Let me.

71 5 13
                                    

21. gün uyandığımda 20. güne göre çok daha rahattım.Artık Kai yoktu,anılar yoktu. 

''Günaydın sevgilim.''

21. günün sonunda Alec ile yan yanaydım,olması gerektiği gibi.

''Günaydın hayatım.Sana kahvaltı hazırlamak istiyorum tabi vaktin varsa.''

''Senin için işimi birkaç saat erteleyebilirim.''

-

Kahvaltı yaptıktan sonra Alec gitti. Koca evde tek başıma kalmıştım.Etrafı toparladıktan sonra maillerime baktım.Parker holdingden okunmamış 13 iletim vardı. Güzel dava edilmiş olmalıydım. 

Hızla en son gelene girdim.

alıcı:malia04

gönderen:parkersgroup

''Sevgili Malia, 

Şirketimizde çalıştığın süre boyunca sağladığın faydalar için sana teşekkür ederiz. Bizimle paylaştığın 3 ay için karşılık olarak sana küçük bir prim yatırdık. Umarım kabul edersin.

Cv'in için bu linke tıkla,seni kötülemedik!:)

Her zaman başarılı olman dileğiyle.

PARKER GROUPS.''

Banka hesabıma girdiğimde yaklaşık 5000 dolar vardı.Sinirle diğer maile geçtim.

''Merhaba Malia.Büyük ihtimalle hesabına yatırdığım tazminat yüzünden bana çok kızacaksın.Bunu eskiden aşık olduğum kadın olduğun için yapmadım,hakettiğin için yaptım.Yakandan düşmediğimi düşünüp öflüyorda olabilirsin ama sana söz veriyorum bu sana son ulaşışım olacak. 

Bilmeni istediğim birkaç birşey var. 
Alec ile ya da başkasıyla yepyeni bir hayat kuracaksın seni üzmelerine asla izin verme. Seninle tanıştığımızda çok mutsuz bir çocuktun.Gerçekten çocuktun. Yaklaşık 5 yaşlarındaydın.Sana hep söz vermemi istiyordun,evleneceğimize dair.15 yıl boyunca da hep istedin.Eğer bir gün beni hatırlarsan sözlerimi asla unutmadığımı ve beni artık istemediğin için ne kadar çaresiz olduğumu bil.
Dediğim gibi çok mutsuz bir çocuktun ama seni o zaman bile çok seviyordum. Sen hatırlamayacaksın ama yine de anlatacağım. 6. doğum günündü  okula yeni başlamıştık ve tüm arkadaşların oradaydı. Hawk sana benden daha iyi bir hediye almıştı tabi bence öyleydi. Diğer gün tüm arabalarımı çok komik bir rakama eskiciye satıp sana pembe bir elbise almıştım. Sadece Hawk'a gülümsediğin gibi bana da gülümse diye.

Daha güzel gülümsedin.
Ve o günden sonra benim yanımdan hiç ayrılmadın.

Şu an o pembe elbiseden sana milyonlarca alsam bile bana öyle gülümsemeyeceksin.

Ama ben sana her baktığımda o pembe elbiseyi almak isteyeceğim.

Sakın tekrar mutsuz olma ben seni mutlu etmek için çok uğraştım.Tam 15 sene uğraştım ve bir gününden bile pişman olmadım.Sen beni artık hatırlayamasan bile. Çok çabuk kalbin kırılıyor,çok fazla insanları önemsiyorsun.Hala öyle misin? Lütfen olma. Artık seni koruyamayacağım. Seni yalnız başına bırakmaktan ölesiye korktum.Ve şuan  yalnız başına bırakmak zorundayım.
Bunun böyle ilerlemesini istememiştim ama sana son yazışım olduğu için içimde ki herşeyi dökmek istiyorum.Umarım kızıp yarıda kapatmamışsındır.

Saçlarını hayatının her döneminde sarı yapmak isteyeceksin ama sonra hep pişman olacaksın.Çünkü sarının seni kilolu gösterdiğini düşünüyorsun.Bana kalırsa her halinle çok güzelsin ama başkasına sorduğunda bunları bilmeyecekler.Saçlarını yıpratma onları çok seviyorsun. Markete gittiğinde reyon sonlarından başla çünkü orada en sevdiğin çikolatalar var.Sakın 10'dan sonra yemek yeme reflün tutar ve tüm geceyi hastanede geçirmek zorunda kalırsın.Ne olur kendine dikkat et başına gelen herşeyde kendimi sorumlu tutacağımı bil.
Malia,çok uzattığımı biliyorum ama kendimi tutamıyorum.Seni çok sevdiğimi,senin beni çok sevdiğini bil.

Beni bir gün hatırlayacaksın.O zamana kadar hoşçakal Malia.

(Aşağıya birkaç fotoğraf bıraktım,sana masal anlatmadığımı bilmen için.)

KAİ PARKER.






PhotographWhere stories live. Discover now