Fijn ik doe mee..

11 0 0
                                    

May's POV

Ik lag in Daniël's bed met hem. Ik deed me ogen open en tot me verbazing lag ik in zijn armen en onze benen lagen op elkaar. WTF ?! Fijn overdag kan ik doen alsof ik hem haat , maar in me slaap.. Ik duwde mezelf weg en ging op de rand van het bed zitten. En lag je lekker? vroeg hij. UGH  

Ik wou weg.  Daniël?.. Ja May? Ik wil hier weg ..

Wat ?! vroeg hij. Ik wil hier weg , ik vind je leuk maar .. niet zo met alle leugens en gevaar. 

Hij zuchte . May.. Asjeblieft ik .. ik beloof je dat je niks overkomt.  Nee ik ga hier weg Daniël.  Ik kleede me om.en deed me ochtend routine . Alleen jammer dat hij me met alles moet helpen.  Hij heeft nog geen enkele keer naar me lichaam gekeken. Ik  pakte me krukken op en ging het gebouw uit.

Hij pakte me arm . Waar wil je naartoe?.Zodra je deze parkeerplaats af bent waar ga je dan naar toe , huh? Ik zie wel! Op krukken zonder auto ? Grr .. fijn ! Ik pakte me telefoon en belde Julia. 

Juul?

Kan je me ophalen?

Umm laat maar..

Ik ben in Las Vegas. .

Ja ja is goed ik bel je later .

Byee .

Hij grinnekte , nou? Daniël breng me naar Julia , ze zijn nu in Canada.

Nee echt niet , niet tot dat jij me vriendin wordt. Ugh nou zo kom je er zeker niet , zei ik geïrriteerd.   Ik ging naar binnen en liep tegen Jake aan. O sorry Jake. Niet erg , gaat alles goed ? vroeg hij. JA alles gaat perfect!

Ik zat op me kamer toen Daniel weer binnenkwam . Het spijt me oke .. ik kan er niks aan doen . Waarom geef je me geen kans? Je weet dat ik niet  op zal geven. Daniel je hebt geloge- BANG BANG BANG . We werden aangevallen. Iedereen ging naar beneden . Daniel pakte me op en rende met mij in zijn armen naar beneden . Onderweg kreeg hij een pistool Melanie . We rende naar buiten , een bos in. Hij rende dieper het bos in. Nadat we het hoofdgebouw niet meer zagen en ook geen knallen meer hoorden zette hij me buitenadem neer. Toen besefte ik pas hoeveel hij voor me betekent.. Hij ging naast me zitten . Ben je gewond ? vroeg hij. Ik schudde.Mooizo , luister wat er net gebeu- Ik kuste hem . Hij was geschokt , maar kuste terug. Ik ging met me tong over zijn onderlip en hij maakte zijn mond open. Ik voelde over me hele lichaam vlinders en vuurwerk. Toen we allebei weg duwden waren we buiten adem , en keken we elkaar in de ogen . Waarom ?.. vroeg hij onzeker. Omdat begon ik, Ik vond je al die tijd al leuk , maar ik was bang voo ons leven samen , ik was bang dat je iets zou overkomen en mij zou achterlaten .. maar hoe je me net oppakte zonder te aarzelen en hoe makkelijk je er door heen liep , liet me realizeren dat ik veilig ben .

Ik ben nog steeds bang, maar ik weet dat je alles zal doen om ons te beschrermen .  Hij keek me verbaasd maar blij aan . Hij pakte me hand, May ik zal alles voor je doen en je beschermen met me leven, ik ik hou van je ....  Er kwam een grote lach op me gezicht. Ik hou ook van jou . Hij zoende me weer .  Ik sloeg me armen om zijn nek en hij pakte me op. Ik zat nu met me  benen om zijn middel heen en voelde zijn hand op me bil en me rug. MM.. ik hou van je Daan. May laat me niet los..

May, wil je um.. me vriendin zijn?..

Jaa antwoordde ik blij.  Hij duwde zich weer naar voor voor nog een kus toen net zijn telefoon ging.Mm negeer het . Hij grinnekte , en pakte zijn telefoon. 

Aye man

Nee alles ik okay.

Umm ergens wat dieper in het bos.

Is goed zie je zo .

Drew komt ons zo ophalen.  Wie is Drew? vroeg ik.  Hij is een goede vriend en heel aardig , ik weet zeker dat je hem meer mag dan Jake , mompelde hij met een vies gezicht. 

weet je nog ?Where stories live. Discover now