Benim... Min Yoongi

144 13 5
                                    

Selam benim adım Min Yoongi, ama insanlar bana Suga der. Takma ismimden yola çıkarak bana tatlı falan demeye kalkmayın, çünkü tatlılıkla bir alakam yok açıkcası.

Ben bütün kızların sevdiği, bir sürü kız ile sevgili olmuş bir playboyum. Çoğunuzun sandığı gibi eskiden aşık olup sonra terk edilip bir playboya dönüşmedim ben.

Asla aşık olmadım ve olmayı da düşünmüyorum. Tabi ki olmayacağım diye bir şey yok, kader bu. Ama eğer ki aşık olursam playboyluktan vaz geçer miyim işte onu bilmiyorum.

Ne zaman playboy oldum? Tam olarak bilmiyorum. Kendimi bildim bileli anaokulundan beri farklı kızlar ile çıkıyorum.

Tabi ki büyüdüğümden bir üst seviyeye geçmiş bulunmaktayım (fesatça düşünmeyin!)

Neyse 25 yaşındayım bu sene 26 yaşına gireceğim. Hem ailem hemde ben Seoul'de yaşıyoruz, ama ben ayrı bir evde yaşıyorum.

Aile ilişkilerim idare eder. Annem yok ama ölmedi. Babam da aynı benim gibi bir playboydu o yüzden annemi aldattı, annemde evi terk etti...

Sonra babam pişman olup playboy olmaktan vaz geçti, ama annem çoktan başka biri ile evlenmişti hatta bir tane de çocuğu olmuştu.

Benden 8 yaş küçük bir kardeşim var, ama o düzgün terbiyeli bir çocuk, kime çektiyse. Kardeşim babam ile yaşıyor ve hala okula gidiyor.

Neyse okulumu çoktan bitirdim ve şu anda işsizim. Geceleri barda geziyorum sabahları ise arkadaşlarla, kızlarla vs. takılıyorum. Yani kısacası baba parası yiyorum.

Ne kadar kendi kararlarımı verebilsemde bazı kararları babam veriyor, az evvel verdiği karar gibi...

Oyun Bitti - MYGHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin