BERBAT VARLIKLAR

472 83 81
                                    

Hepinize merhaba. Yaz tatilinde kuzenimle troll bir hesap açmıştık (çünkü işsiziz) ve tabi kısa sürede abazalar tarafından bir sürü mesaj gelmeye başladı. Sonra bir kadın yazdı adını falan ifşalamak istiyorum ama tutacağım. Klasik selam falan yazdı sonra cinsellikle alakalı sorular sordu. Tabi biz bildiğimiz kadar sallıyoruz xd sonra dedi ki "sEfgİliMle sOruNlaR yAşıYorUm bİze yaRdIm eT".

Her şey böyle başladı her mesajı gördüğümde elim ayağım titriyor. Sonra sevgilisi yazdı, mal mal konuşuyor tabi biz hayretler içerisindeyiz. Çook sonra sevgilisi " HiÇ oRoSpU arkAdaŞın vAr mI" yazdı Türk yok dedim xd ve konuşmanın geri kalanı

 Çook sonra sevgilisi " HiÇ oRoSpU arkAdaŞın vAr mI" yazdı Türk yok dedim xd ve konuşmanın geri kalanı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

O kim demeden önce "orospu Leyla mı?" yazdı. İçim parçalandı sinirden kudurdum. Ağlayasım geldi

(Gerizekalının hesabını spamlayabilirsiniz)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


(Gerizekalının hesabını spamlayabilirsiniz)

Sosyal medyanın derin yerleri iğrenç. Bu kadar taciz olayları oluyor çocuklarımız güvende değil artık kimse güvende değil. Kimsenin fikirlerine saygı duyulmuyor, herkes bir tartışma içinde. Türkiye savaş alanı oldu. Artık kimseye güvenemiyorum. Her yerde ırkçı, abaza, hırsız, cani var. Ve bu televizyonda gördüklerimiz sadece birkaçı. Sanırım artık kıyamet kopacak, zaman azalıyor ama insanların derdi çok farklı.  Ünlü olalım, trend olalım, zevk alalım, hayvanları öldürelim. Hadi orospu bir abazasın ve bir kadına tecavüz ettin sebebin de "bEni tAhrİk eTtİ yhA" peki küçücük çocuk sana ne yaptı? Nasıl tahrik edebilir seni küçücük çocuk ha orospu çocuğu? 

DÜNYADAN İĞRENİYORUM

Bizi affetmeyin Leyla ve Eylül


Cringe Ülkesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin