✇ Hamburg'a yolculuk

7.1K 316 17
                                    

Ravza mutfakta bulaşıkları yıkarken oturmodasında babası annesi ile Cihad hakkında konuştuğunu duydu.. Elini kuruladı ve kapının yanına yaklaştı. "Rukiye hatırlıyormusun alışveriş merkezinde bir efendi oğlan vardı, ardından benimle Cami'ye gelmişti?" diye sorduğunda "Evet Bey, ne olmuş ona?" derken Ravzanın babası Cihad'ın ona verdiği kartı uzattı "Bak hanım, yaptığı mesleği gördünmü? Hiç beğenmedim, adam gibi bilgisayar başında çalışamıyormu?" O arada Ravza babasının sözlerine şaşırıp kaldı.. Tam devam dinlemek istediğinde küçük kardeşi mutfağa girdi ve Ravza hemen kapıdan uzaklaştı..

Kafasına dokunarak "Ben ama o oğlandan hoşnut oluyordum, şimdi babam onu beğenmedi mi?" diye binlerce sorular oluştu kafasında..

O arada Cihad Berlin de devam çalışıyordu, çok mutluydu, çok umutluydu.. Ravzayı Allah'ın izni ile alabileceğini inandı.. Okadar iyi çalıştılar ki, patron ekibini bir sokak öndeki restauranta davet etti. Yemek yediler, sohbet edip eylendiler.. "Hayırdır Cihad, bütün gün çok mutlusun.. Bilmediğim bir şey mi var? Anlat la" diye Ferhat meraktan sorunca, Cihad "Evet canım arkadaşım, iyi bir müjdem var.. Aşık oldum ben.. Herkes duysun Aşık oldummm!" İş arkadaşları haberi duyunca daha çok sevindiler ve tebrik ettiler.. Ferhat meraktan daha çok sorular sordu.. Anlattı cevapladı derken saat geç oldu, dönüş vakti geldi.

Aslında otel de bir gün kalmaları lazımdı, fakat patron kitaplarında yanlışlık yaptığı için karışık oldu. Studio'ya döndüp ortalığı toparladılar ve geri dönüş için çantalarını hazırladılar. Arabaya bindiler ve yolculuk başladı.. Okadar yoruldular ki, Hamburg'a varana kadar uyumaya karar verdiler.

Ve o an da.. Çatt patttt...

Manageri aniden bağırdı "Noluyorrrrrr burdaa??" herkes tam uyandığında araba takla attı.. Bir kere.. İki kere.. Üç kere... Herkes yerinden uçtu... "Yaa Allah..." Ferhat arkadaşının kemeri yoktu.. O pencereye doğru uçtu....

Araba kazası ..

_______________________________

Ravzanın babası Cihad dan nasıl memnun olabilir? Sizce araba kazasından kurtuldular mı? Ferhatın kemeri yoktu, o ölmüş olabilir mi?

☆ Hikayeyi devam okumak istiyorsanız, voting etmeye unutmayalım inşaAllah..

Helalim olHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin