IRENE OXİDE

60 6 5
                                    

*Ad:* Irene
*Soyad:* Oxide
*Lakap:* Iry,Tamirci Kız,Kaptan Oxide
*Kökenleri:* Texas'lı annesi ve Transilvanya'lı babası var.(annesi insandı,onu doğurdu ancak çok zayıf doğduğu için babası,yani bir tamirci,ona robot parçalar verdi)

*Doğumgünü:* 14 Temmuz
*Burç:* Yengeç
*Yaş;* 18
*Kilo:* 41 (bu normal kilosu, zırhlı halini hiç söylemiyorum)
*Boy:* 1.67
*Tür:* Yarı Cyborg, yarı insan
*Ölü/Canlı:* Canlı
*Hastalık:* Uyku Terörü,genelde de uyumaz zaten.

*Cinsel Tercihi:* Kendisi Aromantik,ama sanırım Panseksüel olabilir.
*Meslek:* Tamircilik yapıyor,bir kafede garsonluk da yapıyor.
*Sevdiği şeyler:* Yemek yapmak, tatlı yemek,bir şeyler üretmek, yardımcı olmak,alerjisi olmasına rağmen kedi sevmek,macera-gerilim kitapları okumak,gitar çalmak, içki hazırlamak(uzmanlığı),ailesi,evi.(kalanlar pek bilinmiyor)
*Sevmediği şeyler:* Kandırılmak,iki yüzlülük,yalan
*Shipi/Sevgilisi:* Yok

*Kişilik;* Duygusal, duyarlı, yuvasına düşkündür.Kolay anlaşılabilir ve geçinilir bir tip değildir. İyi günlerinde iyi kalpli, neşeli, yardım sever, düşünceli ve anlayışlıdır fakat herhangi belirgin bir neden olmadan somurtkan ve alıngan olabilir.Onunla konuşanlara ya ters cevap verir ya da hiç cevap vermez.İçten anlayışlı bir arkadaş olup kimi zaman başkalarının sorunlarını can kulağı ile dinleyip yardım etmek ister,kimi zaman da yalnızca kendi dertlerini anlamaktan başkalarını dinlemez. Yakınlarını ve arkadaşlarını çok sevmesine karşın bunu pek belli etmez. Zaman zaman insanların arkasından konuştuğunu zanneder. Bu olay gerçek ise de çok zor bağışlar, kendine yapılanı unutmaz. Ufak bir konuda incinirse çok üstünde durur ve olayı büyütür. Düşüncesizce söylediği sert sözlerle arkadaşlarını kırabilir.Eleştirilmekten hiç hoşlanmaz. Bu sert görünüşüne karşın çok yumuşak ve iyi kalplidir.Yalnızca kendisini korumak için bir yengeç gibi kabuğuna çekilir, sert görünüşlü olur.Kendisini tehlikede hissettiği zaman dev gibi güçlü, bazen de çocuk gibi zayıf ve savunmasız olur.Somurtkan, kötü huylu ve hırçın ya da iyi kalpli, koruyucu ve yumuşak olabilir. Bir sarkaç gibi bu uç noktalar arasında gider gelir. Bu sarkacın dengede durabilmesi için mutlu bir yuva ve güvenlik gereklidir. Sorumluluk duygusu çok gelişmiştir. Aynı sorumluluğu karşısındakinden de bekler.Kafasına bir konu takılmışsa melânkolik, içe dönük ve her şeyden uzaktır. Bu engeli aşan ve onların güvenini kazanan kişiler yumuşak, sevgi dolu bir kişi ile karşılaşır.Hiçbir zaman işini yarım bırakmaz.Bir kez sevince sürekli sever. Öfke onu acımasız bir düşman yapabilir ama yine de haylaz çocuğunu seven anneler gibi sevmeye devam eder.Sevgi ile yönlendirmek gerekir.Onu tanımlayan cümle "HİSSEDERİM"dir.

Dertlerini çoğu kez içine atıp gizlemeyi ve bu yüzden acı çekmeyi sever. Bu yüzden de sindirim sistemi bozulabilir ve hatta ülser olabilir. Yeri gelince hayır deme cesaretini göstermeyi, hoşgörüsüzlük, çekingenlik ve aşırı duygusallıklarını kontrol etmeyi öğrenmelidir.
Müziğe yatkındır.Dinsel ve mistik konulara,mitolojiye yatkın dır.Meraklı ve inatçıdır.Olağanüstü bir hafızaya sahiptir.Zeki ve kurnaz,sert yapılı bir anne gibidir. Çok çabuk etkilenir,incinir.
Onu azarlamak yanlıştır,"böyle yapman beni üzüyor" demek yeterlidir.

*Takıntı:* -
*Alışkanlık:* Sıklıkla kendi parçalarını değiştirir ve hemen sonrasında gidip etrafta manyak gibi koşar.
*Özellikler:*
✓ Annesi onları,Irene çok küçük yaştayken terk etmiştir çünkü eşi,Edwin'e katlanamıyordur.Edwin kendi mutluluğunu sağlamak adına Irene'inkini mahvetmemek için bir daha kimse ile evlenmemiştir.
✓ Irene gereğinden güçsüz doğmuş bir kızdı, çoğu organı iflas ediyordu.Bu yüzden babası onun sakat parçalarını robot parçaları ile değiştirdi.Irene babasına minnettar, çünkü artık hem düzgünce nefes alıp yemek yiyebiliyor,hem de güçlü olduğu için babasına yardım edebiliyor.
✓ Irene babasının izinden giderek tamirci olmak için çalışmakta,onun ve kendisinin diğer ihtiyaçlarını karşılamak için diğer işlerde çalışmaktadır.
✓ Babasını ve köpeği Arthur'u çok seviyor ve onlara bağlı durumda.
✓Her ne kadar cici bir hanımefendi olsa da silahlarını çıkarmaktan hiç çekinmez.Genelde insanlar onu kendisini düşünüyor gibi görse de o, değer verdiği her şeyi korumak için savaşır.
✓ İlkokulda zayıf olduğu için onu oyunlara katmazlar,dışlarlardı.Irene büyüdüğü zaman onların ne kadar iğrenç olduğunun bir kez daha farkına vardığı için o kimseyi dışlamadı.

Irene büyüdüğü zaman onların ne kadar iğrenç olduğunun bir kez daha farkına vardığı için o kimseyi dışlamadı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

-RainbowGoth- Thank youuuu~

C.H.A.R.A.C.T.E.R. Files [ŞİMDİLİK ASKIDA]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin