öğretmen-öğrenci aşkı yorumu

536 65 125
                                    

Sea çukulatalarım nasılsınız? xd ben iyiyim ama bugün insanlar biraz sıcaktan zombiydi.

Bugün öğretmen-öğrenci aşkı kitapları, filmleri, dizilerinden bahsedeceğiz. Hadi başlayalım

Son zamanlarda dikkat ettim de bu öğretmen-öğrenci aşkı akımı Wattpad'den çok önce de varmış. Hani şu çoğu babanın sevmediği ve eski Hababam sınıfının yeni hali gibi bir film var (adı Hababam Sınıfı ama Kemal Sunal'ın oynadığı değil xd) orada da öğretmen-öğrenci aşkına yer verilmiş. Sonra eski bir kaç filmde de bu konu işlenmiş. Neden bunun dikkate alındığıyla alakalı bir kaç fikrim var linç yememek için kendimi zorlayarak size az çok açıklamaya çalışacağım.

Bazı insanlar kendinden büyük ve olgun insanlara sempati duyar. Çoğu öğretmen de öğrencileri kardeşi gibi falan görüyordur herhalde öğretmen olmadığım için bilmiyorum kspwğdlşs neyse, öğrencileri kardeş gibi gördükleri için sıcak ve yakın davranabiliyorlar. Tabi ergen ve hormonları hararetli öğrenciler de kafalarında saçma sapan bir aşk hikayesi uyduruyorlar ve boom! "AmaN Tanrım ÖğrEtmEnimE aşIğım yHaA"
Ve büyük ihtimal o zamanlar bu yasak aşk romantik gözüküyordu.

Bana göre; Üniversite hazırlık okuyan biri ya da Üniversitedeki biri öğretmeniyle evlenebilir ki hoşlanması falan lazım o da fazla olmuyor çünkü eskiden de öğretmen-öğrenci ilişkisinin ne boyutta olduğunu bilen biri Üniversitede de öğretmeninden hoşlanmaz. Ve üniversite zamanında insan daha bilinçli olduğu için daha doğru kararlar verebilir. Sadece bunda sakınca yok ama bana göre genç yaşta evlenmek pek iyi bir şey değil.

Liseden bahsedelim. Lisede olabileceğini düşünmüyorum ve zaten yine yaşça küçük olunuyor. Ama Wattpad kitaplarında Öğretmenle öğrenciyi cinsel ilişkiye sokturan (ilginç cümle) bile var. Bu iğrenç bir şey. Belki masumane bir aşk olabilir ki o da lise sonda. Kız üniversiteyi bitirince evlenebilirler. Ama o kadar uzun sürerse arada anlaşmazlık olur ve ayrılırlar xd.

Kısaca Üniversitede aşık olunabilir (illa ol demiyorum xd) ama Lise pek doğru değil. Ve zaten o ortam pek de hayal ettiğiniz gibi olmuyor. Eğer öyle bir durumunuz varsa daha iyi düşünmenizi tavsiye ederim. Ben öğretmenlere atar gider yaptığım için çoğu beni sevmez qelrpwwşe ama Allah razı olsun notlarını esirgemezler. Thxx
hocalar ergenim ben takmayın beni not verin bana bb.

Ormana gitmiştik sanırım sıcaktan insanlar zombiye dönüşmüş xd. Kız trafiğin ortasında durdu ve su içti lan. Her neyse üzüldüğünüzde, dara düştüğünüzde hatta sıkıldığınızda veya sorularınız olduğunda mesaj atabilirsiniz ♥♥

İnstagram: zynp._.nurlbbh (evet evet evet yine değiştirdim insanlar yine beni tanımıyor)

Ha bu arada İstanbul'da oturan var mı? Reel olalım sıkılıyorum asosyalin tekiyim arkadaş olun bana

Kendinize iyi bakın, görüşmek üzere ♥♥♥

Cringe Ülkesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin