ik vroeg het eindelijk !

14 1 1
                                    

Justin's POV

MENEER DE BOSCH DIT IS DE LAATSTE KEER DAT IK HET ZEG GA NU ONMIDDELIJK ME KLAS UIT!  Ug fijn, ik verdoe hier toch me tijd! antwoordde ik . Het was al de 4 keer dat ik deze week de klas uitgestuurd ben en het was pas maandag het vierde uur  . Ik pakte me spullen op en knipoogde  naar 2 meisjes bij de deur voor dat ik het achter me dicht sloeg. Weet je nog dat ik zei dat de meisjes me een sukkel vonden? Nou langzaam is me imago naar een badass veranderd . En je weet dat die krijgen wat je willen en wie ze willen. Ik liep de school uit en stapte in me auto . Voor ik de auto starte zag ik nog een pakje sigaretten liggen waar ik er een uit pakte en uitstak. Yup ik rook . Problemen?

Ik reed naar het oude park waar Julie en ik zo vaak kwamen , ik kom er nog vaak alleen in de zielige hoop dat ze er op wonderlijke wijze onder een van de bomen zat.  Het lijkt of niks me kan schelen, maar vergis je niet . Ik zoek nog steeds elke dag naar Julie. Geloof ik eigenlijk wel of ze dood is?

May's POV

Ik voelde me lichaam op een bed dat duidelijk niet de mijne was. Ik wou me ogen openen maar er gebeurt niks. Nope geen enkele beweging . Ik hoor voetstappen naar me toe lopen . Ik ben bang en hoop dat het Daniël is, plots voel ik een grote hand in mij hand.

Daniël's POV

De dokter kwam even terug geleden naar me en zei dat ze was flauwgevallen doordat ze een voedselvergiftiging had.Weet je hoe blij ik was toen ik dat hoorde ? Weten dat ik haar misschien kwijt kon raken deed me echt pijn , en nu weet ik het zeker .Zij waren het niet dus ik ga haar vragen . Ik weet nu zeker dat ik haar meer zie dan een vriendin.  Ze is zo lief en haar prachtige haar en haar grote mooie ogen... *kwijl kwijl*. Mischien kan het nog wel meer worden ;)

D-danie-l.. ? Ik keek op en ze was wakker?! shit heeft ze gehoord wat ik zei? May ! gelukkig je bent wakker . Ik omhelzde haar zo hard tot ik hoorde : D-danie-l ... ik krijg geen adem .. OO sorry ! Haha geeft niet antwoord ze.

Ik keek haar in de ogen en zei : Um May? Zou je mischien um een keertje , ik krabte wat onhandig me achternek. nou ja um iets leuks willen doen? Ja leuk. antwoordde ze. Nee ik bedoel als een date.. O um leek even na te denken . Ja absoluut dat lijkt me echt heel leuk. YESSSS WOHOEE YEAHH BABY ik vierde nu zowat feest in me hoofd maar natuurlijk niet hard op. Maar daan.. Waarom zei je dan een paar dagen terug dat je me niet leuk vond.. ? SHIT dacht ik . Nou uum ik dacht dat je toch nooit iets met me zou willen. He het is niet helemaal gelogen dacht ik. Ze glimlachte . Tuurlijk wel. Het lijkt me echt leuk om wat te doen met jou. 

De dokter kwam binnen , nam nog wat testjes en toen mocht ze weer weg . ze hoefde alleen nog maar wat medicijnen te nemen .

Die avond

Ik liep haar kamer in en daar stond ze in haar balkon . Ze was aan het zingen ..  As long as you love me lalalala.. i can be your silver mhm.. as long as you love me lalalala . Wow ze had de meest prachtige stem die ik ooit gehoord heb... Ik liep zachtjes naar haar toe , ik wilde niet dat ze stopte met zingen! I can be your soldier  .. Ze draaide haar om nog steeds nuriend . HA DANIEL w-wat doe je hier? Ik wou je gewoon weltruste zeggen en toen hoorde ik je zingen en je klinkt echt heel goed. Um ja uuh dankje daan .. Aawwww dit was het liefste wat ik ooit gezien heb : May die bloost . wow ik klink alsof ik een vagina heb.. Ik liep naar haar toe. Weet je hoe je mooi je eigenlijk bent? Waarom zeg je dat ?!?!?!??!!? dacht ik bij mezelf.  Dankje Daan antwoordde ze . Ze wou zich omdraaien maar struikelde en viel tegen me op . Ze leunde nu tegen me borst aan en ik had me handen om haar heupen . Ze   keek me recht in me ogen en ik keek terug. We leunden allebei naar voren en voor ik het wist voelde ik haar zachte lippen tegen de mijne aan . Ik zoen may omg dacht ik bij mezelf . Ik voelde overal fantastisch vuurwerk. Ik vroeg met me tong om ingang en ze accepteerde het met een glimlach op haar gezicht die ik voelde.  Onze lippen liepen in shigroon . We leunden weer naar achter voor lucht en toen pas zag ik hoe erg ze bloosde. Ik um begon ze. Het spijt me zei ze. Ze wou weglopen maar ik hield haar tegen. Het niet erg. zei ik alleen maar.  Ik trok haar naar me toe en we zoenden weer . Haar handen gingen door haar en de mijne kropen onder haar shirt . "spring" zei ik . Ze sprong en deed haar benen om me middel heen en mijn handen hielden haar rug vast. Langzaam liep ik naar haar bed toe en daar gingen we nog steeds zoenend op liggen. Ze leunde weg om adem te krijgen, en ging toen op me liggen . Onze lippen gingen weer in sygroon. Volgens mij is dit wat we allebei nodig hebben iemand die van je houd. 

D-danie-l... M-mayyyy

Onbekend persoom POV

Ik zag Mccart de kamer van die brunette in lopen en .. was hij nou nerveus leek het wel? Wat ? blozen ze nou ? Mccart zoent haar ? O.o ach ach dom meisje . Ik denk dat we haar maar een bezoekje gaan brengen..

En ja het was inderdaad mijn werk dat ze een voedselvergiftiging heeft . He ik waarschuwde haar nog. Vanavond gaat het gebeuren we maken Mccart kapot alweer!

okay lang niet geüpdatet maar wel een lange update toch? volgende eer gaat er iets groooots gebeuren met een hele grote twist !.

weet je nog ?Where stories live. Discover now