05

10 3 4
                                    

- 22 juni 2018 -

"Wat is er toch met je? Sinds een paar dagen doe je een beetje vreemd. Je bent steeds afwezig, en je lacht lang niet zoveel zoals je anders altijd deed." Hongseok slaat zijn armen om het meisje dat naast hem op het bed ligt, hij drukt een kus in haar nek en legt zijn kin vervolgens op haar schouder.
"Sorry Hongseok, ik heb veel aan mijn hoofd." mompelt het meisje die een kusje op zijn arm drukt, een diepe zucht rolt over haar lippen. Ze haat het dat haar gedachten steeds weer afdwalen naar Yanan, maar ze kan het niet stoppen. Al die mooie momenten die ze samen hebben gehad had ze uit haar hoofd verbannen, de afgelopen jaren had ze er niet meer aangedacht en was ze Yanan zo goed als vergeten. Ze was door gegaan met haar leven. Haar droom om ooit beroemde muzikant te worden had ze aan de kant gezet en ze had een opleiding gevolgd waarmee ze toegelaten is in het bedrijf waar ze inmiddels al bijna vijf jaar werkt.
Ze is gelukkig met Hongseok, maar toch heeft ze het gevoel dat ze wat in haar leven mist. Hij houdt super veel van haar, daar twijfelt ze niet aan. Maar hij begrijpt haar niet op de manier hoe Yanan haar begrijpt. Min Jun bijt op haar lip, lichtjes schudt ze haar hoofd. "Nee, zet dat uit je hoofd." denkt ze bij zichzelf.
"Het heeft wat te maken met die nieuwe ceo of niet soms?"
Min Jun draait zich naar de jongen om en kijkt hem aan. "Het lijkt erop dat jullie elkaar al wat langer kennen, of heb ik dat fout?''

- 7 september 2007 -

"Okay, dit is jullie aller eerste dag op een nieuwe school. Ik kan me voorstellen dat het nogal spannend voor een aantal van jullie is. Ma-" de lerares wordt onderbroken door de deur van het lokaal die met klap open valt. Iedereen kijkt naar de deuropening waar een meisje staat, haar lange haren zitten in een warrige staat, haar school uniform is gekreukt en heeft ze slordig aan. De brunette is helemaal buiten adem.
"En jij bent?" vraagt de vrouw die het jongere meisje aankijkt. "Chae Min Jun." antwoordt het meisje dat eens diep adem haalt. De vrouw kijkt even op de namenlijst en ziet dat de naam van het meisje er ook tussen staat. "Goed, ga maar zitten. Deze keer zie ik het door de vingers, maar wees de volgende keer wel op tijd okay?" het meisje knikt en kijkt dan de klas rond, het enige plekje dat nog vrij is is naast een jongen met donkere haren, een ronde bril staat op zijn neus. Min Jun loopt naar het lege tafeltje toe en neemt plaats.
"Okay, omdat de meesten van jullie elkaar niet kennen lijkt het me een goed idee dat jullie je tot de persoon naast jullie richten en iets aan elkaar vertellen over jezelf zodat jullie elkaar een beetje beter leren kennen." de lerares heeft de woorden nog maar net uitgesproken of bijna iedereen draait zich om naar de persoon naast zich.
"Hey." het meisje glimlacht naar de bruin harige jongen naast haar. Hij kijkt op uit zijn staar sessie naar buiten, de bril die op zijn neus rust zakt een stukje af. Hij drukt hem iets verder op zijn neus. "Ik ben Chae Min Jun, maar dat had je wel gehoord denk ik. Jij bent..?" ze kijkt de jongen vragend aan, haar hand steekt ze uit naar hem. De jongen trekt vragend een wenkbrauw op, hij lijkt even te twijfelen maar pakt dan toch haar hand aan. "Yanan." stelt hij zichzelf zachtjes voor.
"Je bent Chinees?" vraagt ze, het is gewoon te horen aan zijn accent en de naam is duidelijk niet een Koreaanse naam. De jongen kan een klein glimlachje niet onderdrukken. Hij knikt. "Dat klopt, ik ben twee jaar geleden met mijn ouders vanuit China naar hier verhuisd."

- 22 juni 2018 -

"Waarom heb je me nooit over hem verteld?" Hongseok kijkt het meisje vragend aan. "Het leek me niet belangrijk." mompelt het meisje, ze drukt een kusje op de jongen zijn blote borstkas, het laatste waar ze nu over wilt praten is Yanan. "Niet belangrijk? De manier hoe hij naar je kijkt zegt me dat hij veel meer voor je heeft betekend dan wat je beweert. Ik wou er eerst niet over beginnen, maar het stoort me meer dan ik wil toegeven."
"We waren gewoon vrienden, maar ik wil niets meer van hem weten. Hongseok, geloof me maar. Jij bent degene waar ik me goed bij voel, degene die me gelukkig maakt en dat wil ik niet kwijt." Min Jun legt haar hand op de jongen zijn wang. Hongseok legt zijn hand op de hare.
"Ik kan zien dat zijn aanwezigheid wat met je doet, Min Jun." Hongseok zucht eens diep.
Min Jun kijkt de jongen aan, ze weet dat hij gelijk heeft. Yanan is degene die in haar hoofd rond spookt. Hij is degene die na al die jaren, hoe graag ze het ook ontkennen wilt, nog steeds een speciaal plekje in haar hart heeft.

"I found a love, to carry more than just my secrets
To carry love"

Perfect - YananWhere stories live. Discover now