BTS barátságok:Namjoon és Crystal II.évad-8.szám

130 13 0
                                    

BTS barátságok:Yoongi és Crystal 8.szám

Az BigHit épületén belül

Yoongi:Bejelentkeztünk a recepciónál, bár nem nagyon kellett mondanunk semmit:D Egyértelmű utasítás volt, hogy menjünk az irodába, de be kellett mutatnom a titkárnőnek az új asszisztensünket. Valamiért egyből jobban jönnek ki egymással, mint a titkárnőnkkel valaha is :D De, mint mondtam, nem vagyok egy könnyű eset, ha kapcsolatokról van szó.

Elhúztunk a bőröndjeinket a liftig. Nyugtáztam még egy dolgot. Cry nem az a csini panaszkodós mindent belezsúfolok a bőrőndbe, és a ruháimtól már semminek nincsen hely csajszi, hanem az egyszerű, de megfontolt, de azért néha azért elegánsan is fel tudok öltözni fajta:)) És megint itt áll mellettem, és én nézem a tökéletes alakját, és a lábait, amivel megríkathatna egy komplett idol lánycsapatot..

-"És én még azt hittem, hogy az én lábaim fogják megríkatni őket, de ez..

Cry észreveszi, hogy megint nézem, úgy hogy gyorsan elkezdem bámulni a liften az emelet villogó gombjait, amint éppen jön lefelé. Majd visszanézek, révén elmúlt a veszély, de Cry egyenesen engem néz.

-"Francba.."

És nem hagyja abba, sőt meg is szólal :D

-"Vajon észrevette?"

-"Min Yoongi bajban vagy:D"

Cry:Tudom, hogy mit akarsz mondani..-kezdi és bennem kábé megfagy a vér :D

Namjoon elmondta neked?

Újabb vérfagyás, de azúttal csak annyi jön ki belőlem, hogy:

Yoongi: Hogy mi van??

Cry: Akkor nem azért néztél így rám, mert tudod? :D

Bármi is, az amit Cry feltételez, hogy tudok, most már engem is érdekelxDD

Yoongi:Nem, de attól még elmondhatod:)

Cry: Inkább nem, mert nagyon ciki..:$ -és elpirul.

-"Hűha. Még nem láttam elpirulni, de milyan aranyos:)"-gondolatban ez után felpofozom magam gyorsan :D

Szerencsére a lift pont megérkezik és mi beszállunk. Látom Cry-on hogy valami baja van, mert csak néz lefelé, és bámulja a bőröndöt, majd a szívére teszi kezét, majd a mellkasára és elsápad. Odamegyek hozzá és látom, hogy alig kap levegőt. Megpaskolom az arcát.

Yoongi:Cry, Cry hallassz engem?! Mi bajod van, Miss Bajkeverő, hé!

Cry homloka gyöngyözik az izzatságtól, majd egyszer csak hirtelen erősen belekapaszkodik a pulóverembe és magához ránt úgy hogy mozdulni sem tudok. A szívem pedig olyan erősen ver, hogy vissza kell raknom a helyére.

Yoongi: Cry, mégis mit művelsz? :D Egy liftben vagyunk..

Cry nem szól semmit, de ránézek és a szemében látom, hogy halálra van rémülve. Félre teszem minden perverz gondolataimat a mostani közelségünkről, és megpróbálok segíteni neki.

Yoongi: Cry, látsz engem? Magadnál vagy?

A szemén látom, hogy üveges, úgy hogy valószínűleg az ájulás környékén van, ami be is következik azonnal, mert a karjaimban összecsuklik és hevesen zihál a mellkasa. Lefektetem a földre és az ölembe veszem, majd elkezdek kutatni a táskámban. Eszembe jut, hogy láttam már egyszer ilyet. Megtalálom a vízzel teli kulacsomat és átitom vele a sálnak hordott kendőmet, és a homlokára teszem, majd letörlöm vele az arcát. Ekkor szólal meg a mobilom. Mr.Bang az.

BTS barátságok:Namjoon és Crystal II.évadWhere stories live. Discover now