Kapitel 1

2.4K 74 26
                                    

Skrattandes öppnade jag ytterdörren och drog in Elliott. Han flinade nöjt över att hans skämt gick hem och stängde dörren bakom sig. Med en dunk slog han i dörren med ryggen och drog mig tätt intill honom. Jag slingrade mina armar runt hans hals och han placerade sina händer på min midja. Med ett leende närmade jag mig hans läppar. Precis innan kyssen ljöd ett högt stön genom hela huset. Jag ryggade ifrån Elliott och vi båda gav varandra förvirrade blickar. Det var varken jag eller Eliott, och mina föräldrar var inte hemma, så den enda det kunde ha varit var Kendra.

Med en lurig blick tog jag tag i Elliotts hand och skyndade mig bort till Kendras sovrum, med Elliott hack i häl. Stönen fortsatte och när jag la örat mot dörren kunde jag lugnt konstatera att de kom därifrån.
"Kom igen, låt henne vara" viskade Elliott skrockandes och försökte dra mig därifrån. Jag skakade på huvudet innan jag snabbt ryckte upp dörren. Kendra skrek och drog täcket över ryggen där hon satt gränsle över en helt skräckslagen kille. Jag skrattade av synen och Elliott lika så.
"Kiara! Stick!" utbrast Kendra irriterat. Elliott drog ut mig och stängde dörren. Vi båda gick skrattandes in till mitt rum. Jag slängde mig i sängen och Elliott la sig över mig. Jag drog min hand genom hans, lagom korta, bruna hår. Hans intensiva blick studerade mina bruna ögon.
"Vi kanske ska utmana dem i bäst sex, högsta stön" mumlade Elliott mot mina läppar. Jag skrattade.
"Kanske det" mumlade jag tillbaka och kysste honom.

Framåt kvällen kom mamma och pappa hem med bilen full av matkassar. Jag såg dem genom fönstret och suckade medan jag satte upp mitt långa, svarta hår i en tofs.
"Vi får gå ner och hjälpa dem" sa jag till Elliott som låg i sängen med sin mobil. Han mumlade något knappt hörbart utan att flytta uppmärksamheten till mig. Jag himlade med ögonen och gick ut från mitt rum för att själv hjälpa mamma och pappa. I hallen mötte jag killen från Kendras rum. Han kom utifrån med matkassar i händerna. Jag svalde hårt medan mina tankar förflyttade sig mot Elliott, som inte ens brydde sig om att hjälpa till. Men jag skakade snabbt bort tankarna och fick ett flin på läpparna. Killen mötte min blick och jag såg hur mycket han skämdes över vad som hände tidigare.
"Har du berättat hur skönt du hade det med deras dotter tidigare idag?" frågade jag retsamt med ett malligt flin och ett höjt ögonbryn när jag gick förbi honom. Killen svarade inte och jag antog att han blev obekväm och skamsen, det skulle jag blivit.

Ute vid bilen stod Kendra. När hon såg mig gav hon mig en mördande blick.
"Jag ska döda dig" mumlade hon lågt mot mig så att inte mamma och pappa skulle höra. Jag skrattade bara högt.

När alla matkassar var inne i köket och alla var där inne så log mamma mot Kendras kille.
"Vill du äta middag här?" frågade mamma med en mjuk ton.
"Tack, gärna" svarade han och log tacksamt.
"Elliott äter också här" mumlade jag innan jag vände ryggen mot dem och gick tillbaka till mitt rum.

"Tack för hjälpen" muttrade jag mot Elliott som låg kvar med mobilen i sängen. Elliott svarade inte. Jag la mig ner bredvid honom i sängen med hakan mot hans axel.
"Vad är det som är så jävla intressant på din mobil?" frågade jag tröttsamt medan min blick svepte över skärmen. En konversation i en gruppchatt prydde hans skärm, men jag orkade inte ens bry mig om att läsa smsen.
"Rasmus fixar sommarfesten i år, det blir på skolavslutningsdagen, nu på fredag" sa Elliott.
"Vi åker till landet på skolavslutningsdagen, Elliott" sa jag med en suck.
"Men kom igen, det är värsta festen, du kan väl åka till landet en dag senare?" gnällde Elliott. Jag höjde ögonbrynen.
"Jag? Du ska med, vi bestämde ju det" utbrast jag. Elliott suckade.
"Ja, ja, vi åker en dag senare" rättade sig Elliott.
"Men festerna med dina kompisar är så jävla brutala, jag orkar inte, Elliott" muttrade jag. Elliott fnös.
"Sluta, du tycker ju att det är kul egentligen" sa Elliott.

"Mat!" ropade pappa nerifrån köket och jag reste mig upp ur sängen från Elliotts bröst.
"Kom nu" sa jag och tog tag i hans hand för att dra upp honom. Han la ner mobilen i fickan och lät mig dra upp honom. Väl uppe på fötter omfamnade han mig och kysste mig. Jag log under kyssen.

Nere i köket stod mamma, pappa och Kendra och fixade det sista med maten medan Kendras kille precis hade dukat ut tallrikarna på bordet. Han vände upp blicken mot oss och harklade sig obekvämt innan han kom fram till oss. Artigt sträckte han ut handen mot mig. Jag tog tveksamt i den medan jag studerade han svarta, lockiga hår och hans osäkra, gröna ögon.
"Theo" sa han.
"Kiara" svarade jag. Theo nickade och log innan han flyttade handen mot Elliott och hälsade på honom.

Vi satte oss ner vid bordet, jag och Elliott på ena sidan, och Theo på den andra. Kendra kom snabbt med en skål med sallad och satte sig ner bredvid Theo. Hon nickade lätt mot Elliott i en hälsning, de var inte bästa vänner kunde man säga. Detsamma gällde med mina föräldrar. De tyckte inte om Elliott alls, men de låtsades att de gjorde det, för min skull eftersom de visste att jag gillade honom.
"Hej, Elliott!" utbrast mamma och log stort, men nog inte på grund av Elliott.
"Tja!" svarade Elliott.

"Jaha, vad har ni gjort idag då?" frågade pappa efter en lång, stel tystnad vid bordet. Frågan var riktat mot mig, Elliott, Kendra och Theo. Kendra tog ton.
"Inte så mycket, vi har varit hemma mest" sa hon och ryckte på axlarna. Jag och Elliott flinade efter att ha gett varandra blickar. Vi visste mycket väl att de visst hade gjort en del. Mamma och pappa tittade frågande på mig och Elliott medan Kendra gav oss en mördande blick.
"Men vad spännande med er då, när blev ni tillsammans?" sa mamma med en uppjagad ton. Hon blev alltid lika glad och uppspelt när vi tog hem pojkvänner, eller ens vänner i allmänhet. Ibland kunde hon skrämma iväg pojkvänner eftersom hon var så hetsig och ville veta allt direkt, men genom åren hade hon lugnat ner sig.

Kendra och Theo tittade på varandra och skrattade löst.
"Inte så länge sedan" svarade Kendra till slut.

•••
Ny booook!!! Vad tycks? Kommentera vad ni tycker om ni vill att jag ska fortsätta med boken!!

Jag kommer inte avslöja vad som kommer hända, meen ni kommer nog snart lista ut själva handlingen!!

Precis som 'världen är min' kommer jag inte uppdatera varje dag utan ungefär varannan dag eftersom jag inte har hunnit skriva så många kapitel på varken den här eller världen är min.. men jag hoppas det är okej!! (Ni har blivit lite väl bortskämda med kapitel varje dag ((; )

Puss & kram <3

03:27 förlåt, min systerDär berättelser lever. Upptäck nu