MİCHAEL DASCHNER

115 5 20
                                    

(Le Yazarın Notu:That Constantine Boi)

*Ad:* Michael
*Soyad:* Daschner
*Lakap(varsa):* Mike, Mikail(lol),melez
*Kökenleri (doğduğu yer ve nereliyse):* Kökenleri de, doğduğu yer de Fransa

*Yaş:* 25
*Doğumgünü:* 30 Haziran
*Kilo:* 63
*Boy:* 1.84
*Hastalık(varsa):* Hastalığı yok,ancak kendisi durdurulamaz bir makine gibi

*Cinsiyet:* Erkek
*...Dere?(varsa):* ?
*Cinsel tercihi:* Homoseksüel
*Sevgilisi:* Ryan ( X-isimsiz-X )

*Kişiliği:* Aslında kişiliği ve sevdiği/sevmediği şeyler hakkında pek bir şey söyleyemem.Ancak soğuk,sessiz, sabırlı,umursamaz birisi gibi göründüğünü de söyleyebilirim.
*Takıntıları(varsa):* Blom(Blom onun kız kardeşi gibi) ve Ryan (Ryan da Sevgilisi :]])
*Ek bilgiler:*
✓ Kendisi iki defa ölüp dirilmiştir.Şeytan onun daha fazla günah işlemesi için cehenneme kabul etmemiştir,cennete girmeye yetecek kadar iyiliği olmadığı için Tanrı onu cennete kabul etmemiştir.Bu yüzden yaşamaya devam Edip dünyada kalmıştır.
✓ Üç dünya arasında seyahat edebilir. (Cennet,Cehennem,Dünya)
✓ Cehenneme gidip orayı gördüğü için onu Şeytan diye çağıranlar vardır, bazıları Melez der.
✓ Ruhları ve diğer yaratıkları görebilir.
✓ Exorcist'tir.
✓ İki kolunda şeytanı çağırabilmesi için dövmeler vardır.

*Hikaye(kısaca veya hiç):*

Michael,Tanrı'nın ona bahşettiği görme yeteneği ile doğdu.Bazıları şöyle der;
-Engelli olmayan herkes görme yeteneği ile doğdu.
Hayır.Yanılıyorsunuz.Tanrı'nın özel olarak verdiği görme yeteneği çok az kişide vardır.O kişiler Tanrı tarafından bizzat seçilmiş insanlardır.Tanrı onların kötü olmayacağına inanmıştır.

Bazıları delirmiştir, bazıları kendini öldürüp cehenneme tek yönlü bilet kazanmıştır.Bazıları ise yeteneğini kabul edip bunu kullanmıştır.Ancak kabul edenlerin önüne şeytan çıkmıştır ve onları kendi tarafına çekmiştir.

Michael yeteneğini inkar etmeye çalışanlardandı.Annesi uyuşturucu bağımlısı, babası ise fazlasıyla meşgul bir iş adamı.Nefret ediyordu yaşamaktan,nefes aldığı her dakika için ağlamak istiyordu.Bu dünyayı bırakmak istiyordu.

İnternette gördüğü şu kendini kesme videoları geldi aklına, koşup bir bıçak aldı.İlk korkmuştu,ama acının ona etki etmediğini fark edince her yerini kesmişti.Kan kaybından dolayı bayılmıştı.

Ambulansı babası çağırmıştı,endişe ile başında bekliyordu,sonra makineden uzun bir bip sesi gelince oğlunun öldüğünü anladı.Herkes Michael'i geri getirmekle uğraşıyordu.

Michael bir Hristiyan'dı.Pek inançlı değildi ama Tanrı'ya inanırdı.Kendi gözleriyle inandığı Tanrı'nın yarattığı karanlık dünyayı gördü.Korkunçtu.

Gerçek dünyada 2 dakika ölü kalmıştı,cehennemde bu 2 dakika bir ömürdü.Dersini almıştı Michael,ona ikinci bir şans verilmişti.

Hayatının geri kalanını etrafta gördükleri yüzünden Delirmemeye çalışarak geçirdi.Zordu,ama başarmıştı.

Zaman ilerledikçe kötü ruhlar ve yaratıklar ona musallat olmaya, şeytanlar onunla anlaşma yapmaya çalışmaya başlamıştı.Buna izin veremezdi.

Bu yüzden bir gruba katıldı.Exorcist olmuştu.Kötü şeytanları yakalayıp öldürüyor, yuvalarına geri gönderiyordu.Sonra bir gün karşısına Blom çıktı.Blom da görebiliyordu.İlginçtir ki şeytanlar onun bedenini de ele geçirebiliyorlardı.

Blom'u herkesten korudu,abi-kardeş gibi yakınlaştılar.

Blom ölmeye başlayınca kendini feda Edip şeytana kendisini sundu.Ancak Tanrı,fedakarlığın ne kadar büyük bir iyilik olduğunu bildiği için onu almaya çalıştı.Şeytan izin vermedi ve Michael'in yaralarını iyileştirdi.Bu dünyada kalmaya mahkûm edilmişti Michael yine.Ancak sorun yoktu.Mutluydu ve öyle kalmaya çalışıyordu.Bir yandan işine devam ediyordu.

"Eh, sıradan bir gün işte."

Michael

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Michael

Michael

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Michael

C.H.A.R.A.C.T.E.R. Files [ŞİMDİLİK ASKIDA]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin