Niemand raakt mijn baby girl aan

11 0 0
                                    

May's POV

Ik umm nou je weet Nick toch? .. 

Moest ik het vertellen? Wat als Nick echt iets doet? Ik moet het zeggen , ik hou van Daniël , en ik wil  het nu weten ! May? Daniël zwaaide met zijn hand voor me gezicht.  Ik schrok op uit me gedachten. 

Daniël , je moet beloven niet boos te worden , en dat we hier rustig over praten. . Hij keek me bezorgd en bang aan . Hij knikte langzaam , en pakte me handen.

Ik zuchte diep en begon alles te vertellen van bij de wc's tot de fck naar in de badkamer.  'En toen duwde hij me in de spiegel . Als ik iets tegen je zou zeggen zou hij mij of Julia iets aandoen .' Ik liet hem ook de plek zien waar hij me gekust had en was nu duidelijk zichtbaar. 

Ik begon langzamerhand te huilen en hij leek bozer te worden met de seconde.  Ik begon door te gaan . Ik was bang dat hij gelijk zou hebben , maar .. ik hou van je en ik geloof je als je zegt dat je van me houd.. ik moest dit gewoon zeggen.

NIET TE GELOVEN ! hij stond op en begon te schreeuwen  . IK DACHT HEM TE KUNNEN VERTROUWEN MAAR NEE HOOR! Hij liep naar de muur en sloeg met zijn vuist tegen de muur. Helaas voor hem hadden we een betonnen muur..

Zijn knokkels begonnen te bloeden, en de aders in zijn nek waren duidelijk zichtbaar. 

JE HAD ME HET EERDER MOETEN VERTELLEN!ik was  nog steeds op het bed , en bang om hem zo te zien .

Hij liep naar de deur , naar Nick gok ik .

Nee nee asjeblieft Daan, ik stond op om hem tegen te houden . Ik stond nu voor hem met me handen op zijn borst. Hij leek door mij handen op zijn borst rustig te worden.  Asjeblieft Daan.. Hij zal me iets aandoen ,en het op een ongeluk laten lijken  ! Nee May maak je geen zorgen , niemand maar niemand! markeert mij meisje behalve ik ! Niemand slaat jou ! Zelfs ik niet.

Asjeblieft ,ik ben bang , denk ook aan mij en Julia.  Ik knuffelde hem en huilde op zijn borst. Ik hoorde zijn hart rustig langzamer gaan . Asjeblieft.  De kamer was nu doodstil , je kon nu alleen mijn gesnik horen  .

Hij sloeg zijn armen om me heen, "het komt goed , en nu weet ik waar ik het over heb.." Kom ga slapen.

Hij droeg me naar bed , en ging zelf ook naast me liggen .

Ik knuffelde hem hard . Asjeblieft , pak dit rustig aan Daniël.  Voor mij en Julia. .  Shhtt , hij tilde met zijn vinger mijn nek omhoog , zodat ik hem recht in zijn perfecte oceaan blauwe ogen moest kijken waar ik altijd meteen in verdronk. 

Ik beloof je dat hij jou of Julia niet met een vinger zal aanraken.

Ik weet zelf wat ik met hem zal doen maak je geen zorgen baby. Jij bent mijn baby girl, mijn babe,  en mijn liefde . Zonder jou ben ik mezelf kwijt, ik zou het mezelf nooit vergeven als je wat overkwam door mij.  Ik hou zo veel van je .

Hij sloeg zijn armen strak over me heen en ik zat met me hoofd tussen zijn schouder en hoofd.

Daniël? Ja babe ?

Wat is er gebeurd met je ex , en waarom is iedereen tegen ons?

Daniël's POV

Ik slikte en was al bang voor deze vraag. Ik keek haar nu aan , en begon te vertellen.

Zoë was mijn oude vriendin , en we waren heel gellukig . Tenminste dat dacht ik ..

Ze kwam naar me toe toen ong 15 a  16 was . Ik was op een missie en ze deed als of ze gevangen was. Ik voelde meteen iets voor haar , en besloot haar mee te nemen.  We waren terug in mij eigen gang en ze hield een heek verhaal hoe ze ontvoerd was. Ik geloofde elk woord, ik was so naïef tegen over haar..

weet je nog ?Where stories live. Discover now