15.Chci být agentkou ✅

2.5K 106 6
                                    

BELLA'S POV.

Seděla jsem pod vodou asi dvě hodiny, potřebovala jsem si odpočinout a vyčistit si hlavu. Chcete vědět co mi holky řekli? Tak čtete dál.

Před dvěma hodinami:

Wanda a Nat mě odtáhli na chodbu. "Víš, proc mu dáváš ty výboje?,, zeptala se Wan. "Vždyť jsi si to přečetla v Thorově mysli, tak proč se ptáš?,, zeptala jsem se jí. "A je to pravda?,, zeptala se mě. "Já nevím,, řekla jsem nejistě. "Hele, miluješ ho?,, zeptala se pro změnu Nat. "Asi ano, ale on mě už nemiluje,, řekla jsem sklesle. "Jak to můžeš vědět?,, zeptala se mě Wanda. "Prostě to vím, jdu si zaplavat,, řekla jsem a odešla jsem do pokoje. V pokoji jsem si vzala černé plavky a přes to jsem si dala černý cardigan.

Současnost:

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Současnost:

"Bell, kde jsi?,, křičel někdo na celý bazén. "Jsi tu?,, zeptal se znovu někdo.
Uviděla jsem jak se někdo naklání nad bazén, tak jsem se zneviditelnila. "Tady není,, řekl dotyčný a odešel.
Zviditelnila jsem se a vy plavala jsem na hladinu. "Jarvisi, kdo tu byl?,, zeptala jsem se UI. "Byl tu kapitán Rogers,, řekl mi. "A proč?,, zeptala jsem se. "Mají o vás strach,, odpověďel. "Neříkej jim, kde jsem, pak přijdu,, řekla jsem. "Ano slečno,, odpověďel mi a já se šla převléknout.

STEVE'S POV.

"Jarvisi, kde je?,, zeptal se Tony Jarvise. "Je v bazénu, pane Starku,, řekl mu JARVIS. "Jdu tam,, řekl jsem, Tony jen přikývl.

Šel jsem tedy k bazénu, ale nikdo tu nebyl. Zkusil jsem zavolat. "Bell, kde jsi?,, žádná odezva. "Jsi tu?,, křikl jsem znova. Nic, možná bude v bazénu. Nakouknul jsem do bazénu, ale tam taky nebyla. "Tady není,, řekl jsem si pro sebe a odešel jsem do obýváku.

Přišel jsem do obýváku. "Tam není,, řekl jsem.

BELLA'S POV.

Převlékla jsem se do bílého trička a bílých legín, přes sebe jsem si dala béžový bomber a na nohy jsem si nazula bílé adidasky.

Vlasy jsem si nechala rozpuštěné aby lépe uschly

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Vlasy jsem si nechala rozpuštěné aby lépe uschly.

Sešla jsem do obýváku a táta hned začal. "Kde jsi byla a proč máš mokré vlasy?,, zeptal se mě. "Byla jsem v bazénu,, řekla jsem. "Ale tam jsi nebyla,, namítl Steve. "Ale byla,, řekla jsem. "Byla jsem neviditelná a na dně bazénu,, ušklíbla jsem se. "Aha,, povzdechl si Steve.

"No, tati chtěla bych ti něco říct,, táta se na mě jen vystrašeně podíval. "Chtěla bych se stát agentkou S.H.I.E.L.D.u,, řekla jsem. "Ne, nechci, aby tě Fury využíval,, zamračil se táta. "Tati, prosím, budu opatrná a Fury by mě nikdy nevyužíval,, řekla jsem. "Achjo, co s tebou mám dělat,, řekl táta. "Děkuji, tati,, vyjekla jsem a objala ho, ale on to neustál a oba jsme spadli na zem. "Dobrý, ale už můžeš slézt,, řekl mi. "Jsi ten nejlepší táta v celým vesmíru.,,

TAKŽE JEŠTĚ JEDNA KAPČA DNESKA. VÍM ŽE ZATÍM NENÍ ŽÁDNÁ AKCE, ALE TO SE BRZY ZPRAVÍ.

Bude Bell agentkou?

A co její láska k Buckymu, zjistí to Bucky?

TO VŠE PŘÍŠTĚ.

PAPA♥

/488 SLOV/

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Kde žijí příběhy. Začni objevovat