19."Loki,, ✅

2.6K 102 16
                                    

Ráno mě neprobudilo slunko, nýbrž táta, který se mnou třásl. "Co je?,, optala jsem se rozespale. "Vstávej a pojď do obýváku,, přikázal. "Ještě 5 minut,, zahuhlala jsem do polštáře. "Ne, máš tu návštěvu,, Ihned jsem se vyšvihla do sedu, div jsme se s tátou nesrazili hlavami. "Už jdu,, jen jsem si přes sebe hodila mikinu s nápisem 'SARKASM PRINCESS '. "To tam jdeš takhle?,, ušklíbl se. "Jasně,, jen jsem protočila očima a šla jsem do obýváku. Táta mi byl ihned v patách.

Když jsme přišli do obýváku byly tam všichni i Barbie, která se krčila u Pietra a klepala se jako ratlík. A víte proč?. Protože ji vyděsil můj host. "Bello,, usmál se. "Loki,, vypískla jsem a skočila mu kolem krku. "Tolik si mi chyběla sestřičko,, zašeptal. "Zdravím Avengers,, pozdravil tým Loki, když jsme se odtáhli.

Loki si mě prohlédl od hlavy po paty a a mávl svým žezlem, v tu chvíli jsme na sobě měla Asgardskou zbroj.

"Proč?,, optala jsem se zmateně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Proč?,, optala jsem se zmateně. "Omlouvám se, ale nelíbilo se mi jak se na tebe všichni dívají,, jen jsem se nad tím pousmála. "Dobrý, od kdy nosíš Midgardské oblečení?,, optala jsem se provokativně, protože Loki na sobě měl šedou mikinu na zip a černé kalhoty.

Mávl svým žezlem a rázem na sobě měl svou zbroj

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mávl svým žezlem a rázem na sobě měl svou zbroj.

Loki se zarazil, když viděl Barbie se třást u Pietra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Loki se zarazil, když viděl Barbie se třást u Pietra. "A to je kdo?,, zeptal se podezřívavě a stoupl si přede mě. "Tohle je Pietrova holka,, řekla jsem znuděně. Pietro se na mě jen ukřivděně podíval. "Někoho mi připomíná,, dodal ještě Loki. Loki ode mě poodstoupil a stoupl si vedle mě. Otočila jsem se na něj a on na mě. "Tak, proč jsi tu bráško?,, optala jsem se ho. "Potřebuji tě na Asgardu,, jen jsem přikývla. "Tati, můžu jít s Lokim na Asgard?,, zeptala jsem se. "Jo, ale muflone, jestli se jí něco stane, tak si mě nepřej,, zpražil ho pohledem. "Neboj se Tony,, ujistil ho Loki. Rozloučila jsem se se všemi a já a Loki jsem vyšly na střechu Avengers Tower.

Hned co jsme se objevily na střeše nás pohltila duhová záře.

TONY'S POV.

"Tohle, že byl Loki?,, zeptal jsem se zmateně Thora. "Jistě, tohle z něj udělala Bella,, usmál se. "Takže, ona je s ním spolčená?,, zeptala se ta holka. "Ne, jen ho vyléčila,, řekl trochu naštvaně Thor. "Ale, jak můžete vědět, že se nezmění a za pomoci té holky neovládne svět?,, namítla. "Tak teď toho mám vážně dost,, křikla po ni Wanda. Popravdě, ve mě to taky vřelo vztekem. "Pietro, buď já, nebo ona, vyber si,, řekla Wanda a všichni jen čekali, co Pietro řekne. On vypadal, jako by se rozmýšlel, ale Wanda zakročila. "Vidím, Pietro, že už jsi se rozhodl,, řekla Wanda sklesle. Odběhla do svého pokoje a po 5ti minutách přišla s kufrem a její oči zářili červeně. "Nehledej mě Pietro,, řekla Wanda a vešla do výtahu. "Skvěle Pietro, jsi vážně ten nejlepší bratr, kterýho si Wanda mohla přát,, pronesl ironicky Clint.

Pietro a jeho holka se zvedli a ještě než odešli jsem křiknul. "U mě sis to dost posral,, pak už byly v tahu. "Tony, nebude vadit, když pojedu na pár dní za rodinou?,, zeptal se mě Clint. "Ne, nebude,, řekl jsem. "Jdeme si Zatrénovat?,, zeptal se Steve Barnese. Barnes jen kývl a oba odešli. Všichni ostatní se rozešli do svých pokojů. I já s Pepper.

BELLA'S POV.

Dorazili jsme na Asgard. "Zdravím vás, Princezno Lythio,, pozdravil mě Haimdall. "Ahoj Haimdalle,, pozdravila jsem ho nazpět a vyrazili jsme z Biffrostu.

Před Biffrostem čekali koně. Lokiho vraník, ale moji klisnu jsem nikde neviděla. Stál tu jen Thorův kůň. "Loki, kde je Hope?,, zeptala jsem se. "Nemohl jsem ji vzít, je v očekávání,, řekl Loki radostně. "S kým?,, zeptala jsem se. Loki jen poplácal svého hřebce po krku. "No, ty jo,, řekla jsem, Loki se jen ušklíbl. Nasedly jsme na koně a vyjeli jsme do paláce.

JAK JSEM SLIBOVALA, DNESKA JEŠTĚ JEDNA.

Na co Loki potřeboval Bellu s sebou na Asgard?

Odkud Loki zná Pietrovu Barbínku?

Vrátí se Wanda? 

A co Clint a jeho rodina?

TO VŠE V DALŠÍ KAPITOLE.

PAPA♥

/679 SLOV/

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Where stories live. Discover now