27.Večírek✅

2.3K 100 24
                                    

"Jsme připraveny,,

Holky jen přikývli. Všechny jsme odešli z pokoje.


Vešli jsme do obýváku, kde na nás čekali naše doprovody. Wanda šla s Clintem, Nat s Brucem, Pepper s tátou, Thor s Jane a Scott šel s Hope. Sam, Vision a Rhodey tu nikoho neměli a Bucky s Pietrem tu nebyli. Já jsem šla se Stevem.

Když nás zaregistrovali spadli jim brady až na zem. "Zavřete ty pusy, nebo vám tam vletí moucha. Řekla Wanda. Všichni jakoby se vzpamatovali a zavřeli pusy.

Steve ke mě přišel a ihned mi vysekl poklonu. "Sluší ti to,, usmála jsem se. "Tobě taky,, oplatila jsem mu to.

"Tak jo, jdeme,, zavelel táta a všichni jsme se rozešly směrem k Party patru, kde už bylo plno lidí.

Všichni jsme šli k pódiu, ale táta vystoupil na něj. "Takže, poprosím o chvilku ticha,, řekl do mikrofonu a všechna pozornost se přesunula na usmívajícího se Iron Mana.

"Dnes bych chtěl pogratulovat mojí dceři Belle, ale také i dalším lidem co se dostali skrze zkoušky. K místu agenta S.H.I.E.L.D.u. Nyní. Připijme si,, zvedl skleničku šampaňského,  který ani nevím kde vzal. Ostatní taky zvedl skleničky a poté se napili.

***

Bylo jsme s Wandou u baru a popíjeli jsme každá svoje pití. Já whisky a Wan mochito (omlouvám se nevím jak se to píše).

"Hele měla bys to Buckymu říct, než bude pozdě,, řekla mi Wanda po chvilce. "Řeknu mu to,, řekla jsem rozhodně a kopla jsem do sebe zbytek whisky. Pod náporem hořkosti jsem se zašklebila. Wanda se jen usmívala.

***

"Steve, neviděl jsi Buckyho?,, zeptala jsem se vojáka, který byl opěrný o stěnu a povídal si se Samem a Rhodeym. "Ne neviděl, ale koukni se tam,, řekl s úsměvem. "Jo Děkuji,, poděkovala jsem a vyrazila jsem směrem k sedačkám, kam ukazoval Steve.

Bucky stál zády ke mně. "Ahoj Bucky,, pozdravila jsem ho. Popravdě. Byla jsem docela nervózní, dlouho jsem s ním takhle nemluvila. "Je Ahoj Bell,, pozdravil mě na zpět.

"Víš, chtěla bych ti něco říct,, začala jsem nesměle. "Jo, ale nejdřív, chtěl bych ti někoho představit,, usmál se a zpoza jeho zad vyšla docela Vysoká brunetka. "Bell, tohle je Britney, moje přítelkyně,, řekl a přitáhl si ji za pás k sobě.

Snažila jsem se zahnat slzy. "Přeji ti to,, šeptla jsem a odběhla jsem pryč.

Zastavila mě Nat, Bruce, Clint, Wanda a Steve. "Tak řekla jsi mu to?,, zeptala se Nat. "Říkala jsem, že už mě nemiluje,, otočila jsem se na místo, kde jsem s Buckym vedla rozhovor. 

Ta holka ho zrovna táhla směrem k záchodům. Bylo mi jasné co šli dělat. Otočila jsem se a po tváři mi začali téct slzy.

Než kdokoli stačil něco říct, tak už jsem běžela ke svému pokoji.

V pokoji jsem ze sebe svlékla šaty a odlíčila jsem se. Vlasy jsem si dala do culíku. Na sebe jsem si vzala uniformu se znakem S.H.I.E.L.D.u a koníčkové boty na tlustém podpatku.

Bell Stark I {AVENGERS FF} /probíhá oprava/Место, где живут истории. Откройте их для себя