BTS barátságok:Namjoon és Crystal II.évad-1.szám

258 13 3
                                    


BTS Barátságok: Yoongi és Crystal 1.szám

Yoongi:Nem könnyen engedek bárkit is közel magamhoz. Nem csak azért, mert nem menő valakit egyből a szívedbe zárni, hanem ott van még a bizalom is. Nem bízom túl sok emberben, és azoknak a száma is csekély. Néha még saját magamban sem bízom, bár ezt sosem mondtam el senkinek. Talán az egyetlen, aki ezt az énemet is ismeri az Jiminie és Namjoon. Valahogy mindketten ráéreznek arra mikor mit gondol a másik ember. Namjoon csak azért, mert ismer, Jiminie meg.. Ég tudja :DD Néha már az agyamra megy, de sokszor azon kapom magam mikor egyedül ülök a Laboromban, hogy valami hiányzik. És olyankor eszembe jut, hogy bárcsak idegesítene :DD Kettős érzés ez.

És most itt van Ő. A Lány, akiről semmit sem tudunk, és tegnap a Testőrök egyszerűen csak elvitték, mint valami bűnözőt:D Miss Merénylő, aki igazából feldobta az egész napomat, bár ennek semmi jelét sem mutattam. Namjoon előtt nem akartam mondani, de iszonyú szexi a csaj. És ahogy ott állt leengedett hajjal csini hosszú ruhában a naplementében, szinte földbegyökerezett a lábam, és nagyot nyeltem mielőtt majd hogy nem be se tudtam mutatkozni Neki.

Közbe ismételgettem magamban, hogy mit akarok mondani mint ha agykárosult lennék :DD

Suga: Min Yoongi, de nem örvendek:)-megpróbálva elővenni a leglenézőbb és leggúnyosabb mosolyomat, de Ő elmosolyodott és megszorította a kezemet.

Cry:Crystal Snow, alias Miss Merénylő, ahogy az előbb TE említetted :D

Nem tudtam rá haragudni, még egy kicsit sem. A szemében azt láttam, hogy teljesen őszinte és hogy fél is. Hirtelen elszégyelltem magam, hogy így ráijesztettem, de tartanom kell a látszatot, ha már belekezdtem :D

Mindenki megrohanta Őt a kérdéseivel. Nem is csoda :D Több tízezer km-re lakik innen, teljesen más nyelvet beszél, teljesen más kultúrából jött, de piszok jó az angolja, és ahogy látom Namjoon teljesen odavan érte :D

Sosem láttam még Őt ilyennek. A maknae-nket viszont már igen. Csak akkor csillog így a szeme és koncentrál minden idegszálával, ha olyas valamit lát, ami teljesen lenyűgözi. Mint, mikor IU énekel a színpadon, vagy az egyik száma "véletlen" megszólal a kocsinkban xDD Tae sem különb nála, ahogy nyitott szájjal hallgatja mi történt eddig és hatalmas vigyorokat vág le közben.

J-hope is remekül szórakozik. Ő meg Cry valamiért mint, ha ikrek lennének. Teljesen egy hullámhosszon vannak. Jin is sokat nevet, és még több idióta viccet süt el, mint általában. Jimin áhítatos tekintettel nézi Őt, mint ha nem hinné el, hogy igazi, és lopva tekint a lány ujjaira, amikor az körül fonja velük a karjait, mert fázik. De, minden alkalommal rám veti a tekintetét, és inkább nem tesz semmit.

Nem tudom, mennyi idő telik el így, de egyszer csak megjelennek a Testőrök. A Nap már messze lent jár, és érzem a hűvös szellőt is. Elhatározom, hogy megtöröm a Cry és köztem lévő jeget azzal, hogy ráterítem a kabátom, de Namjoon megelőz engem. A szemében valami furát látok, amit azelőtt soha.

-"Namjoonie féltékeny :D"

-"Ki gondolta volna, hogy ilyet is tud?:)"

Még akkor sem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a kabátomat akartam neki adni, mikor már ott ülünk a kamerák előtt és az ARMY-val beszélgetünk. Próbálom összeszedni a gondolataimat, de nehéz. A többiek beszélnek össze-vissza mindenfélét. Jin talán már túl sokat is ivott :D Ideje lenne abbahagyni. Ránézek, de még azt se fogja vissza, hogy ott ül Jungkook mellett:D A legidősebb hyung ismét "jó" példát mutat a legfiatalabbnak.

Végül eljön az ideje a búcsúnak. Szivecskéket mutogatva rakjuk le a vlive kamerát, és elnyújtózunk a kanapén.

Suga:Hulla vagyok..

BTS barátságok:Namjoon és Crystal II.évadWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu