•15• Yeni İttifak

15.3K 1.1K 60
                                    

Octavia'nın yanından ayrıldıktan sonra çoktan sabah olmuştu ve uykum olmadığı için Frau Müller'in verdiği ödevlere başladım. Ödevleri yaparken uyuyakalmışım. Saat 2'ye doğru telefona gelen mesajla çalışma masamda uyandım. "Gece 12'de tiyatro odasında hazır ol. Siyah giyin. Biraz atraksiyon katalım ;)" yazıyordu mesajda ve tabiki mesaj George'dandı. Ahhh!!! Başıma ne işler açtım ben.

Ben böyle kara kara düşünürken kapı çaldı."Anka!" Kimin sesi bu ya? Merakla kapıyı açtım. Karşımda Octavia.

"Octavia?"

"Kusura bakma. Rahatsız ettim. Sadece... Sadece dün gelip bana destek olduğun için teşekkürler. Gerçekten iyi bir insansın." Dedi. Be diyeceğimi bilemedim. Ne diyebilirdim ki?

"Sana daha önceleri kötü davrandığım için özür dilerim. Ben sadece..." Sustu. Evet bu da merak ettiğim konulardan biriydi. Ve bunun peşini bırakmaya niyetim yok neler olduğunu öğrenmeden.

"Sadece ne? Istersen içeri geç. Daha sağlıklı bir konuşma olur." Dedim itiraf istemez bir şekilde.

"Peki." 2 dakika sonra çoktan oturmuştuk ama konuşmuyordu.

"Evet Octavia? Seni dinliyorum."

"Ilk başta davranışlarım için özür dilerim. Isteyerek yaptığım bir şey değildi."

"Yalnız sadece bana değil yaptıkların. Yeşim'e de gerçekten kötü davrandın."

"O konuda... Bilmediğin şeyler var."

"O zaman bilmek istiyorum."

"Ben... Ben..."

"Octavia. Ben seninle ilk tanıştığımda gerçekten iyi bir insan olduğunu düşünmüştüm ama sonra birden değiştin. Öyle davrananın sen olmadığını biliyordum ama gene de yaptıkların iyi şeyler değillerdi. Ama ben mantıklı bir açıklaması olduğu sürece bunları hiç olmamış sayarım. Bana güvenebilirsin Octavia." Yumuşak bir tonla söyledim ona güvence vermek için. Ve işe yaramıştı.

"Anka. Sana güveniyorum. Ve biliyorum yaptıklarım kötü bir şeydi. Yeşim'e yaptıklarımı kontrol edemedim. Sadece duygularımın esiri oldum. Ben..." Sözlerini tamamladım."Darren'a aşıksın." gözlerini eğdi.

"Bundan utanmana gerek yok Octavia. Kimse kime aşık olduğunu seçemez. Ve seni anlıyorum."

"Gerçekten mi?"

"Evet. Sonuçta aşık olduğun insan ve sevgilisi ile aynı ortamda bulunmak zorundasın. Ama şunu söylemeliyim ki Yeşim kötü biri değil. Sadece o da senin gibi Darren'a aşık."

"Kötü biri olmadığını biliyorum ama onları öyle görünce kendini tutamıyorum."

"Anlıyorum." Dedim anlayışlı bir şekilde ve merakla ekledim. "Peki niye bana kötü davrandınız? Ben me Darren ile çıkıyorum ne başkasıyla. Hiçbir şeyinizi elinizden almaya da çalışmıyorum. O zaman niye ben?"

"Bu söyleyeceğimi kimse duymamalı. Sana güveniyorum." dedi sorarcasına. Benden onay bekliyordu. Ben de "bana güvenebilirsin." Diye onu onayladım.

"Elizabeth her ne kadar yasal olmasa da grubun başında. İşler nasıl o hale geldi bilmiyorum ama 1. Sınıfın sonunda biz okulda en popülerlerdik ve Elizabeth ise Bayan Kraliçe olmuştu. Hepimiz onun sözlerini dinlerdik. Darren bile. Taa ki Yeşim gelene kadar. Ilk defa Darren'ı öyle gördüm. Her zaman birkaç kızla eğlenir ama oyun bittiğinde tekrar Elizabeth'e dönerdi. Asla sevgili olmadılar ama aralarında bir şey vardı. Bu inkar edilemez. Yeşim'e ise diğer kızlardan farklı bakıyor Darren. Ilk defa ciddi ve bu Elizabeth'in canını sıktı. Hepimizi size karşı doldurdu. Yani sadece beni. Beni kandırmayı başardı. Aslında son kozunu bile oynadı ama onlar inanmadılar."

ANKAHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin