3.rész

686 46 2
                                    

-Öhm sziasztok. Csak annyit szeretnék kérdezni hogy merre van az igazgatói?-kérdezte Mark tőlünk. Olyan hirtelen jött ide hogy majdnem hátrestem ijedségemben.
-Menj a folyosó végen jobbra és ott lesz.-válaszolta Jinyoung.
-Köszi.-mondta Mark de én nem hagytam. Ha már egyszer hozzánk szólt akkor ne csak ennyi legyen a beszélgetés.
-És Amerikából honnan jöttél?-kérdeztem gyorsan.
-Öhm Los Angelesből. -válaszolta.
-Tudod én Hong Kongban születtem, de állami iskolába jártam ezért én is tudok angolul.-mondtam, bár fogalmam sincs miért.
-Oh az tök jó. Végre tudok valakivel angolul is beszélgetni.-nevetett. Én életemben nem hallottam olyan aranyos nevetést. -Na most már tényleg mennem kell. Sziasztok.-intett majd elment.
Miután visszafordultam a többiekhez mindenki nevetett valamin kivéve Jinyoung. Inkább nem kérdeztem meg mi a baja. Elég furának tűnt.

Suli után megbeszéltük hogy átmegyünk Jaebumékhoz. Mikor kimentünk a suli ajtaján hallottuk hogy két srác arról beszélget, hogy Marknak tetszik a suli rich biche, Jennie.
Én meg már azon voltam hogy megkérdezzem őket hogy most mi van de Youngjae visszahúzott. Ezután fejbeütöttem magam. Nem tudom mi van velem. Ahh.
Egész úton ezen gondolkodtam. Jennie a legrosszabb lány a suliban de komolyan, sokkal szebb és okosabb lányok vannak nála de Marknak pont ő tetszik. Na nem. Nem lehet. De Jennienek úgyse tetszik Mark, nem? Kit izélek, kinek nem tetszene Mark.
-Na Jackson?-kérdezte Bambam, nekem ugye fogalmam se volt hogy miről beszélgettek eddig.
-Öhm bocsi. Miről beszélgettek eddig? Nem figyeltem.
-Csak hogy menjünk-e be kajálni a mekibe.-válaszolt.
-Mehetünk. -mondtam.
-Egyébként mi van veled mostanában?-kérdezte Youngjae.
-Semmi, miért?
-Mert nem figyelsz semmire és furán viselkedsz ha Markról van szó.
-Mi? Dehogy? -nevettem.-Na menjünk kajálni éhen halok.
Uhh. Ha tudnám mi van velem akkor tudnék nekik válaszolni. Nekem nem tetszik Mark. Nem vagyok buzi. A lányokat szeretem. És holnap össze is fogok jönni egyel. Igen, mondjuk Jisooval, Jennie egyik legjobb baràtjával. És hogy miért pont vele? Mert akkor többet tudok meg Jennieről és Markról. Mármint Jisoo nagyon szép és okos, ezért.

Sziasztok! Itt vagyok az új résszel, remélem tetszett! 😍😘
Egyébként imádom Jenniet, csak kellett bele egy női gonosz szereplő és mivel sokat gondolok rá (😏) ő jutott először eszembe.

Right Here || MarksonWhere stories live. Discover now