Dit is niet Daniël

13 0 0
                                    

Klein hoofdstuk maar had zin om up te daten :)

Justin's POV

Ik zat vastgebonden aan een stoel met dik touw. Ik deed me ogen langzaam open ,en zag een man tegen over me tegen de muur aangeleund met een lachje op zijn gezicht. Wakker ? zei hij geamuseerd . Mooi niet dat ik mezelf liet kennen , al 5 maanden heb ik de bad ass gespeeld en nu ga ik me niet als een watje gedragen.' Zie je toch?'. Plots was de lach weg ;)Hij liep lanzaam naar me stoel toe en tilde me kin op, er zat mischien geen 10 cm tussen onze gezichten.  Hoe ken je Chelsea , en waarom was ze bij jouw? Waarom zou ik je beantwoorden en  , waarom stinkt je adem zo? , zei ik brutaal terug . Hij greep me keel hard , en ik kreeg nauwelijks lucht. Hij pakte uit de band van zijn broek een mes en hield het bij mij keel , een lange ondiepe snee maakte hij langzaam . Hierom zei hij droog. Goed wat jij wilt , begon ik. Ik hoorde iemand gillen en ging op het geluid af, ik ken die meid niet.  Geloof je niet, zei hij. Dan niet hé ,zei ik. Ik voelde zijn vuist op me oog en het deed pijn . Yup dat was een blauw oog voor deze 'badass'met een te grote mond.

Waarom ging je op haar gegil af dan ? Omdat ,.. ja weet ik veel , was nieuwsgierig oke!  Ok,waarom hielp je haar? Ik glimlachte , je slaat geen meisjes , dat is zwak . Oke dat was half de reden. Hoe ze daar lag met haar bruine haar voor haar ogen als een gordijn en haar donkere ogen met haar prachtige lichaam, alles deed me denken aan Julie, dacht ik bij mezeld. Hij gaf me nog een klap in me gezicht. Nu werd ik boos , MAAK ME LOS DAN , riep ik.  Als je zo stoer bent om me nu te slaan , probeer me ook te slaan als ik los ben . Ik spuugde in zijn gezicht , p*ssy. Goed , ik mag je persoonlijkheid wel, heb je iemand daar buiten wie van je houd? WTF?!. umm.. ja das een goeie.. Ik dacht na .. Me ouders? neh.. ze hebben al laaang de moed opgegeven. Dylan ? soort van .. Emma ? Tot gisteravond nog wel .. zou ze nog boos zijn ? Ligt eraan zei ik . Met andere woorden idioot begon hij, heb je iets te verliezen? Mmm.. Dylan en Emma"s leven zou makkelijker zijn zonder mij. Emma wordt moe van me.  Nee , zei ik droog. Goed , morgen om half 7 zie ik je in de trainingsruimte , als je wat kan ben je het nieuwe lid van onze gang en zo niet dan ben je dood.  Okayy... dood normaal dit , en ik maar denken 'laat ik eens iets goeds doen'.

Hij maakte me los , en nam me mee naar een kamer . Dit is jouw kamer , morgen half 7 . Wat is je naam ? Justin , Justin JCDDHED . Oke xjjuhdu . Ik ben Dan . (spreek je uit als Den) . Hij liep de kamer uit ,en zei

probeer te ontsnappen en ik laat je wensen nooit geboren te zijn.

Wat f*ck is er gebeurd?! Ik heb geen idee wat deze "gang sh*t "is maar hell ik ga hier ontsnappen.

Melanie's POV

Ik  zag Daniël somber de woonkamer in komen . Nou ja niet echt woonkamer maar meer de ruimte waar alle gangleden zitten om wat te drinken of gewoon te zitten. Wat is er, vroeg ik . Hij kwam naast me zitten, ik heb het verknald . Hoezo? vroeg ik. Ik weet niet, ik liep de kamer in om haar te checken en eten te brengen , maar toen zag ik dat ze een foto had van Zoë en mij , en ik flipte . Sommige dingen veranderen nooit he? Hoe bedoel je Mel? Nou vroeger ging je ook zo snel uit je dak , trouwens ik dacht dat je al jullie foto's allang had verbrand? Blijkbaar was ik er een vergeten. Hij stak een sigaret op. Zou jij naar haar toe kunnen gaan ? Ik maakte haar echt bang .. ze is dit niet van me gewend , ik deed haar pijn , zei ik . Tuurlijk, en he mischien worden  we nog wel vrienden .. Ik stond op . Ik liep naar de keuken en pakte wat eten .

Ik ben niet bepaald een normaal meisje . Me moeder ging dood aan kanker toen ik nog 5 jaar oud was . Me vader begon toen met drinken , en werd al snel verslaafd. Ik had nog een grotere broer die 8 jaar ouder is. Voor onze moeder doodging hadden we een sterke band en ik hield van hem . In het begin kon ik nog steun bij hem zoeken , maar hij duwde me langzaam weg . Er was niemand die voor me zorgde en ik belande van het ene pleeg tehuis in het andere.  Ik ben sterk geworden en niks kon me meer breken , mensen waren bang voor me en ik hield ervan. Ik ondekte  deze gang en zij werden mij nieuwe familie op me 13e .  Ik maak niet makkelijk nieuwe vrienden , en ik vertrouw bijna niemand. Dus je begrijpt wat voor gunst ik Daniël wel niet verleen .

Ik maakte de deur van Daniel's kamer open. Ze zat op het bed te snikken en was bang. Ga weg wie je ook bent. Ik ging naast haar zitten. Kom op , ik snap dat je bang bent maar ik beloof dat ik je niks zal doen. Ja vast , dat zei Daan ook en kijk waar ik beland ben, zei ze. Daniel is een ander verhaal . Hier eet wat. Geen honger ,zei ze verlegen. Ze leek zo onschuldig en gebroken .. Op dat moment begon haar maag te knorren. Ik tilde me wenkbrouwen op met de ja-vast blik. Ze begon met eten . Melanie , zei ik , May heet je toch? Ze knikte . Melanie..vroeg ze. Ja?  Waar ben ik in beland, en waarom doet Daniel zo anders ? en waarom heeft hij zo met me gespeeld? . Ik zuchte , hij heeft je niks verteld hé. Ze schudde.  Kijk , begon ik. Je bent nu in ons hoofdkwartier en nu ze hebben ondekt dat Daniel niet echt dood is, dit zal dit niet de laatste  keer zijn  dat dit je gaat over komen. De rest van de vragen moet hij zelf beantwoorden.  Wat ik wel kan zeggen is dat hij al vroeg veel heeft meegemaakt en hij je echt leuk vind. Geef hem een kans ..

Kan ik je iets vertellen , als meiden onder elkaar ?, vroeg ze. Mm.. ben benieuwd. . Ja hoor vertel antwoordde ik.

Ik .. ik vind hem zo leuk begon ze . Hij is zo lief en bezorgd om me, maar ik ben bang. Ik zal bekend staan als Mccart's vriendinnetje , en ik weet dat hij veel mensen achter zich aanheeft.. ze zullen allemaal mij gebruiken als mikpunt om hem pijn te doen, zei ze. Ze klonk zo breekbaar en bang. Is jullie liefde het waard?,vroeg ik. Ze zuchtte, ,dat is het probleem , ik weet niet eens of het liefde is.

Ik snap het , het is moeilijk om met zo iemand te daten, je moet sterk zijn en niet bang voor de dood. Je liefde moet zo sterk zijn dat je geen gevaar ziet voor elkaar.  Hoe weet je dat?

Ik glimlachte , ik heb ook zo iemand gedated. Echt?! hoe liep het af vroeg ze. Uum.. hij was anders dan Daniël , omdat ik geen happy ending kreeg geld dat niet voor jullie... Wat als ik nou met Daan kreeg , en ik hield van hem en wat als hij dan ..um dood.. gaat?.. vroeg ze. Ben je daar bang voor? vroeg ik. mm ja. . ik wil me hart niet laten breken.  Okay , begon ik, wat als je een 'normale' vriend had en hij ging boodschappen doen, kwam onder een auto en ging dood? Kon hij dat aanzien? Nee beantwoorde ik me eigen vraag. En dat geldt ook voor Daniël. .

Je hebt gelijk, zei ze , maar ik ben gewoon bang. Ik zal flippen als hij dood gaat. Ze vind hem heel leuk he  zei ik. Mhm , wie weet wat voor geheimen hij nog meer voor me heeft zuchte ze. Je moet er met de tijd achter komen May . Ik ga nu , maar als je me nodig hebt dan kun je me vinden.  Dankje . Denk er over na May. Zei ik voor ik de deur achter me sloot.

Stiekem hoopte ik dat het goed kwam tussen hun . Jammer dat het moeilijk zal gaan.. ze is veel te onschuldig voor hem. Ze houd het geen week vol tussen al die druk en angst.

Daniël kwam naar me toe gejogt. Enenenen wat zei ze?! Haat ze me ?!

Soms leek s'werelds grootste crimineel op een 6 jarig kind dat zijn kerst kado's wil openen..

Ze is te onschuldig Daan,zei ik. Ik had haar vertrouwen en die wilde ik niet kwijt dus ik zei niet veel.  Hoe bedoel je!? Precies zoals ik het zei , antwoordde ik. Ze zal de angst voor haar leven niet aankunnen  , Zoë was anders, zij groeide er mee op , maar May.. HOU. JE. MOND.OVER.DIE. SL*T. VAN . ZOË.  okay ,okay sorry wist niet dat het nog zo gevoelig lag.. Hij zuchte , May is mij niet waard , maar ik zal niet opgeven. .

Geef niet op Daan , zei ik. 

STEM COMMENTAAR STEM COMMENTAAR .. Asjeblieft?

weet je nog ?Where stories live. Discover now