BAŞLANGIÇ

2 1 0
                                    

O günün üstünden 2 gün geçti. Bu gün canlı seçimler vardı. Hızlıca hazırlanıp seçimlerin olacağı yere gidecektik. Dans ederken hem rahat hem şık olmalıydık. Kıyafette dansın bir parçasıydı çünkü. Ben daha kadınsı şeyler seçerken gece rahat olabilmek için tam bir dansçı kombini yapmıştı.
-saye

-gece

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

-gece

Yumruklarımızı tokuşturup "yakalım ortalığı bebeğim" dedimYaklaşık 20 dk sonra binanın önüne gelmiştik

Rất tiếc! Hình ảnh này không tuân theo hướng dẫn nội dung. Để tiếp tục đăng tải, vui lòng xóa hoặc tải lên một hình ảnh khác.

Yumruklarımızı tokuşturup "yakalım ortalığı bebeğim" dedim
Yaklaşık 20 dk sonra binanın önüne gelmiştik. Gecenin kasıldığını görünce "ştt yavrum sen ölüm meleğisin ne bu gerginlik" dedim. Gece lisede fazla insanı dövdüğü için bu lakabı almıştı yalnız o kızların çoğu estetik olmak zorunda kaldı. Sadist kızların çenesini nasıl kırıyordu. Neyse içeri girdiğimizde girişteki kızlara adımızı söyledik kız "siz ikili dans edecek olan ekipsiniz siz en son göreceksiniz dedi ve bizi ikinci kata yönlendirdi. Biz koltuğa otururken önümüzdeki 60 kişiye baktık. Sanırım geceye kalacaktık.saat sanırım 8.30 civarı gelmiştik herkesten önce girebilmek için ama sonuç hüsran
Saat 18.10
Sanırım sadece biz kalmıştık içeri girdiğimizde bize beğenmiş gözlerle bakan kişilere dönüp adımızı söyledik.
Oradan bir kişi " kızlar fiziğiniz çok güzel model olarak bile alabiliriz sizi "deyince herkes güldü başka bi adam " başlayabilirsiniz deyince şarkı başladı. Biz tam olarak konsantre olmuş sadece birbirimizi görürken şarkı bitti. Adamlar büyülenmiş gözlerle bakarken "kusur bulmak isterdim ama tek kelimeyle muhteşem" dedi biz teşekkür ederken ilk konuşan adam bize"ses yönünden de katılmışsınız. Dansınız böylede sesinizde efsanedir diye düşünüyorum " dedi "ne tür söyleyeceksiniz diye sorunca" ilimizde hem rap hem san eğitimi aldık yani fark etmez. Seslerde ayrı ayrı söyleyeceğiz" adamlar kafaları ile onaylayınca gidip ilk olarak AGUST D
_give to me _ yi açıp söylemeye başladım . bitince gece de gidip RM_do you  açıp söylemeye başladı oda bitirdiği zaman
İlimizde slovları söyleyip adamlara döndük adamlar biz büyülenmiş gibi bakarken "lütfen 1 saat bekleyin size döneceğiz dediler. Kafamızla selam verip dışarı çıktığımızda arka tarafa gidip sigara yaktık. " sence ne olacak"
Diyen geceye "hayırlısı" dedim. O üst üste sigara içerken elinden alıp attım. Yanımda sadece ben içersem içerdi ama bu gün sitresli olduğundan çok içiyordu.
Yaklaşık yarım saat olmuştu ve biz şirketin patronunu odasında patronla konuşuyorduk."kızlar kabul edildiniz." deyince gece gülmeye başlamıştı bende gülerken "çok yeteneklisiniz sizi direk yerleştirmek istiyoruz bir gruba. Duyduğuma göre ikinizde  4 yaşınızdan beri hem dans hem müzik eğitimi almışsınız.(telefonuna bir mesaj gelir) az sonra grup üyeleri gelecek tanışacaksınız deyince heyecanla kafamızı salladık. Karşımızdaki tombiş yanaklı patron da Gülünce kapı tıktıklanma sesi geldi. Gır sesini duyunca kapıda hayallerimizi süsleyen 7 melek gördük. Gece birden gözünden damlalar akmaya başladı. Üyer ona şaşkınlıkla bakarken bir el ona peçete uzattı.TAETAE... Haskt al o mendili parçala geceeeğğ dedim içimden. Gece Tae yi çok seviyordu onun için bir duvarına ressam gettittirip taenin resmini çizdirmişti. Ay neyse bana ne onun fanteziler inden. Ben üyelere bakıp buruk bir gülümseme sunup " Siz.." dedim "sadece rüyamda bu kadar yakın göreceğimi düşünüyordum deyip kolumdaki  LOVE YOUR SELF dövmesini gösterdim. Hepsi şaşırırken Gecede kolunu açıp benimle aynı olan dövmeyi gösterdi. Tae  elini uzatıp gecenin bileğine elleyince gece bir tebessümle ona baktı. Ben tekrar tşortümün açıkta braktığı ensemden başlayıp kuyruk sokumuma  kadar ulaşan BTS on çıkışlarından beri çıkarttığı şarkılar vardı sırtımı döndüm. Bu sefer hepsinin ağzından " woahh" diye bir ses çıktı gece de de vardı reşit olmadan önce yaptırmıştık her şarkı çıktığında gidip yazdırıyorduk. Ponçik yanaklı patron konuşmaya başladı "çocuklar yeni üyelerinize merhaba deyince RM hariç hepsi şaşırdı. Sanırım o biliyordu. Bu arada jimin  neden sinirli..??

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Jul 13, 2018 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

BTS'te 9 üye?Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ