Biraz wattpad hakkında konuşalım

446 69 34
                                    

Sea xd. Wattpad'ı silmiştim ama geri yükleyip geldim. Peki neden sildim?
Wattpad'ın son güncellemeleriyle birlikte uygulama reklam doldu taştı. 2015'ten beri Wattpad kullanıyorum. İlk başlarda herkes hayalindeki şeyleri karalayıp basit kapaklarla bunu paylaşıyordu falan benim de sevdiğim bir sürü kitap oldu. Tabi o zamanlar fazla kişi Wattpad'ı keşfetmemiş falan kafalar rahat. Daha sonra ben Wattpad'ı sildim ve o aralar birkaç çürük hikaye vardı. Ve tekrardan bir hesap açtım. Wattpad keşfedilmiş ve yayılmıştı tabi bu çoğu insan için iyi bir şey oldu çünkü "Yaşasın kitabım daha çok okunacak" düşüncelerindeydiler. Sonra çoğu kullanıcı kitap yazmaya başladı tabi konu klasikti sanırım o zamanlar da kitaplar basılmaya başlandı ve birden normal hayatta "ayıp, saygısızlık, sapıklık" olarak göstereceğimiz kitaplar çıkmaya başladı. Kötü Çocuk ile birlikte "öğretmen aşkı" kitapları gün yüzüne çıktı. Üvey abim falan derken insanlar kalkındı ve bu kitapları kaldırmaya çalıştılar. Hala çalışılıyor maalesef. Wattpad'ın panosuna bu tür kitaplardan rahatsız olduğumu yazdım. Tahmin edin ne yaptı? Evet tabiki de kaldırmadı, link gönderdi ve bana bu tür kitapları şikayet edebileceğimi söyledi. Sonraki mesajımda da zaten bu kitapları şikayet ettiğimi ve bu kitapların maalesef genç kız edebiyatı kategorisinde üst sıralarda olduğunu söyledim. Ve sonuna bu kitapları görüyorsunuz ve kaldırmıyorsunuz yazdım. Veee panoya yazdığım şey silindi aman Tanrım çok şaşırtıcı!¡!¡

Ve Wattpad'a yeni kategorimsi şey geldi tabi herkes şikayet etti. Ve bunun bir deneme olduğunu söylediler. Ve herkesin belası reklamlar geldi. Aşırı saçma olmuş xd tam kitabı okurken açmışsın slow müziği ağlayacak kıvamda tam hislerin açığa çıkıyor ve bir bakıyorsun candy crush reklamı!

Kısaca Wattpad bozdu arkadaşlar. Zaten çok kişi hesabını kapattı. Ama ben anca kitapları final yaparsam giderim. Uzun süre benden mesaj almazsanız korkmayın haftaya tatile gidiyoruz xd. Bu arada LGS'nin Matematiği çok zormuş. Kuzenim girmiş de cidden zor. Benim sayısal iyi değil zaten xd ama siz kendinizi kasmayın ya geçer gider. Sınav sizden daha önemli değil za. Ve kerim potır eleştiriyi bırakmış ona moralim bozuldu. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
(•_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)





































Uykum var uyuyacağım xd

Cringe Ülkesi Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin