_The decision_

33 4 0
                                    

This time on B. A. Y

Τζον:Κέιτ.. Κέιτ.. Ξυπνάει θα χάσουμε τη πρώτη ώρα..
Καλε ποιος μίλησε! Το βρήκα είμαστε στο μέλλον και τα ξυπνητήρια τώρα μπορούν και να μιλάνε.. Τώρα όμως θα του τα πω κανονικά που τόσο χρόνια έναν ύπνο της προκοπής δεν με αφήναν να κάνω..
Κειτ: Bitch please κάνε μου τη χάρη και τραβά βρες κανένα άλλο να χαλάσεις τον ύπνο του Πρωινιατικα και χάθηκα λίγο πιο βαθιά στο για κάποιο περίεργο λόγο πιο μαλακό μου στρωμα
Τζον:Ρε Κέιτ τη Παναχαικη μου ο Τζον είμαι ξυπνά..
Κειτ:Τι τώρα έχετε και ονόματα?
Καλε πολύ προχο μας βγήκαν τα ξυπνητήρια στο μέλλον!
Τζον:Τι λες κορίτσι μου Πρωινιατικα! Να με τρελανεις θες!
Όπα όπα.. Κάτι πάει λάθος.. Αφού είμαστε 2018 τα ξυπνητήρια δεν μιλάνε και αν όντως ; μιλούσαν θα ήταν στο πολύ μελλον και εγώ δεν θα ζούσα καν! Αλλά για να το σεγουρεψουμε...
Κειτ:Τι χρονια έχουμε Τώρα!
Τζον:Πάει τα'χασε το καημένο το κοριτσι!
Περίμενε αυτή η σεξι.. Εννοώ η χαλια φωνή και αυτή η χαλια μυρωδιά που δεν θυμίζει καθόλου συνδυασμό βανίλιας και κεράσι αν δεν κάνω λάθος είναι του..
Κειτ:ΤΖΟΝ!!!!
Τζον:Μπινγκο!Κι μη ρωτήσεις τι κάνω εδώ κι γιατί κοιμάσαι πάνω μου..
Κειτ:Όχι εντάξει θυμάμαι!
Τζον :Δηλαδή θυμάσαι ότι αφού σε βρήκα άρχισες να πίνεις ανεξέλεγκτα και να μου δίνεις παθιασμενα φιλιά στο στόμα και ότι ήσουν έτοιμη να με βιασεις?
Κειτ:Τί?
Λέτε να δέχονται μόνιμους επισκέπτες στο Αλκατραζ!
Τζον :Ελα μικρό Ηρέμησε απλώς ήθελα να δω την αντίδραση σου.. Α επίσης σε έβγαλα βίντεο
Κειτ:Σβηστο τώρα!
Τζον:. Με τίποτα!
Και με ένα σαλτο βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι με ένα μόνο μποξέρακι πηγαίνοντας στο δωμάτιο του!
Τζον :Τα λέμε στη κουζινα και αν θες βγάλε φωτογραφία διαρκεί περισσότερο...
Κειτ:Φ.. Φύγε
Είπα ντροπιασμενη και μου ξέφυγε ένα τραυλισμα...
Τζον:Ω μωρέ τι γλυκό τραυλιζει!
Και του πέταξα ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο!. Μπορώ να πω πως ξαφνιασει κείμενο γιατί δεν το περίμενε.. έΕυγε θυμωμένο λέγοντας πως θα το πληρώσω και μπλα μπλα μπλα....
Και εκεί που όλα ήταν ήρεμα και καλά ξαφνικά ακούγεται μια τσιριδα κι μια χοντρόφωναρα.. Εγώ τιςς αγνωησα παντελώς και κατευθηνθηκα προς τη κουζίνα που με περίμενε το πολύτιμο φαγητό.. Παράξενο δεν είναι κανείς! Καλύτερα περισσότερο φαγητό για εμένα! Τελείωσα ήρεμα και ωραία το πρωινό μου ακούγοντας τραγούδια στα ακουστικά μου.. Τι ήρεμη μέρα σήμερα.. Δεν είναι μερικές φορές που έυχεσαι να μην είχες μιλήσει ?
Τι θέλω και μιλάω όχι πείτε μου το θελω! Με τα πολλά και με τα λίγα βγάζω τα ακουστικά μου και κατευθύνονται προς την τουαλέτα..Εκει βρίσκω τα αγόρια να έχουν ανέβει σε καρέκλες και να κουνάνε κάτι εφημερίδες πέρα δώθε τη Νεφέλη να βρίζει και να πετάει αντικείμενα προς μια πλευρά. Γυρνάω να δω και βλέπω ένα γνωστό έντομο με κεραίες στο παράθυρο του μπάνιου να κάθεται ατραπός.. ναι καλά καταλάβατε ήταν  κατσαριδα.. Μην τα πολύλογω έκανα μεταβολή προς την έξω πόρτα και δεν γύρισα να κοιτάξω πίσω..
Νεφ:Ρε αυτή είναι προδότης
Κειτ:Εμείς στην Αγγλία δεν ειχαμε τέτοια και δεν ξέρω τι να κάνω!
Νεφ:Ρε αι από εδώ!Έλα να μάθεις!
Κειτ:Μπα.. Καλα είμαι..
Τζειμς:Θυσίασου για τη πατρίδα μην γίνεις προδότης!
Κειτ:Μπα προτιμώ να μείνω προδότης!
Μετά από κανένα μισάωρο άκουσα τον Τζον να λέει...
Τζον : Ναι ρε γαμωτο μου βγήκε από το παράθυρο ναι ρε τρέλε Μου!
Τζέιμς :Αγορίνα μου!
Και όταν μπήκα τους είδα αγκαλιά στους κι φυσικά τους έβγαλα φώτο! Αμέσως απομακρυνθυκαν ο ένας από τον άλλον.
Τζον και Τζέιμς :Αν την ανεβάσεις πεθάνες
Κειτ:Εξαρτάται τώρα πάμε σχολείο γιατί χάσαμε τη πρώτη ώρα..
Νεφ:Έλα πάμε ξεκουβαλατε..
Φτάσαμε και ο καθένα μπήκε στο τμήμα του ευτυχώς μας άφησαν να μπούμε.. Όλη η άλλη μέρα πέρασε ομαλά μέχρι τη τελευταία ώρα που ήρθε ένα χαρτάκι στο θρανίο μου
Θέλω να μιλήσουμε σε παρακαλώ έλα στο Σχολιασμα στην είσοδο του σχολείου από Μαίρι... Κανονικά δεν θα πήγαινα καθόλου αλλά θέλω να δω τι έχει να μου πει.. Ο Τζον με προειδοποίησε να μην την εμπιστεύομαι και κατάλαβα ότι έλεγε αλήθεια από το σοβαρό σκούρο χρώμα που πήραν τα μάτια του από εκεί που ήταν  μετά γαλανα..
Πφφφ όχι πως παρατηρώ και πότε αλλάζουν το χρώμα των ματιών του δεν είμαι και κανένας creepy stalker, *oh yes
you are darling and you like it.. *Που στο καλό βρεθηκες εσύ τώρα Καιλι? Μην μιλά αυτή είναι η μεγάλη μου στιγμή ο μονόλογος μου.. *καλαααα*
Όταν χτύπησε το κουδούνι ενημέρωσα την Νεφέλη για τη Μαίρη και μου είπε απλώς να προσέχω γιατί από τη ζήλια της πολλές φορές δεν σκέφτεται καθαρά και κάνει παράλογα πράγματα..
Καθώς έφταναν στο τόπο συνάντησης παρατήρησα πως η Μαίρι βρισκόταν ήδη εκεί.. Έριξα μια άλλη λέξη ματιά πιο δίπλα στις κερκίδες που ήταν κοντά στην είσοδο όπου καθόταν η ξανθόψηρα με τα τσιράκια της μόνο που έλειπε ενα.. Παράξενο Αλλά όχι πως με ενδιαφέρει κιόλας..
Μόλις έφτασα κοντά της περίμενα να μου πει αυτό που ήθελε...
Μαιρι:Γειά!
Ούτε καν μπήκα στο κόπο να απαντήσω απλώς εγνευσα..
Μαιρι:Κοίτα θέλω να σου πω πως δεν θέλω να είμαστε τσακωμενες γιατί σε συμπαθώ και είναι κρίμα επίσης ξέρω πως δεν θα είμαστε φίλες όπως ήμασταν πριν αλλά μπορούμε να κάνουμε μια καινούρια αρχή και σου υπόσχομαι πως δεν θα ξανακάνω τίποτα για να σε στεναχορια  η να σε θέιξω..
Κειτ:Δύο λεπτά να το σκεφτώ..
Λοιπόν εγώ πια δεν την έμπιστευομαι ούτε την συμπαθώ από την άλλη όμως αν κάνω εχθρούς τώρα που είμαι καινούρια δεν θα κάνω ποτέ άλλους φίλους.. Οπότε το δίλλημα μου ειναι άφιλη η εύκολο πίστη? Προτιμώ να το παίξω εύκολο πίστη και μετά τη κάνω στη μπάντα με τρόπο..
Κειτ:Οκ!
Μαίρι :Τέλεια!
Με αγκαλιασε αλλά δεν αν ταπετσαρία.. Το παράξενο είναι ότι δεν την πείραξε ..
Μαιρι:Αντε τα λέμε πρέπει να φύγω έχω φροντ τα λέμε άλλη στιγμή
Και έφυγε σχεδόν τρεχοντας
Σιγά μην ασχοληθώ και με αυτήν τώρα! Καθώς πήγα να φύγω είδα το σκυλάκι τη ξανθόψηρας που δεν ήταν μαζί τους να βγαίνει από τις τουαλέτες με κόκκινα ματια και κάτι κόκκινο στα μανίκια της που μάλλον ήταν επειδή είχε καλλιτέχνικα.. Ετσι συνέχισα το δρόμο για το σπίτι  ενώ ο καιρό άρχιζε να χαλάει κι ένα κυμα δυνατόυ αέρα με διαπερασε κάνοντας με να σκεφτώ αν όντως έπρεπε να τη συγχωρέσω.. Τι κάθομαι και σκέφτομαι τώρα ήδη το έκανα και δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω! Θα δω στο μέλλον τι θα γίνει ίσως όλα αυτά είναι ασυναρτισιες του μυαλού μου..
Μαίρι'σ POV
Μαίρι:Καλά κορίτσια Θα το πληρώσει πολύ ακριβά ακόμη δεν ήρθε στο σχολειο και μας έκανε άνω κάτω το τσουλι και η άλλη η βλαμμένη που το επαιζε και φίλη μου θα μετανιώσει που διέλυσε τη φιλία μας για κάποια που ήρθε από την άλλη άκρη του κοσμου .. Αλλά θα την κάνω να μετανιώσει πίκρα.. Τώρα θα μάθουν πια πραγματικά είναι η Μαίρη Καλινου!
.
.
.
.
.
.
. HELLO BABES 😘😘😘
Πώς περνάτε το είστε?
Ελπίζω Να μην σας και παραπάνω τα κουνούπια όπως Εμένα 🙃😢
Πώς σας φάνηκε η Μαίρη?
Πολύ σαικο το κορίτσι!
Το τελευταίο μερος ίσως σας μπέρδεψε λίγο αλλά θα το καταλάβατε καλύτερα στα επόμενα Κεφάλαια..
Και μην ανησυχείτε θα έχει μεγαλύτερα pov απλά ήθελα να δημιουργήσω λίγο σασπενς..
.
Θεωρισατε σωστή την απόφαση της Κέιτ να συγχωρεσει τη Μαίρι?
.
.
.
.Πατήστε αστεράκι και αφήστε κομεντί για να Κάνετε τη mama
Happyy😊
.
.
.

Μέχρι τότε τα λέμε στο επόμενο κεφαλαιο του B. A. Y🔜🔜
.
.
Επίσης σορρυ αν ήταν λίγο μικρό αυτό το κεφάλαιο θα ακολουθήσουν πιο μεγάλα και πιο αναπαντεχα😈😂☺️
.
.
.
.
.
Φιλουσκιααα💋💋💋

_B. A. E_Where stories live. Discover now