl to vůdce,, řekla pokračovala dál.

"Pepper Pottsová,, zeptala se naposled. Já se nadechla a zase jsem vydechla. Chtěla pravdu, má ji Mít. Pomyslela jsem Si. "Žena, kterou jsem vždycky brala jako svoji matku,, řekla jsem a matka mi vrazila pěstí. "Nech jí,, slyšela jsem z kamery.

TONY'S POV.

"Nech jí,, křikl jsem do kamery. Ona jen pokynula nějakým vojákům a ti vzali Bell a odpoutali jí. Dovlekli ji k nějakému křeslu a posadili jí na něj. Připoutali ji nohy a ruce a na hlavu ji dali něco kovového a do pusy jí strčil gumový roubík. "Nechte toho, tohle ji nemůžete udělat,, začal křičet Bucky. "Omyl, Já můžu všechno,, řekla a zatáhla a nějakou páčku.

Do Bell začala proudit. Nejdřív se držela, ale pak byl slyšet její tlumený křik přes roubík.

***

Po chvíli to Alexa zastavila. Bell sundala to železný a vyndala ji i roubík a odpoutala ji a dva vojáci ji vzali za ruce. Alexa se začala znovu ptát.

"Steve Rogers?,, zeptala se. "Nejlepší kamarád,, řekla ztěžka a nějaký voják ji vrazil pěstí.

"Thor Odinson?,, ptala se dál. "Nevlastní bratr,, řekla. Další rána.

"Natasha Romanoff?,, Já už věděl co následuje dál. "Nejlepší kamarádka začali jí téct slzy po tvářích. Další rána.

"Johan Smith?,,

"Náckovskej grázl,, řekla ochraptěle. Další rána.

Krev ji tekla z rozseknutého rtu a z nosu. Vypadala hrozně, a nejvíce mě ubíjelo to, že ji nemůžu pomoct.

"Pepper Pottsová?,, zeptala se znovu a Pepp čekala co řekne. "Moje matka,, řekne nahlas a voják ji kopne do břicha. "AAA!,, zakřičela a Pepper se rozbrečela.

Vojáci jí zvedli. "Proud už na tebe neplatí. Takže jsi náš nepřítel a nepřítel na naší půdě neznamená nic dobrého,, řekla a vyndala nějaký meč.

Probodla Bellu skrz na skrz a kamera se vypla.

po tvářích mi stékaly slzy. "Nee,, ve vzteku jsem dal pěstí do zdi, kde se utvořila díra.

AHOJ, DNESKA NEMÁM SLOV. TAK ZASE NĚKDY PŘÍŠTĚ.

PS: NEUKAMENUJTE MĚ PROSÍM, JE TO SOUČÁST PŘÍBĚHU A TEN JEŠTĚ NENÍ U KONCE.

PAPA♥

/1118 SLOV/

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant