31.Vzpomínka✅

2.3K 96 4
                                    

" JSEM TO UDĚLAL,,

BELLA'S POV.

"Cože jsi udělal?!,, slyšela jsem vyjeknout tátu. "Slyšel jsi dobře, odpojil jsem ji,, řekl.

Po chvíli jsem uslyšela kroky směřující ke mně. Byl to Pietro. Nechala jsem si berle opřené o zeď. Pietro mě podepřel pod pravým ramenem a pomohl mi se dobelhat do zasedačky.

Ihned jak jsme přišli debata, která se probírala utichla.

"Bello,, vydechl táta a šel mě obejmout.

Postupně jsem se objala se všemi, kromě Wandy, která tu nebyla a Buckyho, který se radši držel zpět.

"Tohle už nám nedělej,, řekl Sam.

Všichni jsme se přesunuli do obýváku. (Já s tátovou pomocí). Ihned jak jsme došli do obýváku, tak se za mnou Wanda rozběhla a objala mě. Vzápětí se rozbrečela. "Wando, co se děje, proč pláčeš, jsem tu,, utěšovala jsem jí.

"Viděla jsem tvou vzpomínku,, řekla. "Jakou?,, zeptala jsem se. "Ty si to nepamatuješ?,, zeptala se nazpět. "Ne,, odpověděla jsem a odtáhla se.

Dveře se otevřeli a do místnosti vstoupil Zayn. Přišel ke mě a pevně mě objal. "Zayne, potřebuju aby si mi promítl vzpomínky,, poprosila jsem, když jsme se od sebe odtáhli. "Dobře, ale víš, že to uvidí i ostatní,, upozornil mě. Jen jsem kývla.

Zayn mě podepřel a spolu jsme došli ke gauči.

Položila jsem se na něj a vyprázdnila jsem svou mysl.

TONY'S POV.

Bella si lehla na gauč a Zayn ji přiložil prsty na spánky. Nad stolem se objevil hologram.
Byli tam 4 osoby.

"Tati, co blázníš, určitě to byl jen úpal,, řekla dívka v černém oblečení a dívka ve stejně slazeném oblečení, akorát v bílé barvě se rozbrečela. Ihned jsem si vybavil onu vzpomínku.

"Pepper, Prosím Vem Veronicu domů, pak s Bell přijedeme,, řekl brunet. Blondýnka s dvojčetem odešli.

"Tati, co se děje?,, zeptala se druhá brunetka. "Zlato, máš rakovinu krve v pokročilém stádiu,, dívka se snažila rotmrkat slzy.

"Tati, řekni, že je to jeden z tvých hloupých vtipů,, plakala dívka na plno. "Není, zlato zbývají ti...,,

Hologram se vypnul a Bella se zvedla, měla slzy v očích. "Tati, proc jsi mi to neřekl dřív,, vzlykala. "Protože jsem byl šťastný, že tě mám zpět,, objasnil jsem.

Bell se zvedla a kdyby jí Barnes nechytl tak by ležela na zemi. Rychle se mu vysmekla a vybelhala se z místnosti.

BELLA'S POV.

Rychle jsem se dobelhala do pokoje. Vlezla jsem si do koupelny a i v oblečení jsem si sedla do sprchy a pustila jsem na sebe teplou vodu a nechala jsem slzy téct proudem.

Po chvíli jsem uslyšela kroky. Otevřeli se dveře, ale Já jsem nechala hlavu sklopenou. Dotyčný si přisedl a položil mi hlavu na rameno. Otočila jsem se a uviděla jsem Buckyho. "No tak, nebreč, takhle ti to nesluší,, řekl. "Omlouvám se,, řekl. "Za co, že sis nasel přítelkyni?,, uchechtla jsem se. "Promiň, to bylo hloupý, byl jsem zoufalý, tak jsem dělal blbosti,, řekl. "Dobrý,, ujistila jsem ho. Koukali jsme se do očí. Pomalu jsme se k sobě přibližovali. Když v tom se to stalo.

Někdo rozrazil dveře a my jsme se posadili do původních poloh.

Wanda se jen podle usmívala. "Bucky, být tebou, tak bych šla, Protože sem míří Tony,, řekla Wanda. Bucky vylezl ze sprchy, vypl vodu a odešel z pokoje. "Tony sem nejde, že ne?,, zeptala jsem se. "Ne, ale ty se usuš a oblékni a potom přijď ke mně na pokoj, uděláme si dámský večer,, řekla a odešla.

Usušila jsem se a převlékla jsem se do černého tílka na spaní a černých krajových kraťasů. Nandala jsem si ortézu, vzala jsem si berle a vyšla jsem za holkama.

"Tak jo, co dáme za film?,, zeptala jsem se holek, když jsem přišla. "Já nevím, ale Já jdu pro pop corn,, řekla Pepper. "Jdu s tebou,, řekla jsem a zvedla jsem se.

Došli jsme do kuchyně. "Maslový, nebo slaný,, houkla na mě Pepper. "Slaný,, křikla jsem nazpět. "Tati, kolikátého je?,, zeptala jsem se táty, který seděl v obýváku se Stevem, Buckym a Pietrem. "19.12., proč?, nejsi doufám těhotná,, řekl a Steve s Pepper po něm hodili káravý pohled a Pietro s Buckym se zakuckali. "Ne, to ne, jenom jestli si nezapomněl,, řekla jsem.

"Pepper, jdeme Wanda mi poslala telepatickou zprávu, že mají vybráno,, řekla jsem. "A co?,, zeptala se. "50 odstínů šedi,, řekla jsem. "Hele, to není nic pro tebe,, upozornil mě táta. "O čem to je?,, zeptal se Bucky. Začala jsem se červenat. "No, nic tak mi jdeme,, zachránila mě Pepper a obě jsme se rozešli do pokoje.

Ihned jak jsme přišli do pokoje, pustili jsme si film lehli jsme si, Já vedle Wandy a Pepper vedle Nat.

Když film zkončil vypli jsme ho a po chvíli jsme všechny spali jako zabité.

BUCKY'S POV.

"O čem to je?,, zeptal jsem se a Bell se začala červenat. "No nic, tak mi jdeme,, řekla Pepper a obě odešli. "JARVISi, o čem to je?,, zeptal jsem se UI. "Film 50 odstínů šedi má erotický obsah pane Barnesi,, řekl mi. "Na co se Bell ptala na datum?,, zeptal se Steve. "21.12. Má Bella narozeniny řekl Tony. "To chce uspořádat nějakou oslavu,, pronesl Pietro. "Ano,, odsouhlasil Tony.

Ještě půl hodinu jsme si povídali a Já si sel lehnout. Vysprchoval jsem se a převlékl jsem se do tepláků na spaní a šel jsem spát. Lehl jsem si na postel a po chvíli jsem se propadl do říše snů.

AHOJ, ZASE JSEM TU S DALŠÍ KAPITOLOU.

Bell je zase zpět.

Myslíte si, že Bella s Buckym dokončí to co začali v koupelně?

Jaká bude Belliina oslava?

TO VŠE V DALŠÍCH KAPITOLÁCH.

PAPA♥

/927 SLOV/

PS: PÍSNIČKA SE K TOMU VŮBEC NEHODÍ, ALE TO JE JEDNO.

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Where stories live. Discover now