Night talks with Magcon boys

161 6 0
                                    


Už jsem neměla tu sílu je odsud odehnat. Tak jsem si sedla na okno a koukala ven. Po chvilce si ke mě sedl Hayes a obejmul mě. Jenže pak ho Kels odehnala a vtáhla mě doprostřed pokoje. Obejmula mě a kluci i Mahogany nás obejmuli.

,, Omlouvám se. Já jen. Mám teď špatný období," zamumlala jsem.

,, To je v pohodě. Každý občas máme takový období," stiskl nás pevněji Cam.

Po chvilce jsme se odtáhli a sedli si na zem. Povídali jsme si. Jakmile jsem se začala smát, tak jsme si pokládali podobné otázky jako včera s Hayesem. U toho jsem se bála, že by jsme probudili i tátu. Všichni jsme se museli smát.

Došla jsem ještě pro něco k jídlu a pití. Cam šel se mnou. Vzal pití a já nějaký jídlo. Vrátili jsme se zpátky a já si zabrala místo vedle Hayese a Cama.

,, Bails? Chtěla by si být tak slavná, že by tě znal úplně každý nebo radši žila klidný život v naprostém soukromí?" koukl na mě Tay.

,, To druhý," usmála jsem se.

,, Takže klidný život?"

,, Jop," přikývla jsem.

A takhle jsem to hráli dokud jsme všichni neusnuli. Já usnula na Camovi, takže se mi spalo docela dobře.

Ráno jsem se probudila na Camově hrudi. Na mém břiše ležel Hayes. Z druhý strany ležela Kels. Na ní ležel Taylor a všichni ostatní leželi kde se dalo. Nepohodlnější to měl Nash a Shawn. Ti leželi na mé posteli.

Nechtěla jsem je vzbudit. Tak jsem se snažila nějak opatrně zvednout. Podařilo se mi to. Všechny jsem opatrně přeskákala. Došla jsem do šatny a odtud jsem vzala bílé tílko a mini přiléhavé kraťásky. Vzala jsem si toto protože jsem se s tím navlékla do jednorožčího overalu.

Na nohy jsem si dala bílé ponožky a šla dolů do kuchyně

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Na nohy jsem si dala bílé ponožky a šla dolů do kuchyně. Tam byl táta.

,, Dobré ráno," pozdravila jsem a sedla jsem si na linku.

,, Dobré unicorne," zasmál se a otočil na mě hlavu.

,, Co kuchtíš?" trochu jsem se naklonila.

,, Palačinky. Dáš si?"

,, Řekla bych, že spíš si dáme. Všichni ostatní spí. Měla bych jim něco udělat," zamyslela jsem se.

,, Mám nápad," mrkl na mě.

Řekl mi ho. Musela jsem počkat, než budou udělané palačinky. Když už táta dozdoboval poslední talíř vzala jsem air horn (kdyžtak si to najděte, já nevěděla jak to popsat) a šla nahoru do pokoje. Jakmile jsem opatrně otevřela, zmáčkla jsem to. Měli jste vidět ty vyděšený pohledy. Taky tam byli i vraždící.

,, Snídaně!" zavolala jsem a pospíchala dolů do úkrytu.

Po chvíli se přiřítila lavina. Všichni mě probodávali pohledem. Jedinej Matt se na mě usmíval.

She badWhere stories live. Discover now