7. Bölüm (Yürüyen karınca)

91 11 0
                                    

Suganın medyadaki Harika görünüşü! 😵😵❤️
- - -
(Flashback)
(Ben)"Aşkım neredesin? NAMJOON!" Sevgilim olan Namjoonun evinde onu arıyordum.

Ses vermeyince daha çok merak edip onu aramaya devam ettim.

Odasının kapısını açmaya çalıştığımda kapının kilitli olduğunu fark ettim.

Kapıyı tıklatıp "Aşkım~ Ne yapıyorsun?" Dedim. Ses gelmeyince daha fazla merak edip kapıyı sertçe vurmaya başladım.

En sonunda dayanamayıp filmlerdeki gibi tel tokamla kapının kilidini açmaya çalıştım.

Bir 10 dk sonra şaşırtıcı bir şekilde kapıyı açmayı başardım. İçeriye girdiğimde yine Namjoonu bulamayıp odadaki lavaboya girdim.

Girmemle Namjoonun yerde kanlar içerisinde yattığını görmem ile adeta şoke oldum!

Ağlayarak yanına eğildim ve onu sarsarak "Namjoon... Aşkım... Bak ben geldim... Uyan hadi. Şaka yapmasan" dedim titrek sesim ile.

Gözünü açmayınca artık bağırarak konuşmaya başladım (Ben)"NAMJOON! BIRAKMA BENİ!! Lütfen..." sonlara doğru sesim kısılmıştı.

Nefesini kontrol ettim... nefes almıyordu. Ardından titreyen ellerim ile nabzını kontrol ettim.

Nabzı... atmıyordu... ölmüştü... Bu hayatta Taehyung dışında beni gerçekten seven insan gitmişti... Babaannem gibi... beni terk etmişti...

(Flashback'in sonu)

(Jin Ae'nin gözünden)
Önümde ismini bile bilmediğim sözde "Sevgilim" bana anlamaz gözler ile bakıyordu. Doktor bana sevdiğim bir insanı hatırlayabileceğimi söylemişti... ama ben sevgilimi hatırlayamıyordum. Neden?

Şu anda nerede olduğunu bilmediğim adamı... Namjoonu hatırlıyordum. Yalnız hiç gelmeyecek gibi bir his oluşmuştu içimde.

Sanki ben terk etmiş gibiydi... Hakkında tek hatırladığım şey sevgili olduğumuzdu. Ama iki insanla nasıl sevgili olabilirdim ki?

(?)"Namjoon kim?" Sorusunu umursamayıp "Adın ne?" diye sordum. (?)"Yoongi. Min Yoongi... Yalnız bana Suga diye seslenirler" (Ben)"Kim seslenir?" (Suga)"İnsanlar..."

Anladım anlamında başımı salladım. İçeriye 3 kişi girince o tarafa doğru baktım. Biri tanıdık geliyordu yalnız diğer ikisi ile bir alakam yoktu.

(?)"Kızım" deyip bana sarıldı birisi. Kızım? Bu kişi annem olmalıydı. O zaman... Diğeri de babam mı oluyor?? Ayrıldığında ağlak gözler ile "Beni tanıyor musun?" diye sordu. (Ben)"Hayır" dememle yere çöküp ağlamaya başladı.

Babam olduğunu düşündüğüm adam ona yardım ediyordu. Tanıdık gelen oğlan yanıma gelip yere çöktü ve gözlerimin içine bakarak "Peki ben?" diye sordu.

(Ben)"Sen tanıdık geliyorsun... ama ismini veya aramızdaki ilişkiyi bilmiyorum" dedim. Yüzünde ufak bir gülümseme oluşunca konuştu (?)"Benim... Kim Taehyung. En yakın arkadaşın"

(?)"Taehyung sadece sana acıyor.... Taehyung kaç kere sana seni koruyacağım deyip seni korudu ha?..... (Ben)"Yanımdasın öyle mi?..... Sen hep iyi günlerimde yanımdaydın Taehyung!".....

Başım ağrımaya başladığında elim ile başımı ovdum. (Taehyung)"Ne oldu? Bir şey mi hatırladın? İyi misin?" deyip omzumu tuttu. Bana dokunmasını istemeyen bir hal ile geri çekildim.

(Ben)"S-Sen osun... Bana seni koruyacağım deyip korumayan... İyi günlerimde yanımda olup kötü günlerimde yanımda olmayan sensin..."

(Taehyung)"Jin Ae... özür dilerim... Cidden bak... Ben... Ben senden çok işlerime odaklandığımdan yanında olamadım... affet... Söz veriyorum bundan sonra seni koruyacağım.. Ha?"

Başımı 'Tamam' anlamda salladığımda bana sarıldı. Bende geri sarıldım. Taehyung hatırlayabildiğim ikinci insandı. Demek ki değer verdiğim bir insan...

(Ben)"Taehyung?" (Taehyung)"Efendim?" (Ben)"Namjoon nerede?" Namjoonun ismini ağzıma aldığım anda yüzündeki gülümseme soldu.

(Taehyung)"Şey Jin Ae... Namjoonu unut... O... artık yok... Namjoon... öldü..." demesiyle gözümden durmak bilmeden yaşlar akmaya başladı. Öldü mü? Neden? Ne zaman?.....

Olsun... En azından Taehyung ile bir sevgilim var. Ha bir de ailem... Bir süre sonra bana geçmişimi vs anlattılar.

Ne kötü bir geçmişim varmış böyle. Sevgilim ile nişanlıymışım, ve evlenecekmişiz haftasonu. Bana uyar... Onu seviyorsam eğer...

/Bir kaç saat sonra (Jin Ae'nin evinde)/
(Jin Ae'nin gözünden devam)
Salonda oturup sanki hiç bir şey olmamış gibi televizyona bakıyordum.

Bir yandan hafızamı kaybettiğim için mutluydum. Çünkü izlediğim bütün dizileri hatırlayamadığımdan tekrar izleyebilirim!

Her kötü şeyin pozitif tarafına bakmak her zaman daha iyidir. Ne demişler? Her şerde vardır bir hayır!

Kıymetli dizime bakarken önüme Suganın geçmesi ile kafamı sağa ve sola doğru getirerek televizyona bakmaya çalışıyordum.

Ama gıcık Suga ben kafamı nereye çevirirsem orayı kapatıyordu. (Ben)"Ya yürüyen karınca çekilsene! En heyecanlı yerindeydim ya!!!"

Zaten yüzü doğuştan somurduk bide yetmezmiş gibi çatan kaşları ile yüzünü ekstra buruşturdu.

(Suga)"Ne dedin sen az önce?" (Ben)"En heyecanlı yerindeydi dedim" (Suga)"Yok ondan önce"

(Ben)"Çekilsene dedim" (Suga)"Yok. Ondan önce" yüzü tehlikeli bir hal alınca "h-hatırlayamıyorum" dedim.

Açıkcası korkmaya başlamıştım. Yanıma gelip tekli koltukta oturduğumdan ellerini iki tarafa koyup bana doğru eğildi.

Bende otomatikman geri çekildim. Ta ki başım koltuğun arka tarafına değene kadar. (Ben)"N-Ne yapıyorsun?"

(Suga)"Ne dediğini artık söyleyecek misin?" (Ben)"Ş-Şey ben sana... yürüyen k-karınca d-demiştim..."

(Suga)"Yürüyen karınca?" Başımı evet anlamında sallamakla yetindim.

Yüzünde bir sırıtma oluştuğunda kalbim yerinden çıkacak gibi hissettim. Ama heyecandan değil.... korkudan.

(Suga)"Peki... Bu yürüyen karınca sana ne yapabilirmiş bir göstereyim" daha da fazla yüzüme yaklaşınca "Bence hiç gerek yok" dedim.

(Suga)"Fikrini sormadım... göstereyim dedim" deyip dudaklarıma baktı. Allahım içeriye biri girsede kurtulsam bu yürüyen karıncadan!

Onu ittirmeyi denediğimde bir milim kıpırdamadı odun! Evet Suganın 'sevgilim' dışında bir sürü lakabı var. Yürüyen karınca favorim.

Ben onu ittirmeye devam ederken en sonunda dudakları benim dudaklarım ile buluştu. Lanet!

Dizini izlerken en heyecanlı yerinde internetin bitsin inşallah Suga! Dişini fırçalamayı bitirdiğinde ağzını durulayacağında suların kesilsin inşallah!!!!

Bir süre beni öptükten sonra geri çekilip yüzünde bir sırıtma ile "Umarım dersini almışsındır aşkım" dedi.

Sen görürsün Suga bey benim iznim olmadan beni öpmek neymiş! Oyun daha yeni başlıyor...

Evet~ Uzun bir bölüm olmuştur umarım. Şahsen laf sokmaya bayıldığımdan karaktere de laf sokma özelliğini ekledim kkkk.

Oyun Bitti - MYGWhere stories live. Discover now