Surprise!

32 1 1
                                    


Z toho nákupu jsem chtěla jet už domů, napustit si vanu a hezky si oddechnout po tom všem. Jenže jsme ani nejeli domů, ale k tátovi do práce. Nevím jak kluci ví, kde můj táta pracuje ale docela mě znervozňuje, že mi nikdo nechce říct, proč tam jedeme.

,, Ale noták. Řeknete mi, proč sakra jedeme k tátovi do práce?"

,, Uvidíš. Ale být tebou se převleču do těch šatů," usmál se Hayes.

,, Co máte všichni za lubem?"

,, Věř nám. Prosím," koukl mi do očí Cam.

Teď už se koukat mohl. Byli jsme totiž už na parkovišti před tátovou společností. Otočila jsem se dozadu na kluky. Ti se na mě koukali stejně jako Cam. Sklopila jsem hlavu a pak přikývla.

,, Fajn. Ale nebudete se koukat," koukla jsem se na kluky,  ,, Je to jasné?"

,, Ano," přikývli a všichni jsme vylezli z auta.

Vzala jsem si tašku, kde byli ty šaty a začala se pomalu převlékat. Do těchto šatů by bylo lepší, kdybych neměla podprsenku ale jelikož se převlíkám na parkovišti mezi čtyřma klukama tak nemám jinou možnost.

Jemně jsem se protáhla mezi Camem a Hayesem. Potřebovala jsem ještě ty bílé tenisky, co jsem si k těm šatům koupila. Chtěla jsem si je zavázat ale Cam byl rychlejší a zavázal mi je. Tkaničky mi zastrčil pod jazyk, aby tolik neplandaly.

,, Děkuju," pousmála jsem se.

,, Sluší ti to," koukl mi do očí.

,, Co vlastně tady děláme?" 

,, Uvidíš," mrkl na mě a s klukama se taky převlékli.

,, Sluší vám to," usmála jsem se na ně.

,, Tobě ale víc," přešel ke mě Matt.

,, Díky Matte," opřela jsem se o něj a čekala na zbytek kluků. 

Trvalo jim to dýl než mě a Mattovi. Je sice pravda, že Matt měl jenom tmavě modrou košili a něajké světle modré kalhoty. Ale i Cameron měl podobné oblečení.

Cam měl světle modrou košili, černé roztrhané jeany a snapback. Hrozně moc mu to slušelo.

Hayes měl tmavě modré tročko s nějakým nápisem, které bylo překryté černou bundičkou a světlé zřejmě skinny jeany. No a Nash? Ten měl světlou košili jako Cam, ale měl přes to tmavší sáčko. A taky měl černé jeany.

Udělali jsme si pár fotek na můj telefon a pak ještě na foťák. Vzala jsem si jenom telefon a potřebný věci do menší kabelky. Ostatní věci jsem si nechala u Cama v autě. Až na foťák, ten jsem hned potřebovala.

Jelikož se blížil západ slunce, dala jsem foťák na takovou betonovou zídku a dala samospoušť. S klukama jsme se postavili tak, že jsme byli čelem k západu slunce. Pak jsme si lehli a ještě taky nesmím zapomenout na fotky, kdy jsem tam byla jednotlivě s klukama.

,, Nechci nic říkat, ale měli by jsme jít," ozval se Cam.

,, Jít kam?"

,, Uvidíš," mrkl na mě Matt a Hayes mi zavázal oči.

,, Neboj se," zašeptal mi do ucha než mi někdo vzal ruku.

,, Nebojím se," odpověděla jsem ale spíš jsem si to zamumlala pro sebe.

Vím, že jsme vešli do budovy a jeli výtahem. To je zatím jediný, co dokážu říct. Cítím na svém pase něčí ruku. Z očí mi padá šátek a všude je tma.

,, Kluci? Proč je tady tma?"

,, Tak rozsviť," odpověděl mi Cam a já rozsvítila.

Jakmile se rozsvítili světla, já spadla na svoje kolena a začala brečet. Velká místnost, která se používá na velké schůzky byla plná lidí, co pro mě něco znamenají. No a taky zakřičeli překvapení.

Cameron si čupl vedle a snažil se mě nějak uklidnit. Pomohl mi na nohy a celou dobu mě podpíral. Přiběhla ke mě Kels a pořádně mě obejmula.

,, Všechno nejlepší ty blbko!"

,, Kdo tohle vymyslel?"

,, Já, tvůj táta a kluci se přidali," usmála se, když jsem ji odtáhla od sebe.

,, A koho mám zabít jako první?"

,, Bailey!" ozval se hlas osoby, kterou bych tady ani nečekala.

,, Babi!" otočila jsem se a hned ji obejmula.

Několik hodin jsme byli v tátově společnosti. Pak jsme se s klukama a kamarádama přesunuli do baru. Táta mě pak varoval, že je furt zítra škola ale já jsem v pohodě.

,, Hrozně se mi líbíš!" mumlal vedle mě Hayes.

,, Já vím zlato! Ale jsi mladší!" opřela jsem si o něj hlavu.

,, Ale to nevadí ne?"

,, Hayyyy," zaúpěla jsem a postavila jsem se na nohy.

S Hayesem jsme se nějak doklopýtali domů a usnuli. On to zakempil na zemi a já na své posteli. Ani mi nedošlo, že jsem odešla a nechala tam Kels a ostatní kluky.

She badKde žijí příběhy. Začni objevovat