Biraz günümüz hakkında konuşalım

494 78 40
                                    

Sea yıkıklar xd bugün kişisel bir eleştiri yapmayacağım. Bir konuya da odaklanmayacağım son zamanlarda herkesin gözlemlediği şeyleri inceleyeceğim. Hadi başlayalım
-Diziler ve YouTube-
Şu dizilerden sıkılmadık mı? "Öğh bU dizi dAha mÜqo şU dizİ dAha iYi" vb. zaten dizi falan izlemiyorum. Bir kez de ön yargılı olmayayım dedim ve "çukur" dizisini izledim neden bu dizinin fanatiği olduklarını anlamadım xd sonra "söz" izledim ve gidip kendimi asmak istedim izlemeyin demiyorum ama izlemeye ne gerek var? Etrafımdaki insanlar diziyi izlemiyor oyunculara aşık oluyorlar maalesef. Arkadaşlar diziyi izleyin, dizideki karakterlere aşık olmayın tşk öd bb. Ablam çukur sembolünün ne olduğunu bilmeden bir çanta almış. Ve sonradan o sembolün çukur sembolü olduğunu öğrenmiş ahh sad story.
-mezarlıkta ağlayan kızı eve attım-
Kızı LÜTFEN rahat bırakın. Düşünün gece yarısı mezarlığa geldiniz ve 2 adam size "gEl kıZ burAya" diyor adam belki sarhoş, belki size zarar verecek siz olsaydınız kaçmaz mıydınız? Ya da kız Suriyeliydi, yabancıydı falan adamın dediklerini anlamadı ve kaçtı. Bu kesinlikle normal bir şey. Yok neymiş siyah elbiseliymiş, birden ortadan kaybolmuşmuş, siyah kıyafetler her yerde satılıyor e ağlamak normal bir şey, ama kızı fenomen yaptılar TEBRİKLER
-Olmayan Eğitim sistemi-
Belki de okula gidenlerinizin çoğu Eğitim Sistemini beğenmiyordur. Sorun yok ben de seviyorum, şimdi biri çıkar "yHaA sİze hEr iMkaN sAğlAnıYoR yİne dE mEmNun dEğilsinİz .s.s" der yahu ne imkan sağladılar? Okul yapmak imkan sağlamak demek değildir. Türkiye'de Eğitim Sistemi matematik üzerine dayalıdır. Eğer matematiğin kötüyse, sen tembelsindir. Tabi bunun haricinde ödev yağdıran, örnek olacağım diyerek kötü alışkanlıkları olan, öğrenciyi sınıfın ortasında azarlayan, güvenini kıran... Bu böyle uzayıp gider. Çocukların sanat yönü ortaya çıkmıyor, sonra neden "üLkeDe sAnaTçı yOk yHaA" demeyin. Sosyal etkinlikler çok az. Bu baskılar (fazla verilen ödev, öğrenciye bağıran öğretmen, taktir alamadığı için dalga geçen sınıf vb.) yüzünden belki de yılda binlerce öğrenci kendine zarar veriyor. İntihara kalkışıyor ve bunun geri dönüşü olmadığını biliyorlar. Siz hala o müsait yerlerinizi kaldırmaya yeltenmeyin, evet çok iyi yapıyorsunuz TEBRİKLER.
-Youtube-
Youtube'da eskiden acayip cringe şeyler vardı. Artık yok ve bu iyi bir şey. Umarım yeni trend çıkmaz
-Alper abiMm-
Alper Erözer...  Bu çocuk ne ara çıktı da ne ara ünlü oldu? Onun için ne ara 748392947299918347 tane fan sayfası açıldı? Canlı konserlerinde bile playback yapan birinden bahsediyoruz. Bir de şey var "hatersler" oradaki "s" takısı zaten çoğul yapıyor, sen daha niye çıkıp "ler" yazıyorsun? Neyse kişisel eleştiri yapmayacağım xd. Ama yine bir çocuğu kutsadılar ve bu böyle gidiyor.
~~~~~
Söyleyecek bir şey kalmadı xd. Ben de bitireyim dedim. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın, görüşmek üzere.
(•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)

Cringe Ülkesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin