_The detention _

31 5 0
                                    

This time on B. A. Y

Χθες πήγαμε με τη Νεφελη σε ενα
μεγαλο εμπορικό που έμοιαζε πολυ με ενα κοντά στο σπιτι μου στην Αγγλία.Αλλά ειναι δυνατόν να μην συμβει κατι? Ουτε βιβλιο να ηταν ηταν η ζωή μου με τέτοιες ανατροπές..
Εκει που πήγα να παρω το ταξί η Νεφελη μου έριξε ενα περίεργο βλέμμα.. Αυτο που ακολούθησε δεν το περιμενα! Μπήκα πρωτη φορα σε προαστιακό! Ποιος εγω! Τέτοια ασφυξεια δεν εχω ξανά συναντήσει και η Νεφελη μου είπε γελοντας πως αλλες φορες φορες ειναι ακομη πιο γεμάτος! Θελω να ελπίζω πως απλα ειναι ενα κακόγουστο αστείο..και οχι τίποτα άλλο αλλα περιμεναμε και σαράντα λεπτα να ερθει ενω με ενα ταξί θα ειχαμε ηδη φτασει στο σπιτι!
Βέβαια προτιμω τον προαστιακό απο το σημερα που έχουμε την τιμωρία εξαιτίας της ξινής. Δεν εχω και καμοια όρεξη να δω τη φάτσα της διυθυντριας και να τρομαξω πρωι πρωι και οχι οποιοδήποτε πρωι αλλα του Σαββάτου γιατι μονο τοτε λέει ειχε κενό για να προγραμματίσει την τιμωρία ουτε θεατρικο να ηταν! Επίσης το χειροτερο απο όλη αυτή τη κατασταση ειναι οτι αποφεύγω με κάθε τροπο τον Τζον γιατι απο τη μια θελω να πάμε μαζι στο χορό αλλα απο την αλλη δεν θελω να προδοσω τη φιλη μου.. Καταραμένο κάρμα πάλι  εβαλες το Χερακι σου !
Στο δρόμο για το σχολειο ειμασταν ο καθένας βυθισμένος στις σκέψεις τους και κανεις δεν μιλούσε.. Οταν φτάσαμε στο σχολειο ο Τζειμς και η Νεφελη βγήκαν πρωτοι απο το αυτοκινητο και μετα ακολούθησαν εγω και ο Τζον. Πως βγαίνουνε παντα με αυτο το συνδυασμό απο το αμάξι δεν το εχω καταλάβει!
Τζον:Εμ Κειτ εχει γινει κατι γιατι μου φενεται οτι με αποφυγεις.. Μήπως δεν θες να έρθεις μαζι μου στο χορό και σε πίεσα?
Αχ πρωτη φορα που μιλάει τοσο ηρεμα και εγω δεν εχω τι να του πω. Εχω και αυτο το απίστευτο χάρισμα να μην ξερω τι να λεω οταν μιλαω με κάποιον για κατι σοβαρό και οταν φεύγει να μου ερχονται οι πιθανές απαντήσεις..
Κειτ:Οχι δεν ειναι αυτο απλως..
Και με διέκοψε λεγοντας μου
Τζον:Ασε μην συνεχίσεις ξερω Ουτές η άλλως φαινόταν απο μακρια οτι σου αρεσει ο Τζειμς όμως δεν μπορω να καταλάβω γιατι μου έδωσες ελπίδες
Πλεον ειχε χασει κάθε έλεγχο και φοναζε και εγω με τη σειρα μου εκνευριστικα
Κειτ:Να σου πω αν δεν ξέρεις μη μιλας και εγω μπορεί να μην ειμαι και ο καλύτερος άνθρωπος στο κοσμο αλλα ψευτρα δεν ειμαι με τίποτα άλλος ειναι ο διπολικος εδώ πέρα
Μήπως το παρακανα?
Τζον:Χεσε μας λεω εγω και πολυ αξία σου έδωσα..
Αυτο που ειπε με εκανε να  νιώσω τοσο  υποτιμιμενη που βγηκα εκτός εαυτού και εκανα κατι που δεν συνιθιζω να κανω.. Του έδωσα ενα τοσο δυνατό χαστούκι και του απαντησα
Κειτ:Νόμιζα πως σε είχα παρεξηγισει αλλα είσαι ακριβως αυτο που εδειξες απο τη πρωτη στιγμη που γνωριστικαμε..
Πλεον ειχαμε γινει το θέαμα του σχολείου και ηταν μολις οι πρωτες μου μερες σε αυτο το σχολειο φαντασου την υπολοιπη χρονια!  Αμέσως μετά  άρχισα να περπαταω γρηγορα προς τη Νεφελη και τη Μαιρι
Κειτ:Δεν χρειάζεται να ρωτησετε είδατε και ακουσατε πολυ καλα
Νεφ:Βασικά το μονο πράγμα που θα πω ειναι οτι τα λετε όλα αυτα για να καλυψετε τη πραγματική αλήθεια
Μαιρι:Η οποία είναι?
Τωρα τι της λες αυτής?
Κειτ:Ο Τζον μου ζήτησε να πάμε μαζι στο χορό!
*Εντάξει ώρες ώρες σκέφτομαι πολυ σοβαρά να δηλωσω τη παρετηση μου *Αυτό αγαπητο μου υποσυνιδιτο ακα Καλλιοπη ειναι αδύνατον να γινει μιας και είσαι ο ίδιος μου ο εαυτός!. *Το ξέρω αλλιώς δεν θα ήμουν ακομη εδω!Πάντως σύμφωνω που της το ειπες! *Με τα απο αυτή τη πολιτιμη κουβέντα με τον εαυτό μου θυμιθηκα πως βρίσκομαι σε δημόσιο χωρο!
Απο την αλλη η Μαιρι αρχισε να τρέχει προς αγνωστο προορισμό μετα απο αυτο που της ειπα ..
Νεφ:Μου αρεσει που της το ειπες και με τροπο!
Κειτ:Εγω πάντως την απλή αλήθεια ειπα .. Κάτσε παω να τη Προλαβω..
Και πριν προλάβει αρχισε να τρεχω προς το μέρος που έτρεχε και αυτή.. Μετα απο λιγη ωρα εφτασα εξω απο τις τουαλέτες.. Καθώς άνοιξαν να μπω ειδα κατι που εχει επαναληφθεί στο παρελθον μου..
Κειτ:Μάλιστα εσυ υποτίθεται πως με ζήτησε στο χορό αλλα  δεν με ενδιαφέρει  τοσο οσο εσυ που  υποτίθεται οτι ήσουν φιλη μου!
Ειπα και εφυγα τρέχοντας προς τη Νεφελη..
Νεφ:Μπορεί να παρεξηγισες η να βγαζεις βιαστικά συμπεράσματα πρώτου ακουσεις και τη γνώμη τους..
Κειτ:Ναι καλα μας τα ειπαν και αλλοι αυτα εγω απο εδω και πέρα μονο εσένα και τον Τζειμς θα εμπιστευομαι!
Και χωρις να το καταλάβω ενα δάκρυ ξεχυλισε απο το μάγουλο μου.. Και κατευθείαν η Νεφελη έπεσε πανω μου να με αγκαλιάσει
Νεφ:Μη και τυχών σπαταλισεις δάκρυα για κατι που ουτε καν ξέρεις αν ισχυει.. Ολοι κανουμε η λεμε πραγματα που δεν ισχύουν οταν θυμωνουμε... Εγω πάντως πιστευω πως ο Τζον την εχει πατήσει μαζι σου και η Μαίρη μετάνιωσε αυτο από  σου εκανε.
Μα το ειδα με τα ιδια μου τα ματια τέλος πάντως δεν θα χαλασω άλλο τη μερα για κατι που δεν αξίζει.. 
Νεφ:Ελα πάμε Χτυπισε το κουδούνι για μεσα
Κειτ:Αλλη όρεξη δεν ειχαμε να ακούμε απο το να ακούμε την κ κρεατολια να μας μιλάει πρωινιατικα.. Ιοουυυμολις την εκανα εικόνα στο μυαλό μου..
Μολις μπήκαμε μεσα ακουσαμε την διευθύντρια να μας λέει, διορθώσει ουρλιαζει να μην καθησουμε γιατι εχει να κανει καποιες ανακοινώσεις..
Διευθ:Σε αυτή τη τιμωρία.. Μπλα μπλα. Καλυτερη άνθρωποι... Μπλα μπλα.... Συνεισφερεται στη κοινόνια... Μπλα μπλα
Αυτα μας έλεγε πανω κατω αν εξερεσεται τα μπλα μπλα που άκουγαν εγω γιατι ηταν δύσκολο να ακούσω και παράλληλα να βάλλω τα δυνατα ώστε να μη κοιταω την ιδιαιτερότητα της στο πρόσωπο της!
Νεφ:Ει ακουσες! Θα ερθει και η δεύτερα λυκείου γιατι από πρωτη μονο εμεις έτυχε να ειμαστε!
Αυτι σημαίνει οτι θα..
Και πριν πω κατι άλλο ανοίγει η πόρτα με δυναμη και εμφανίζεται ολόκληρη η ομάδα ποδοσφαίρου λιγα κορίτσια απο τη πρωτη λυκείου το πολυ να ηταν τεσσερα και εμεις! Φυσικά ήρθε και ο Μαιρι και ο Τζον
Διευθ:Θα σας πω εγω με ποιον θα καθησετε και δεν δέχομαι αντιρρήσεις..
Ωχ αυτο δεν μου ακούγεται καλό...
Διυθ:Τζον με Κειτ και Τζειμς με Νεφελη.
Κειτ:Κυρια μπορω να αλλάξω θέση με τη Νεφελη
Τζονς P. O. V
Καθε φορα που προσπαθώ να την πλησιασω κατι γινεται και καταλήγουμε υσακωμςνοι ειμαστε εντελώς διαφορετικοί χαρακτήρες αλλα αυτο με ελκύει ακομη περισσοτερο Αχ ρε Κειτ γιατι το κανεις τοσο δύσκολο! Η διευθυντρια αξιώθηκε μια φορα να κανει κατι σωστο και να μας βάλει να κατσουμε μαζι.. Βέβαια με αυτο που έγινε δεν νομιζω να θέλει να με πολυβλεπει..Αλλα η αλλη η βλαμενη πως την ειπαμε Μαίρη με έπιασε και με φίλησε στο μάγουλο και επειδη ηταν λοξά και έβαλε τα μαλλια της φαινόταν σαν να με φίλουσε στο στομα.Λοιπον εγω θα κανω μια προσπαθει αν αυτή δεν θέλει τεσες αλλες υπαρχουν στο σχολειο που λιώνουν για εμενα.. *Ψευτηη εχεις πάθει κολλιμα με τη Κειτ*Μπάμπη ακα υποσεινιδειτο σταματε να λες χαζομαρες . Ξαφνικα ακούγεται ο ήχος του συναγερμού για φωτιά.. Μα δεν θυμαμαι να μας ειπαν κατι για πρόβα... Τοτε μπήκε μεσα ενας άλλος καθηγητης λαχανιασμενος και αρχισε να φωναζει
Καθ:Φωτιά.. Αληθινή φωτιά! Εκαινωστε το κτήριο!
Διευθ:Κάντε σειρα και φύγετε γρηγορα!
Κειτ'ς P. O. V
Τελικα αναγκαστικα να κατσω με τον Τζον αλλα δεν χρειάστηκε για πολυ μιας και να μωρε συνέβη κατι εντελώς καθημερινό ξεσπασε φωτιά! Για μερικά δευτερόλεπτα κοιταζμε ολοι ο ενας τον άλλο και μετα αρχίσαμε να αδειαζουμε την αίθουσα.. Όμως καθώς πηγα να περάσω τη πόρτα ενα καμμένο κομματι ξύλου πήγε να πεσει πάνω μου! Είχα θολωσει και δεν μπορουσα να κοθλυνηθω! Έκλεισα τα ματια και περιμενα να με πλακώσει οταν ενιωσα δυο δυνατα χέρια να με πιάνουν με γρήγορες κινήσεις απο τη μεση και να τραβανε προς μια αλλη κατευθυνση κλείνοντας με στην αγγαλεια τους.. Μύριζε τοσο ωραια αυτή η αγκαλιά και ενιωθα τοσο ασφαλής.. Μολις γυρισα να δω ποιος ηταν ειδα τον Τζον με κλειστά ματια να μορφαζει απο τον πονο αφου η άκρη του ξύλου με τη φωτια τον γρατζοονισε και έτρεχε αιμα..Για μισο.. Αν έγινε κατι τετοιο αυτο σημαίνει πως το εκανε για να με προστατεύσει! *Μπόνγκο! Τωρα σταματά να προσπαθείς να σκέφτεσαι γιατι θα παρουμε και αλλη φωτια καινπηγαινε βοήθησε τον ανθρωπο*Και φυσικα αυτή ηταν μια απο τις εσωτερικές φωνουλες μου ακα Χρυσουλα.. Δεν ν σχόλιαζω κατι σε αυτο οου ειπες γιατι πρεπει να βοηθήσω τον Τζον
Κειτ:Εισαι καλα πονας πολυ?
Τζον:Ου τελεια δεν με βλέπεις!  Ποναω λίγο
Ε πως ναην ποναει αυτο δεν ειναι γρατζουνια αλλα κονονικη πληγή..
Το βρηκα!
Τζον :Τι κανεις εκει?
Κειτ:Σσσσσσ.. Με αποδυντονισεις.. Σκιζω τη μπλούζα μου για να σου δεσω τη πληγή μην παθεις καμοια αιμοραγία
Τζον :Εισαι σίγουρη οτι εσυ θα σκισεις ρούχο που ειναι μάρκα!?
Οντως τι παω να κανω.. Αλλα θα το κανω δεν θα αφήσω να πάθει κατι ενω με προστάτεψε τι σημασία θα εχει αυτή η μπλουζα αν πάθει κατι.. Και καθώς τα σκεφτόμουν αυτα εσκισα αν κομματι της μπλοθζας και του έδωσα το χερι..
Κειτ:Πάμε να βγουμε στηρίξουν πανω μου θα σε βοηθήσω πρεπει να πάμε σε νοσοκομειο για το χερι σου!
Τζον:Λογικό μου ακούγεται αλλα πως θα βγουμε ενω η πόρτα είναι γεματη ξύλα και φωτιές Κάι τα παράθυρα ειναι τοσο μικρά που δεν χωραει ουτε το χερι μας!
Αρα με λιγα λογια μου λέει πως κλειδωθηκαμε στη τάξη εβω εχει ξεσπάσει φωτια!.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Hello babes😘😘😘
Πως είστε??
Πολλά εγιναν σε αυτο το κεφαλαιο!  Τελικα ποιος θα παει με ποιον στο χορό?
Θα τα βρει ο Τζον και η Κειτ!?
Με τι Μαιρι και τι Κειτ τι θα γινει?
Spoiler alert 🚨 🚨 🚨
Η Κειτ θα δεχτεί τηλεφώνημα απο τους δικούς της......
.
.
.
.
Μεχρι τοτε τα λεμε στο επόμενο κεφάλαιο του B. A. Y
.
.
.
.
.
.
Φιλουσκιααα 💋💋💋

_B. A. E_Where stories live. Discover now