+ Not love at first sight 1.

107 6 2
                                    

Foto z mého mobilu číslo 13☝️"Pojď s námi." Říkal. "Bude sranda." Říkal.
#notsofunny
• • • • •
O nejhorším zážitku, který se mi zatím v životě stal, už víte. Asi vám došlo, že všechno dopadlo, jak nejlépe mohlo a tak nevidím důvod, proč to víc rozvádět. Ale chtěla bych vám napsat něco o tom, jak on si mě vlastně získal. Zpočátku všechno nebylo tak, jak se nejspíš zdá. Brad se totiž nezachoval jako největší gentleman, jak už jsem zmínila. Ale dost už, tady to máte.

„Příští týden tu bude další párty pod názvem  ‚Miss mokré tričko' takže chceš si přivydělat znova? Bude sranda! Zase plno kluků!" Má kamarádka Michelle je tak trochu jiná kategorie než já. S jejího vyprávění jsem si namluvila, že by mohlo být fajn mít brigádu v nočním klubu. Však co se může stát? Jenže jsme zapomněla na to, že Michelle je.....nechci říct, že špatný člověk, jen žije jiným způsobem než já. Ona se ráda líbí klukům, ráda nosí vyzívavé oblečení, takže je přeci jasný, že se ji tahle práce líbí. Po té zkušenosti jsem věděla, že znova už tu práci nechci.

„Ne, díky." Odsekla jsem a ze stolu sebrala další rozbitou skleničku z předešlé noci.

„Kvůli nim?" Michelle se posadila bokem na stůl a chytla skleničku, kterou jsem chtěla jako další sebrat. To mě donutilo podívat se na ní. „Líbila ses mu, to poznám." Přimhouřila jsem na ní oči, jestli to myslí vážně, protože to nedávalo smysl.

„Pozvracel mi boty." Řekla jsem naprosto vážně a trauma si z toho asi ponesu do konce života.

„Chodí tu sem docela často, ale většinou jen na skleničkou. Mrzí mě, že si ho musela vidět zrovna takhle." Jako kdyby říkala: „On je úplně dokonalej. No a co, že ti pozvracel boty?" Víte, ona není ta kamarádka, se kterou bych se jí svěřila s něčím důležitým a už vůbec bych si k ní nepřišla pro radu. Ona bude mít vždy na všechno opačný názor. On je typ holky, která......no rozhodně není taková, že by každému klukovi hned vyhověla....jen se jim ráda ukazuje, hodně flirtuje a každého kluka umí probrat do detailu. A čeho je moc, toho je příliš.

„Víš Michelle..." Odmlčela jsem se a přemýšlela, jak mou myšlenku říct. „Jsem toho názoru, že zkusit se má všechno, ale už nikdy víc." Vydechla jsem zhrouceně. „Tohle není práce pro mě." Michelle na to jen pokrčila rameny a postavila se.

„No ale byl hrozně sexy.....no joo, promiň." Dodala hned, když jsem se na ní zle zatvářila. „Já jdu do zadu zamést. Já jen, kdybys mě hledala." Kývla jsem a zamířila jsem za bar odnést poslední skleničky na umytí.

Uslyšela jsem bouchnutí vchodových dveří a v ten moment jsem si vzpomněla na Michelle, jak mi říkala, ať ty dveře nezapomenu zamknout, aby sem nikdo nechodil.

„Omlouvám se, ale je zavřeno!" Zakřičela jsem a ta osoba, která vešla dovnitř, kolem mě stejně prošla. Jo, byl to on. „Zavřeno." Zopakovala jsem, když přišel ke mně a opřel se lokty o bar. Jasně, že jsem ho hned poznala a dost mě štvalo, že moje řeči mu byly někde.

„Ahoj, potřeboval bych s někým mluvit." Odvětil a následně se porozhlédnul kolem.

„Je zavřeno." Odsekla jsem mu.

„Jo, já vím." Tónem svého hlasu mi naznačil, že už jsem mu to řekla třikrát a slyšel to. „Potřeboval bych s někým mluvit." Řekl a rukou si projel mezi vlasy. No páni, mohl by se ostříhat.

Pohledem jsem mu naznačila, ať mi řekne s kým.

„Prej jsem tu včera nějaké holce pozvracel boty, nebo co." Řekl to stylem, jako by tohle byla naprosto všední záležitost.

Why I love my boyfriend💕 [The Vamps]حيث تعيش القصص. اكتشف الآن