neden estetik yaptırırız?

478 59 58
                                    

Selamlar gençler nasılsınız? Uzun zamandır bölüm atmıyorum çünkü üşeniyorum ve insanları öldüresim var şu aralar. Konumuz Estetik normalde kitap eleştirisi atacaktım ama telefon kafayı buldu ben de aklımdaki bir konuyu yazmak istedim. Hadi başlayalım multimedyadaki şarkıyı dinleyebilirsiniz  Melanie Martinez Mrs. Patato Head

Estetiğe karşı bir insanım ama mesela ağır kaza geçiren kişiler eski görünümüne geri dönmek için estetik ameliyatı geçiriyorlar. O kötü bir şey değil ama sırf insanlar vücudunu, yüzünü beğensin diye ameliyat geçiren insanlar var ve bu berbat bir şey kimse sizin vücudunuzu beğenmek zorunda değil. Vücudunuzun kesilip biçimlemdirilmesi ne kadar eğlenceli?
Sırf güzel gözükmek için kendi sahip olduğunuz vücuda zarar vermeyin çünkü vücudunuzdan daha değerli bir şey yok. Lütfen bunu unutmayın!

İnsanlar sizlere şişman mı diyorlar? Size cılız mı diyorlar? Sizin dış görünüşünüzü mü eleştiriyorlar? Onları takmayın hatta onları hayatınızdan silin ve o kişilere cevap vermesini öğrenin kısaca o kişilere karşılık verin ki sizinle dalga geçmeye tenezzül etmesinler. Yeter ki vücudunuzun kesilip biçilmesini istemeyin. Doğallık güzeldir ama siz daha güzel, daha yakışıklısınız.

Sizleri çok seviyorum sorun yaşarsanız bana yazabilirsiniz ♥♥♥

Şu videoyu da bırakayım

İg: zynpnur._.lbbh













Spora başladım kemiklerim acıyor xd.

Cringe Ülkesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin