BELLA MCKENZİE QUİNZELL

83 7 3
                                    

(Le Yazarın Notu:Arkadaşıma bakarak yarattığım ve yarattığımdan dolayı hiç pişman olmadığım karakter,sana ve arkadaşıma selam olsun.)

*Ad:* Bella Mckenzie
*Soyad:* Quinzell
*Lakap(varsa):*  Queen,Mcie(Meki),Bell
*Kökenleri (doğduğu yer ve nereliyse):* Dalby, Avusturalya doğumlu ve oralı.

*Yaş:* 17
*Doğumgünü:* 2 Temmuz
*Kilo:* 46
*Boy:* 1.68
*Hastalık(varsa):* Aslında hastalığı yok,ama depresyon ve cinsellik fobisi var.Aa unuttum,Clinomaniası var.(aşırı derecede yatakta kalma isteği)

*Cinsiyet:* Kız
*...Dere?(varsa):* -
*Cinsel tercihi:* Heteroseksüel ama tabi aseksüele de kayabilir.

*Kişiliği:* Paranoid ve şizoid bir kişiliği var.(Herkes kendine karşı gibi hissediyor ve sosyal olmaktan kaçınıyor)Tabi,biraz da bağımlı. (İnsanların onun adına karar vermesini istiyor).Ancak bunlar yaşadığı o tuhaf olaydan sonra oluşan kişiliği, normalde atılgan, heyecanlı,aktif ve iyimserdir.
*Takıntıları(varsa):* Gözünün önünde oynayabileceği bir tutam saç bırakır,aynaları sevmez,hissetmekten korkar.
*Ek bilgiler:*
✓ Kendinden nefret eder, çıktığı her dergiyi karalar,kendi resimlerine bıyık-boynuz gibi şeyler çizer.
✓ Bir model,oyuncu ve şarkıcı-ydı.
✓ Üzgün olduğunda ellerini cebine sokar, kızdığında kolunu ovuşturur ve utandığında da saçı ile oynar.
✓ Brad ismi onun için tabudur.(hikayedeki adam)

*Hikaye(kısaca veya hiç):* Bu kız yarattığım en sanatsal varlık.

Mckenzie,Avusturalya Dalby'de dünyaya geldi.Ailesiyle çiftlik hayatı yaşamaktaydı.Biraz yaşlı bir anne babası vardı,ama bu onları daha şirin gösteriyordu işte.

Hayalleri vardı,kasaba sinemasında gördüğü oyuncular gibi olmak istiyordu.Onlar kadar parlak,onlar kadar özgür olmak istiyordu.

Her Cuma,o filmler için inerken biri ile tanıştı.Kestane rengi saçları ve mavi gözleri vardı.Her zaman kapşonlu deri ceket giyerdi,belli ki buralardan değildi.Ama bizim kızın kalbini çalmıştı bile.

Ondan büyük olduğunu biliyordu ama kendine engel olamıyordu, aşık olmuştu.

Bir gün,yine inip onu gördüğü zaman kendinde k cesareti bulup selam verdi.Her şey öyle başladı.

Artık birlikte takılıyorlardı, o yakışıklı onun ayaklarını yerden kesiyordu her gülümsemesi ile.Onun o gülümsemesi için her şeyi yapmaya hazırdı.

O genç ile oyun oynardı,yani,hani şu "-mış" gibi yapma oyunları.Ona giderek daha çok aşık oluyordu.

O akşam eve dönerlerken bir olay oldu,her şey Mckenzie için bulanıktı ama o gencin vurulduğunu biliyordu.Kanlar içinde yere yığılmıştı ve Mckenzie donup kalmıştı.Saldırganlar gittikten sonra gencin başına çökmüş ve ağlamıştı,onu kurtarmaya çalışmıştı.Genç ise ona hayallerini bırakmamasını söylemişti.Sonra da onun kucağında ölmüştü.

Bu hayal uğuruna daha 14 yaşındayken üç farklı işte çalıştı. Somerset Koleji'nden mezun olduktan sonra Drama okuyarak 15 yaşında profesyonel oyuncu olmak için Melbourne'ye yerleşti.

Bu yaptığı iş sırasında çok güzel,berrak ve pürüzsüz bir sesi olduğu fark edildi ve bunu da kullanmaya karar verdi.Sokaklarda,kayıt stüdyosunda, arkadaşlarının evinde şarkılar söylüyordu ve bunda da gayet yetenekliydi.Herkes ona bayılıyordu.Bundan da para kazanıyordu.

Şarkı söylemenin yanında gitar da çalmaya başladı.Gitarda da kendini geliştirdi.En nihayetinde kendini o yıldızlar kadar parlak hissediyordu.

C.H.A.R.A.C.T.E.R. Files [ŞİMDİLİK ASKIDA]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin